İDARE EDİYORUM ŞEKER HERKES GİBİ BENDE HAMİŞ OLMAK İSTİYORUM..
sabah sabah gene kalktım işe geldim çok uykum var ... idare ediyorum yani etmeye çalışıyorum şeker sen nasılsın ...
cosmocum canım benim çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut bişey olmaz 2 günde geçer ilaçla
kitty eklemedin demek beni ühühühühühühühühühühühühüh
allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh super bir haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :dance::teytey:a.s. tebrikler tubacımmmmmmmmmmmmmmmm:teytey: allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin sana inşallahhhhh :Saruboceq:
canımmmm çok sevindiiimmmmmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus:CüvCüv:kızlar hamileyim:CüvCüv::CüvCüv:
tubişşş ben varım bennn... yaa valla çok heyecan yaptım .... çok sevindimmm ... ne denir bu durumlarda Allah analı babalı büyütsünmü denir ... canım benim tüm iyi dileklerim seninlee ..... bu ay kesin sonuca ulaşmışsın.. çok çok çok sevindimm:asigim::1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.
Tuba canım ama kan tahlİlİnden sonra kesİn sonuÇ bellİ olur ya...hemen gİt ve yaptır canım...[/QUOTE
giderim ama yarın testi tekrarlayım diyom az daha koyulaşırsa gideym ne bilim ya kafamçokkarıştı
canımmmm çok sevindiiimmmmmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hayırlı olsun, darısı başımıza olsunnnnn hihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizde arkandan geleceğiz inşaallah, topikte bi hamiş çıkardık ya çok şüküüürrrrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sositososito sositososito sositososito sositososito
Tuba git hemen anacım kanda baktır Allah korusun hevesimiz kursağımızda kalmasın sonra
Koş uleyn koş
aynen canım ya bende kötüyüm bugün, sabaha kadar ağrılarım oldu uyuyamadım, ilaç içe içe midemde iyice kötü oldu artık , bende hamiş olmak istiyorum da işte her ay bişi çıkıyor artık oluruna bıraktım ben. hiç hesap felanda yapmıyorum nasipse olur, nasip değilse olmaz :sinifsinif:İDARE EDİYORUM ŞEKER HERKES GİBİ BENDE HAMİŞ OLMAK İSTİYORUM..
sabah sabah gene kalktım işe geldim çok uykum var ... idare ediyorum yani etmeye çalışıyorum şeker sen nasılsın ...
ben bu ay niniktende şüpheliyimmm ninik senin gününe nekadar var
AAAAAMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN kaydirigubbakcemile5saol bebişim darısı başına inş
Ay tuba pek bi sevndim ya
aynen canım ya bende kötüyüm bugün, sabaha kadar ağrılarım oldu uyuyamadım, ilaç içe içe midemde iyice kötü oldu artık , bende hamiş olmak istiyorum da işte her ay bişi çıkıyor artık oluruna bıraktım ben. Hiç hesap felanda yapmıyorum nasipse olur, nasip değilse olmaz :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?