• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kityy sen gitme doktora deidn ama benden yeşil yeşila kıntı gelmeye başladı korktum anam valla
Gidip randevu aldım öğleden sonra 2ye verdiler

kıızm ne zaman yazmışında görmemeişim...ayrıca biz burda yeni gelen üyelere anlatıyorduk sayfalar hızlı ilerliyor göremediğimiz msj lar oluyor diye sana da mı anlatalım bunu ister misin?:mymeka:

Kityy sen gitme doktora deidn ama benden yeşil yeşila kıntı gelmeye başladı korktum anam valla

of yine oldu sana böyle canım ya hep adet gunune yakın birsey cıkıyor sende:çok üzgünüm: enfeksiyon kapmıssın sanırım canım :çok üzgünüm:

kıızm ne zaman yazmışında görmemeişim...ayrıca biz burda yeni gelen üyelere anlatıyorduk sayfalar hızlı ilerliyor göremediğimiz msj lar oluyor diye sana da mı anlatalım bunu ister misin?:mymeka:

evet banada anlat canım :mymeka:

Kıslarr ben geldım nasılsınız bakım hamıŞ bayan varmı araanızda

bu arada kıtty ben senı ekledım msn e ama kabul etmedınmı sennn :(((((

geçmiş olsun canım, enfeksiyon kapmışsın galiba sen inşaallah kötü bir şey çıkmaz :Saruboceq:
hayret bişi ya kızlarda var bizde bişi hamiş olalım dedikçe bi hastalık çıkıyor senağlama

Kıslarr ben geldİm nasılsınız bakİm hamİŞ bayan varmı araanızda

bu arada kİtty ben senİ ekledİm msn e ama kabul etmedİnmİ sennn :(((((

hosgeldin canım opuyorumnanaktanmsn acmayı hep unutuyorum ondan görmemişimdir bakayım birazdan canım opuyorumnanaktan

hoşgeldiiiiiiiinnnnnnnnnnn Şeniz
günaydın canımcım, nasılsın opuyorumnanaktan

İDARE EDİYORUM ŞEKER HERKES GİBİ BENDE HAMİŞ OLMAK İSTİYORUM..
sabah sabah gene kalktım işe geldim çok uykum var ... idare ediyorum yani etmeye çalışıyorum şeker sen nasılsın ...

cosmocum canım benim çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut bişey olmaz 2 günde geçer ilaçla

kitty eklemedin demek beni ühühühühühühühühühühühühüh

:CüvCüv:kızlar hamileyim:CüvCüv::CüvCüv:

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh super bir haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :dance::teytey:a.s. tebrikler tubacımmmmmmmmmmmmmmmm:teytey: allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin sana inşallahhhhh :Saruboceq:

hamileyim diyom huuuuuuuuuuuu kimse yokmu

tubişşş ben varım bennn... yaa valla çok heyecan yaptım .... çok sevindimmm ... ne denir bu durumlarda Allah analı babalı büyütsünmü denir ... canım benim tüm iyi dileklerim seninlee ..... bu ay kesin sonuca ulaşmışsın.. çok çok çok sevindimm:asigim::1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.:nazar::nazar:

Back