hmm o zaman şöyle yap sende tanımadığın birini ekle o fark etsin ama sen söyleme o sorsun kim o dye hatta bir kişiyi eklediğinde fark etmeesse bir daha ekle e dedin ya ben yapınca soruyor dye e mutlaka sorucaktır
Sende de ki amaaaan cnm sende abartıyorsunnn ama ben sana karışmıyorum bundan sonra sende bana karışmaa deböyle yok yere kıskançlıklar yaratma de kimse kim boşver cnm falan de
Sana zaten dyecektr ne demek falan dye sende e cnm sen yapıyorsun ben yapnca mı suç oluyor ssende yapma bende yapmayım deherşey karşılıklı ne ekersen onu biçersin dee
üzüm üzüme baka baka kararırmış de bana artık normal geliyor bunlar falan bu tarz şeyler söyle bak nasıll anlayacak hatasını ama zaten snn özellikle yaptığını düşüncktir ama o vazgeçene kadar sende asla vazgeçme yani o derse sana beni sinir etmek için yapıyosun falan öyle diyosan öyledir cnm de ama vazgeçme tavrını koy bir süre sonra o vazgeçicektir
vallahii daha da başka bişy gelmedi cnm aklıma
inan yaptım buna benzer şeyleri :))) söylediklerinin aynısını söyledim. mantık olarak insanın hatasını anlaması gerekiyor değil mi? yok benimkinde böyle olmuyor.
sen sırf bana inat yapıcam diye böyle yapıyorsun demeye başlıyor. sonrada o mesele soğumuyor. gerçekten tanımadıgım biri bile olsa ilerde baska bir zamanda bunları karşıma çıkarıyor bir tartısma anında. sen zaten internetten tanımadıgın adamlarla görüşüyorsun falan filan diye. kendi yaptıklarını ben yüzüne vurdugumda da off yeter be deyip kaçıyor :)))))
şimdilik sildim onu faceden. git ne yapacaksan kimi ekleyip ne halt edeceksen gözüm görmeden yap en azından sinirimi zıplatma dedim. eklemiş yeniden ama kabul etmem daha. hemen aklı benim neler karıstıracagıma kayıyor. silindiğini görünce sen kimi eklemek için beni sildin bu olayı bahane mi ediyorsun beni silmek için, kimi görmemi istemiyorsun orda falan demeye başladı.
bu tür saçma sapan tartısmalar yüzünden bir gün tansiyonum iyice fırlayıp bir yerime inme inecek ya hayırlısı. ya o beni yiyecek ya ben onu. başka çözüm gelmedi artık aklıma sildim bende. çok yoruldum sacma sapan seylerle ugrasmaktan. hayır ugrastıgımız seyde bişey olsa :)) ailelerden biri duysa ne derler bize çok merak ediyorum.