ninikcim ya bayağıda oldu kimyanı bozmalyalı demi yaaa özledim vallaaaaaaaaaa seninlennn asitmişin gibim oynamayı hahahaaaaaaaaa ayy çok komiğim kusura bakmayın sabaha karşı uyumadan böyle oluyor hahahaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaanammmmmm ninikkkkkkkkkkkk gel senin kimyanlan oynuycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama bana öyle geliyorki senin kimyan daha önce kurcalanmış bak cosmoya tık yok kızın alt yapısı sağlammm öyle ha deyince bozulmuyorr demi cosmooooooooooooooooooooooooooo
evet citozzzzzzzzzz hahahaaaaaaaaaa kendimlen iyi geçiniyorummm
hahahaaa ninik varya sen bunları okuyuncaaaaaa kk ya bile belki girmezsinn hahahaaaa yirim seni yirrrrrrr
Kızlar benm pc ye format atıldı msn falan gitmiş
Msn hangi sürümünü indircem ben şimdi netten?
günaydın kızlar, geçmişe bi bakayım dedim çiçeğe nolmuş öyle ya :sinifsinif:kaydirigubbakcemile3
çiçeğe uykusuzluk yaramıyor demekki kaydirigubbakcemile3valla canım çiçek uçmuş gibi gece iyi değil yani...ama gelince bişey belli etmeyelim delikafadulden
Kzılar onu demiyom ben
Hangi sürümü diyom?
8.1 var
7.0 var
9.0 var
var da var
Hangisini yükleyecem kafamçokkarıştı
Kzılar onu demiyom ben
Hangi sürümü diyom?
8.1 var
7.0 var
9.0 var
var da var
Hangisini yükleyecem kafamçokkarıştı[/QUOTE
cosmooooo canım bence sen 7.0 yada 8.1 yükle daha yüksek sürümünü bilgisayar kaldırmayabilir :lepi:
valla bende senin gibiyik kitycik, inşaallah tuba hamişdir :Saruboceq:tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız hadi gelde sonucu söyle bize catlicam meraktan sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?