Kızlar Sinirden Çıldırmak Üzereyim!!!

Biraz kendine deger ver, senden önemli degil hicbir sey bunu unutma.
Ve ne kadar kararli oldugunu anlamasini sagla, bu konuda sen haklisin ve seni sacma bahanelerle avutamaz.
Eger simdi senin isteklerine düsüncelerine önem vermiyorsa bu evlilikde de pek farkli olmayacak demektir, madem ciddi bir iliski madem ortak hayalleriniz var o zaman iki kisilik düsünmeli her zaman.
Bu arada facebook hesaplarinizi kapatin ikinizde, tek cözüm bu.

Aynen katılıyorum soyledıklerne. Facebook kadr ıgrenc bısey yok. aynısı olmasada benzerı tum ılıskılerde basa gelıyor fakat snnkısı cıdden sınırı asalı cok olmus. eger burdakı denılenlerı gerckten uyguladysan bnm aklıma ıkı tane sey gelıyor yalnzca. Bırıncısı faceını hackleteblırsn bu sayede onun ılıskı durumunu herkese acık yapıp aynı zamanda facede onu sadece arkadslarnn bulabılmesnı ayarlayablır ıstemedgn kısılerı engelleyeblırsın. Hepsnı yaptm cnku hacklemeyıde bı ablam yapmıstı. Yada eger 5 senedır senı hıc takmıyorsa bu kdr kızlara duskunse ayrılıp hayatnı yasayablırsn cnku nefrt ederm bn erkegm sn kızsın laflarndan. Ama ılıskını btrmeden bnu dene derm :)

arkadaşım çok büyütmüşsün bu face meselesni..
erkekleri oluruna bak..
bu olayları görmezden gel..
kendi hatasını kendi görür ve yapmaz ..
ama sen inatlaştıkça oda kendsni haklı görüyor ve yapmaya devam ediyor...
ben nişanlıyım nişanlım benim facmi kapatmamaı istedi..kendi facinde benim adımı ekledi ortak kullanalım artık dedi..
1 haftada sonra açtım,ilk defa face yüzünden küçük bi tartşma yasadık o gün..
ben ayrı bi bireyim,sense ayrı..
senin iş çevren farklı geçmişteki arkadaş ortamın arkadaşların..benmkisi farklı..
ben rahat edemem senin facinde..3 yıllık facmi silemem saçma sapan bir kıskançlığın yüzünden ki bana erkekleride sil demişti..
orda bana yanliş olan hiç bi erkek yok..böyle lisedeki ergen kişiliklerin yaptığı davranışlarda bulunma..
birbirimze güveniyorsak eğer bu şekilde devam ederiz dedim..
2 şartı oldu kendi facime onunda ismini ekledim birde profil fotosu hep ikimzin oldgu fotolardan olcak dedi ve o şekilde anlaştık..
ne bana hesap sorar nede ben bu kim,bunu niye ekledin vs...
çünkü birbrmze güvenimz tam..
orda nişanlı oldguumz zaten belli..
zaten ben sormadan o söylüyor bu işyeri arkadaşım vs...
arkadaşım bence buyutme bu face meselesni..
5 yıllık çaban emeğin yazıktır yaa..
emin ol kendiliğinden olgunlaşır görmezden gel derim ben sana..
daha asil ve daha büyük gözükürsün sevgilinin gözünde emin ol..
3 erkek kardeşe sahip biri olarak yorum yapıyorum...

anaaam okudukça darlandım okudukça darlandım artık fesat düşünmeye başladım :)

öncelikle eğer sende şifresi varsa erkek arkadaşının faceinin, kendine fake bir bayan profili aç. sağdan soldan resimler koy. erkek arkadaşına ekle ve erkek arkadaşının profilinden açtığın sahte profiline abuk subuk hakaretler yaz sonra o fake profile dönüp erkek arkadaşının profilini şikayet et. şikayet açıklamalarından taciz hakaret şiddet vs birini seç facebook otomatikman kapatıyor zaten profili :))

bu kadar sahtekarlık düşündüm artık napim eşine eliyle facebook açmış biri olarak o kadar iyimser düşünüyorum ki ben aslında böyle bi insan değilim ya :27::27::27:

