canım bende mym var, kist var, rahimde yara var yok yok yani mafoldumben mafoldumben
ameliyat dedi doktor bende hemen ameliyat olmasın dedim ilaç tedavisine başladık, inşallah olumlu sonuçlanır. Ağrılarım bazen çok fazla oluyor doktorda olacak o kadar diyo :sinifsinif:
ninik bugün noldu sana eli maşalı oldun senKIZIM BAK BİR MSN İNDİRİDN DİYE ARTİSLİK YAPMA HEEE KIRRIAM BAK KAFANI :mymeka:
iyiyim canımcım, sen nasılsın ?
gelmiyorsun pek topiğe görüşemiyoruz hiç mafoldumben
canım bende mym var, kist var, rahimde yara var yok yok yani mafoldumben mafoldumben
ameliyat dedi doktor bende hemen ameliyat olmasın dedim ilaç tedavisine başladık, inşallah olumlu sonuçlanır. ağrılarım bazen çok fazla oluyor doktorda olacak o kadar diyo :sinifsinif:
Kırarım uleyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya kıslar ateş takibini ben de yapsam diyorum bugn adetin 5. günü olur mu bi de siz dijital derece mi yoksa civalı eski tiple mi ölçüyosunuz
Tubacık ya...sen ateŞ takİbİ falan yapmıŞmıydın canım bu ya
Foerver naber nerelerdesn sen?
hosgeldin bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanŞeniz
kittycim hoşbulduk canım süpersinnnnnnnnnnnn dadlumopuyorumnanaktansen de hoşgeldin akşama kocamdan istiyim yarın sabah başlarım bende:lepi:
olur canım ölcumlere basla opuyorumnanaktan dijital bir termometre kullanıyoruz hergun sabah yataktan kalkmadan aynı saatte dilaltından ölcum yapıp onu duzenli bir sekilde yazıyoruz opuyorumnanaktan
Bir dijital bir vücut termometrosi aliniz.
Yataginizin basucundaki etajerin çekmecesine tablo,termometre ve kalemi koyunuz
Sabah uyandiginizda hiçbir sey yapmadan termometreyi dil altina yerlestirerek atesinizi ölçüp dikkatle okuduktan sonra BBT tablosunda o günkü tarihin karsisina okudugunuz degeri kaydediniz.
Yumurtlamadan sonra adet kanamasinina kadar ortalama 1 derecelik vücut isisi artisi normal bir yumurtlama dönemi oldugunu gösterir. Yumurtlama olmayan adet dönemlerinde isi artisi gözlenmez
kamyasımmmm inanıyorum ben sen hüdaverdiye kardeş yapacaksın bu ay kaydirigubbakcemile5
ben burdayım da sen nerdesin bakıyım kaydirigubbakcemile3 iş güç işte be kuzum evdeyken ancak takılabılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?