• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kittycim hoşbulduk canım süpersinnnnnnnnnnnn dadlumopuyorumnanaktansen de hoşgeldin akşama kocamdan istiyim yarın sabah başlarım bende:lepi:

hosbuldum bidenem opuyorumnanaktan basla canım işe yarıyor enazından vucudunu tanımak adına opuyorumnanaktan

şu kan testini yapayım sonra en fiyakalısından bi hamilelik takvimi yapıcam kittycim yardım edersin herhalde :D

tabiki yaparız canım opuyorumnanaktan
TOPıĞıMıZıN UZMAN DOKTORU KıTTYYYEEEEEE ALKIŞ alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:

yasayarak ögreniyoruz herseyi canım en iyi ögrenme bicimiymiş :roflol:

Günaydınlar kitty'm bitanesin ilsu nur82 mezun oldular artık sen mi ilgileniyorsun ateş çok yanıltıyor 4 ay ölçttüm

gunaydın ceylanım hosgeldin opuyorumnanaktanŞeniz bende nisan ayından beri ölcmeye basladım canım devamlı ölcuyorum kaydirigubbakcemile3 ne guzel haberler alıyoruz 2 gundur inşallah devamıda gelir :Saruboceq:

topicte hamiş var hemde fikfikçi başı gözlerime inanamadım yaaaa kızlar topu bize attı fikfik bol bol fikflk

en yakın sıra ceylanın yanlış hatırlamıyorsam bugün regl günü durumdan haberi olan konuşsunnnn
bu topicte daha fazla hamiş istiyoruz bu ay hatta herkessssiiiiii

önce ceylan sonra 3 ünde kimm vardı ya unuttumm sonra kitty ve benn allaaahhhh gelinnn bebişlerrrr

ayyyyyyy canım benimmm yaaa bi de mama taşıyodun tam sopalıksın haaaaa
allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhh canımmmm ayyyyy ne güzel haberler bunlar yaaaa

kamyassssssssssssssssssssssss kızım sen niye ses vermiyon hic aşkımızmı bitti baskasınımı buldun kendine :roflol:

en yakın sıra ceylanın yanlış hatırlamıyorsam bugün regl günü durumdan haberi olan konuşsunnnn

önce ceylan sonra 3 ünde kimm vardı ya unuttumm sonra kitty ve benn allaaahhhh gelinnn bebişlerrrr

ninikim gelince listeyi koysun suraya bakalım opuyorumnanaktan

Kızım liste başı benim ya sen nerden çıktın o nasıl konuşma delikafadulden
Beni ya başkasını değl hee beni nasıl unutursun delikafadulden
Allahım nerelerden atayım kednmi kaydirigubbakcemile3

yok bitanem ben regli oldum malesef umutlar 27 eylülde..a.s.

hamileyim diyom huuuuuuuuuuuu kimse yokmu

canım çok sevindiiiimmm...
güzel haberini alıcagımı tahmin etmiştim zaten. dedim topiğe girer girmez görürüm opuyorumnanaktan
allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.
inan çok mutlu oldum Şeniz

biz de ramazan sonuna kadar erteledik yine :sinifsinif:
dişçi ramazan içinde olmaz dedi. napalım 1 ay daha bekliiciik kaydirigubbakcemile2

kamyaaass benim onu kimselere yar etmemmmm sengözlerimebaksanab :1hug:

benimdi ama demekki seninle aldatıyormus beni gelsin soracam bunun hesabını ona :roflol::roflol:

yok bitanem ben regli oldum malesef umutlar 27 eylülde..a.s.

sen nereye yok oluyon bidenem yaw opuyorumnanaktanŞeniz hazır yakalamıskene öpyeimde öyle git bari Şeniz:roflol:

********AĞUSTOS*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba: o artık hamiiişşşş darısı eylül listesinin başına sositososito

********EYLÜL*********
Allahım sen bu listedeki isimleri sırayla hamiş yap
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

COSMO :4 eylül

KıTTYCAT : 4 eylül

NAGıHAN : 4 eylül

brc1769 :5 eylül

KAMYAS: 5 eylül ////// KLOMEN

fstone: 5 Eylül

NıNıK :7 eylül //////// KLOMEN