arkadaşım çok büyütmüşsün bu face meselesni..
erkekleri oluruna bak..
bu olayları görmezden gel..
kendi hatasını kendi görür ve yapmaz ..
ama sen inatlaştıkça oda kendsni haklı görüyor ve yapmaya devam ediyor...
ben nişanlıyım nişanlım benim facmi kapatmamaı istedi..kendi facinde benim adımı ekledi ortak kullanalım artık dedi..
1 haftada sonra açtım,ilk defa face yüzünden küçük bi tartşma yasadık o gün..
ben ayrı bi bireyim,sense ayrı..
senin iş çevren farklı geçmişteki arkadaş ortamın arkadaşların..benmkisi farklı..
ben rahat edemem senin facinde..3 yıllık facmi silemem saçma sapan bir kıskançlığın yüzünden ki bana erkekleride sil demişti..
orda bana yanliş olan hiç bi erkek yok..böyle lisedeki ergen kişiliklerin yaptığı davranışlarda bulunma..
birbirimze güveniyorsak eğer bu şekilde devam ederiz dedim..
2 şartı oldu kendi facime onunda ismini ekledim birde profil fotosu hep ikimzin oldgu fotolardan olcak dedi ve o şekilde anlaştık..
ne bana hesap sorar nede ben bu kim,bunu niye ekledin vs...
çünkü birbrmze güvenimz tam..
orda nişanlı oldguumz zaten belli..
zaten ben sormadan o söylüyor bu işyeri arkadaşım vs...
arkadaşım bence buyutme bu face meselesni..
5 yıllık çaban emeğin yazıktır yaa..
emin ol kendiliğinden olgunlaşır görmezden gel derim ben sana..
daha asil ve daha büyük gözükürsün sevgilinin gözünde emin ol..
3 erkek kardeşe sahip biri olarak yorum yapıyorum...

canım bu face olayı icat edildiği günden bu yana yasıyoruz bunu.
gerçekten kendi sıkılır bırakır diye de düşündüm ama ben sormadıkca iyice sacmalamaya basladı
bende ortak face olayını sevmiyorum. zaten oyle fazla fotograf falan da eklemem ve benim yaptıgım kıskanclık değil aslında
bana kural koymak istiyor. bende kural koyacaksan birlikte yapacagız yoksa bende uygulamam diyorum.
zamanında bende acıkladım kimin kim oldugunu. benim facemde de tanımadıgım gereksiz insanlar yoktu. öyle kalabalık bir arkadas listemde yoktu sade tutardım listemi
sonucta sokakta görünce selam vermeyip facede resimlere durumlara ayyyy canımmmm cok hoş şeklinde yorum yapan insanlardan nefret ederim.
o yinede kabul etmeyince tamam dedim bende
silerim ama sende uygulayacaksan
neticede ben senin kölen değilim, senin istediğin herseyi yapıp senin devam etmene göz yumamam dedim
ikimizde sildik zamanında
ama zamanla o kendi koydugu kuralını bozdu, ben buna kızıyorum
neticede ben o eklediği bayanları tanımyorum ve tanımadıgım bir insandan da kendimi kıskanmam kadar sacma birşey yok
sorun kıskanclık değil
diyorum ki eklemek mi istiyorsun? o zaman ikimizde yapalım bunu eski düzene dönelim rahat et
yok diyorum kabul edemem diyorsan kendi koydugun kuralı bozmayacaksın!!!! yada tamamen kapatıcaz bunları
ona da yanasmıyor buna da yanasmıyor.
facebook benim için hiç önemli değil bugün kapatır bir daha da hatırlamam ama ben kapatırsam biliyorum bütün vaktini burda gecirecek.
ama bıktım artık ve cıkardım arkadas listemden. şimdi ne yaparsa yapsın. sormuyorum da ne yapıyorsun diye
hiçbirşey olmamıs gibi davranıyorum. elimden baska türlüsü gelmiyor çünkü

Son düzenleme:
anaaam okudukça darlandım okudukça darlandım artık fesat düşünmeye başladım :)

