• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

biz burda yatarken balkonda yatıyoz
Gece çorap giyp uyuyayım belki ii gelir
Yani ağrıdan ziyade dediğim gibi sanki yara hissi uyandırıo aman ne bilim
eferinnnnnnnnnn balkonda yatın siz kız geceleri soğuk oluyorrr nasıl yatıyonuzzzz
çorap giy tabikideee dikkat et kendineee

çiceeeemmmmmmmmmmmmmm, cosmooooooooooooooooooo
nasılsınızzzzzzz bakiiimmmmmmmmmmmm

iyiyiz bebişimm nasıl olalım işte takılıyom fink atıyom kk daaaa sen nasılsınn bomba gibi gördüm seniiiiiii

kzlar iyiki varsınız be
gak desem cvp veriyosunuz
allah razı olsun hepinizden çok seviyom sizleri ayrı ayrı ....

yavrum benimmmmmmm kıyamam sanaaa vercez tabikideeeeeee
birimiz hepimiz için hepinizi benim için :roflol: :roflol: :roflol:
yaa sen dedin benimde kasıklarımda ağrı başladııı bak gebeyiz sana diyim bennn inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Canlarım benm yarın gÖrÜŞÜrÜz ınŞ.
SemoŞım ÇıÇeeemmmmm kendnze ıı bakın
ınŞ. Karnımıza melek koyar rabbım
ıı geceler

iyiyim çok şükür iyileşeğim ve meleğime kavuşacağım diye moral veriyorum kendime zemuszemus
en önemlisi zaten moralini yüksek tutmak :lepi:

herhaldeeeeeeeee işte buu moral olmayınca bebişler gelirmi gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biz de napıyoruzz moralimizi yüksek tutuyoruzzz canım benimmm seni tebrik ediyorumm :hooray:

iyi geceler kızlar. bende kapatıyorum artık kocişim de gelmek üzere işteydi öpüyorum hepinizi, iyi geceler tatlı rüyalar hepinize de opuyorumnanaktan

KIZLARRRRRRRRRRRRR TOPıĞı SABAHA KADAR BEKLEDıMMMMMM
GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GıREBıLıRSıNıZZZZZ ASAYıŞ BERKEMAL NÖBETı NıNıKE BIRAKIYORUM HER NE KADAR KıMYASI BOZUK OLSADA GÜVENıM SONSUZZ ONA kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

YAW SıZıN Bı TARAFINIZDA PıRELER UÇUŞURKENNNN BEN BURDA BEKLıYORUM YAA YAZIKLAR OLSUN SıZE BıRıNıZDE DEMEDıNıZZ ARKADAŞIM KURDA KUŞA YEM OLUR PÖHHHHHHHHHHHHH DEMEK ÖYLEE BENDE BUNDAN SONRA GARDIMI ONA GÖRE ALIRIM BU BANA DERS OLDU HAYDE BAKALIMMM

ninikcim ya bayağıda oldu kimyanı bozmalyalı demi yaaa özledim vallaaaaaaaaaa seninlennn asitmişin gibim oynamayı hahahaaaaaaaaa ayy çok komiğim kusura bakmayın sabaha karşı uyumadan böyle oluyor hahahaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaanammmmmm ninikkkkkkkkkkkk gel senin kimyanlan oynuycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama bana öyle geliyorki senin kimyan daha önce kurcalanmış bak cosmoya tık yok kızın alt yapısı sağlammm öyle ha deyince bozulmuyorr demi cosmooooooooooooooooooooooooooo
evet citozzzzzzzzzz hahahaaaaaaaaaa kendimlen iyi geçiniyorummm
hahahaaa ninik varya sen bunları okuyuncaaaaaa kk ya bile belki girmezsinn hahahaaaa yirim seni yirrrrrrr

yalnız kendimde manik davranışlar görüyorum hiç iyi değil kittycimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kurta beni bu topikten kartını felan verrr keşfet beni çek al burdannnnnnnnnnn

ah kıyamam ben sana çiçegim butun gece burayı beklemişsin Şeniz:1hug: opuyorumnanaktan

Back