Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ekledim cicim şimdi opuyorumnanaktan

Tuba canım ama kan tahlılınden sonra kesın sonuÇ bellı olur ya...hemen gıt ve yaptır canım...

:CüvCüv:kızlar hamileyim:CüvCüv::CüvCüv:
canımmmm çok sevindiiimmmmmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hayırlı olsun, darısı başımıza olsunnnnn hihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizde arkandan geleceğiz inşaallah, topikte bi hamiş çıkardık ya çok şüküüürrrrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sositososito sositososito sositososito sositososito

çok saol tatlım sigara içmediğim için kafam bi acayip uyuşmuş gibiyim yanlış bişey yazarsam afedersinz

saol bebişim darısı başına inş

İDARE EDİYORUM ŞEKER HERKES GİBİ BENDE HAMİŞ OLMAK İSTİYORUM..
sabah sabah gene kalktım işe geldim çok uykum var ... idare ediyorum yani etmeye çalışıyorum şeker sen nasılsın ...
aynen canım ya bende kötüyüm bugün, sabaha kadar ağrılarım oldu uyuyamadım, ilaç içe içe midemde iyice kötü oldu artık , bende hamiş olmak istiyorum da işte her ay bişi çıkıyor artık oluruna bıraktım ben. hiç hesap felanda yapmıyorum nasipse olur, nasip değilse olmaz :sinifsinif:

yaaa kızlar ya ne bu konuşma böyle siz zaten baştan kaybediyorsunuz böyle düşünerek illa ateş takibi yumurtlama takibi yapmayın tabi ama böylede sallamayın ya...ümitsiz insanlar gibi konuşmeyın

TUBA...AYITIR SORMASDI ANAM YARINA KADAR KUDURTÇAN MI BıZı SEN YA...KIZIM GıDıP YAPSAN ŞU TESTı NAN:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…