öncelikle eğer sende şifresi varsa erkek arkadaşının faceinin, kendine fake bir bayan profili aç. sağdan soldan resimler koy. erkek arkadaşına ekle ve erkek arkadaşının profilinden açtığın sahte profiline abuk subuk hakaretler yaz sonra o fake profile dönüp erkek arkadaşının profilini şikayet et. şikayet açıklamalarından taciz hakaret şiddet vs birini seç facebook otomatikman kapatıyor zaten profili :))

bu kadar sahtekarlık düşündüm artık napim eşine eliyle facebook açmış biri olarak o kadar iyimser düşünüyorum ki ben aslında böyle bi insan değilim ya :27::27::27:

onun için problem değil bu hemen yenisini açar :)))
ayrıca şifrelerimiz yok birbirimizde

bende yaşadım böyle bi sorun facebook şifresini istedim bana güvenmiyosun ben seninkini bi kere bile istemedime getirdi sonra ben bi şekilde girdim facesine dikkatimi çeken bişey olmadı o bunu bi şekilde öğrendi ve o facesini kapattı ben facesi yok sanarken benden gizli face açmış :50:

bende yaşadım böyle bi sorun facebook şifresini istedim bana güvenmiyosun ben seninkini bi kere bile istemedime getirdi sonra ben bi şekilde girdim facesine dikkatimi çeken bişey olmadı o bunu bi şekilde öğrendi ve o facesini kapattı ben facesi yok sanarken benden gizli face açmış :50:

bizim bu ilk face olayımızda gizlice acılmıs olan hesabının ortaya cıkmasıyla oldu
face icat edildiğinde üniversitedeydik. arkadaslardan duyuyordum hep facede şöyle oluyo böyle gidiyor diye. merak ettim bende benimkine soyledim arkadaslarım hep bahsediyor merak ediyorum bende acmak istiyorum dedim. anam kıyametler koptu. kesinlikle açamazsın, face mace anlamam ben, üye olmayacaksın sacma sapan yerlere, üye olursan seni şöyle yaparım böyle giderim falan dedi. işimİZ (ikimizinde) yok öyle yerlerde diye de faceyi kötüledi. bende hiç mi hiç üzerinde durmadım.hiçde heves etmedim

yurttayız bir aksam hiiiiiiiç unutmam o aksamı.kızlarla oturduk cay keyfi yapıyoruz. yan odadan bir ağlama sesi. feryat halinde.
merak ettik gittik odaya. kız nasıl ağlıyor.arkadasımız o da. noldu diyoruz kız ağlamaktan anlatamıyor falan
sakinleşince anlattı bu.erkek arkadası da aynı benimki gibi bizim facede işimiz yok üye müye olamazsın diye hep kızarmıs ona ezelden beri. bu bir kız arkadasıyla beraber internet cafedeyken yanındaki kız arkadası facesini acıyor. bununda aklına nerden geliyorsa arkadasının facesinden erkek arkadasının ismini aratıyor. birde ne görsün !!!! erkek arkadası çoktaaaan aylardır acmıs faceleri, eklemiş fotoları kızları alemlerde. tabi ben durur muyum

derhal facesi olan bir arkadasımın sifresini alıp 10 dk içinde internet cafeye indim. arkadasın facesinden bir arattım ki aynı manzara. kızlar fotograflar muhabbetler havada ucusuyor. dünya basıma yıkıldı sandım. basımdan asagıya kaynar sular döküldü. birde kendi msn adresiyle değil bulamayayım diye farklı bir msn adresiyle acılmıs uyeliği. birde ikinci msn cıktı ortaya. o sinirle arayıp ağzıma ne geliyorsa saydım. şifresini zorla aldım hem msn hem facenin. msni bir actım ki 100 küsur kişi ekli çoğuda bayan. face zaten aynı.

sen dedim nasıl bir insansın ya. nasıl yapabildin bunu. yalvardı yeminler etti kimseyle aldatmadım seni falan fistan. gayette güzel aldatmıssın msn de ekli kızlar facede ekli kızlar. bacın mı bunların hepsi senin yazıklar olsun sana dedim. uzun bir zaman görüşmedik. cok aradı yalvardı. ilk defa guvenimi o zaman sarsmıstır benim. bir daha da tam guvenemedim zaten o olaydan sonra cunku devamlarıda geldi hep. işte böyle gelmeyede devam ediyor. o olaydan sonra kapattı yeminler etti bir daha acmam falan fistan yalvardı şans ver bana diye ama vermemeliymişim. ahhh ah sadece faceyi anlattım burda ama forumlar twitterlar arkadaslık siteleri daha neler neler. bagımlılıktan baska bişey değil ama her seferinde bir sekilde devam ettik işte

En iyisi hiç kullanmamak. Erkek arkadaşımda bende uzun zamandır kullanmıyoruz.
En güzeli...

