bebişler ben simdi kacıyorum yarın görüsürüzopuyorumnanaktan cosmocum ayaklarına corap giy canım opuyorumnanaktan iyigeceler kızlar Şeniz
gaaaaaaaaaak gaaaaaaaaaaaaaaaaak gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kzlar iyiki varsınız be
gak desem cvp veriyosunuz
allah razı olsun hepinizden çok seviyom sizleri ayrı ayrı ....
eferinnnnnnnnnn balkonda yatın siz kız geceleri soğuk oluyorrr nasıl yatıyonuzzzzbiz burda yatarken balkonda yatıyoz
Gece çorap giyp uyuyayım belki ii gelir
Yani ağrıdan ziyade dediğim gibi sanki yara hissi uyandırıo aman ne bilim
çiceeeemmmmmmmmmmmmmm, cosmooooooooooooooooooo
nasılsınızzzzzzz bakiiimmmmmmmmmmmm
kzlar iyiki varsınız be
gak desem cvp veriyosunuz
allah razı olsun hepinizden çok seviyom sizleri ayrı ayrı ....
iyiyim çok şükür iyileşeğim ve meleğime kavuşacağım diye moral veriyorum kendime zemuszemusiyiyiz bebişimm nasıl olalım işte takılıyom fink atıyom kk daaaa sen nasılsınn bomba gibi gördüm seniiiiiii
iyiyim çok şükür iyileşeğim ve meleğime kavuşacağım diye moral veriyorum kendime zemuszemus
en önemlisi zaten moralini yüksek tutmak :lepi:
Canlarım benm yarın gÖrÜŞÜrÜz İnŞ.
SemoŞİm ÇİÇeeemmmmm kendnze İİ bakın
İnŞ. Karnımıza melek koyar rabbİm
İİ geceler
alkış bana alkisalkisalkis alkisalkisalkis :1hug: sositosositoherhaldeeeeeeeee işte buu moral olmayınca bebişler gelirmi gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biz de napıyoruzz moralimizi yüksek tutuyoruzzz canım benimmm seni tebrik ediyorumm :hooray:
iyi geceler kızlar. bende kapatıyorum artık kocişim de gelmek üzere işteydi öpüyorum hepinizi, iyi geceler tatlı rüyalar hepinize de opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?