arkadaşım çok büyütmüşsün bu face meselesni..
erkekleri oluruna bak..
bu olayları görmezden gel..
kendi hatasını kendi görür ve yapmaz ..
ama sen inatlaştıkça oda kendsni haklı görüyor ve yapmaya devam ediyor...
ben nişanlıyım nişanlım benim facmi kapatmamaı istedi..kendi facinde benim adımı ekledi ortak kullanalım artık dedi..
1 haftada sonra açtım,ilk defa face yüzünden küçük bi tartşma yasadık o gün..
ben ayrı bi bireyim,sense ayrı..
senin iş çevren farklı geçmişteki arkadaş ortamın arkadaşların..benmkisi farklı..
ben rahat edemem senin facinde..3 yıllık facmi silemem saçma sapan bir kıskançlığın yüzünden ki bana erkekleride sil demişti..
orda bana yanliş olan hiç bi erkek yok..böyle lisedeki ergen kişiliklerin yaptığı davranışlarda bulunma..
birbirimze güveniyorsak eğer bu şekilde devam ederiz dedim..
2 şartı oldu kendi facime onunda ismini ekledim birde profil fotosu hep ikimzin oldgu fotolardan olcak dedi ve o şekilde anlaştık..
ne bana hesap sorar nede ben bu kim,bunu niye ekledin vs...
çünkü birbrmze güvenimz tam..
orda nişanlı oldguumz zaten belli..
zaten ben sormadan o söylüyor bu işyeri arkadaşım vs...
arkadaşım bence buyutme bu face meselesni..
5 yıllık çaban emeğin yazıktır yaa..
emin ol kendiliğinden olgunlaşır görmezden gel derim ben sana..
daha asil ve daha büyük gözükürsün sevgilinin gözünde emin ol..
3 erkek kardeşe sahip biri olarak yorum yapıyorum...
canım bu face olayı icat edildiği günden bu yana yasıyoruz bunu.
gerçekten kendi sıkılır bırakır diye de düşündüm ama ben sormadıkca iyice sacmalamaya basladı
bende ortak face olayını sevmiyorum. zaten oyle fazla fotograf falan da eklemem ve benim yaptıgım kıskanclık değil aslında
bana kural koymak istiyor. bende kural koyacaksan birlikte yapacagız yoksa bende uygulamam diyorum.
zamanında bende acıkladım kimin kim oldugunu. benim facemde de tanımadıgım gereksiz insanlar yoktu. öyle kalabalık bir arkadas listemde yoktu sade tutardım listemi
sonucta sokakta görünce selam vermeyip facede resimlere durumlara ayyyy canımmmm cok hoş şeklinde yorum yapan insanlardan nefret ederim.
o yinede kabul etmeyince tamam dedim bende
silerim ama sende uygulayacaksan
neticede ben senin kölen değilim, senin istediğin herseyi yapıp senin devam etmene göz yumamam dedim
ikimizde sildik zamanında
ama zamanla o kendi koydugu kuralını bozdu, ben buna kızıyorum
neticede ben o eklediği bayanları tanımyorum ve tanımadıgım bir insandan da kendimi kıskanmam kadar sacma birşey yok
sorun kıskanclık değil
diyorum ki eklemek mi istiyorsun? o zaman ikimizde yapalım bunu eski düzene dönelim rahat et
yok diyorum kabul edemem diyorsan kendi koydugun kuralı bozmayacaksın!!!! yada tamamen kapatıcaz bunları
ona da yanasmıyor buna da yanasmıyor.
facebook benim için hiç önemli değil bugün kapatır bir daha da hatırlamam ama ben kapatırsam biliyorum bütün vaktini burda gecirecek.
ama bıktım artık ve cıkardım arkadas listemden. şimdi ne yaparsa yapsın. sormuyorum da ne yapıyorsun diye
hiçbirşey olmamıs gibi davranıyorum. elimden baska türlüsü gelmiyor çünkü