Aynı ben. Bende koç burcuyum senin gibiyim ve aynı dertten muzdaribim. Facesinden 3 kız silip engelledim diye (üstelik bu hiç tanımadığı insanlar) benim en az 5 yıldır tanıdığım aynı okulda okuduğum, mahalle arkadaşlarımı ve okul arkadaşlarımın hepsini silmiş. Kızlardan da silmiş, niye efendim tipi gıcıkmış. Öğretmenlerimi bile full silmiş. Delircektim sinirden. Ben aynısını yapmadım. facesine girip yapacaktım aslında ama şifresini değişmiş. Hemen facedeki şu kişiyle ilişkisi var( yani bay x ile belirtilmiş olan bölümü) ilişkisi yok yaptım. Deliye döndü. Niye yaptın dediğinde, tanımadığın halde eklediğin kadınlarla daha rahat konuşursun, başın bağlı görünmesin dedim. Allaaaahhhhhh. Hemen faceme girip evlilik isteği yolladı, gözümün önünde :D Zor durdurdum. Şimdi de faceye girmiyor. Eeee benimle uğraşılmaması gerektiğini anlamalı. Adamı mum ederim mum!!!!! :D

Son düzenleme:
Seni üzmek istemem canım ama yani bu adamla evlilik falan düşünme.Besbelli gözü dışarıda.Ayrıca şu son zamanlarda facebook gibi sosyal paylaşım siteleri ilişkileri bitiren bir şey olmaya başladı.Bende facebooktan dolayı bir sorun yaşadım daha önce.Bence tavrını kesin koy ya facebookları birleştirin yada tamamen kapatın.

bence bu ufak bı sorun degıl. tamamen 'guvensızlık'.. ve bı ılıskının en temel taslarından bırıdır. yanı erkek arkadasına guvenıyor olsan ekledıgı kızlar senı bu kadar rahatsız etmezdı dıye dusunuyorum. yanı bunun arkasında baska seyler aramazdın. eger cıddı dusunuyorsanız canım bence oturup bı tartmalısın kendını ve erkek arkadasını. sonucta evlendıgınız zaman hersey cok daha zor olabılır, baştan onlem almak daha mantıklı

bence bu ufak bı sorun degıl. tamamen 'guvensızlık'.. ve bı ılıskının en temel taslarından bırıdır. yanı erkek arkadasına guvenıyor olsan ekledıgı kızlar senı bu kadar rahatsız etmezdı dıye dusunuyorum. yanı bunun arkasında baska seyler aramazdın. eger cıddı dusunuyorsanız canım bence oturup bı tartmalısın kendını ve erkek arkadasını. sonucta evlendıgınız zaman hersey cok daha zor olabılır, baştan onlem almak daha mantıklı

konustum bu konuyu. eğer ki dedim evlenirsek ve evlendiğimizde de bu internet meselesi böyle devam ederse kusura bakma ama açık şekilde şimdiden söylüyorum ailene yanısıtırım bu durumu çünkü benim getirebileceğim bir çözüm kalmadı bu konuyla ilgili dedim.
iş ailelere yansırsa ne olacagını sen benden daha iyi biliyorsun değil mi dedim evet dedi.
yada dedim eğerki ben bu işleri bırakamam, bana karısmayacaksın gibisinden düşünüyorsan hiç zorlamayalım ben bunları sineye cekip dizimi kırıp oturmam sen bunu çoook iyi biliyorsun dedim. birşey diyemedi çünkü o da biliyor altta kalmayacagımı ve haklı oldugumu.
egerki dedim evlenene kadar he he deyip geciştirip evlendikten sonra zaten gidemez, ses cıkaramaz, bastırırım gibi falan düşünürsen kesinlikle öyle zerre kadar bile hayal etme, çokda güzel giderim dedim

böyle şeyler olmayacak artık, tamam dedi bakalım bilemiyorum. zaman gösterecek sonucları.

Back