Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

şimdide mezun olma sırası sende ceylanımopuyorumnanaktan yurekten dile guzel allahım sanada gönederecek melegini emin ol :1hug: inşallah bu ay seninde melegin göbüşüne gelip konar :Saruboceq::Saruboceq:

Güzel Dileklerin için çok teşekkür ederim..Rabbim tez zamansa sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize .....

canımmmm gözün aydın,, çok sevindimmmm :1hug: ne güzel moral olur sana annenin gelmesi. hihoyyyt
inşaallah en kısa zamanda Rabbim küçük meleğine de kavuştursun :Saruboceq:

hoşgörddüüüüüüümmmmm kaydirigubbakcemile3
nasılsın bakemmmm varmı güzel haberler diye bi geçmişi okuyayım dedim kayboldum yahu :bbo: laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

iyiym canımopuyorumnanaktan bende okumaya calıstım olmadı okuyamadım hepsini bıraktım :roflol:

anammmmm canım çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hahahahaaa
iyiyiz bebişimm sen nasılsınnnnnnnnnn

iftara gitmiştik işyerinden bi arkadaşa annesi çok tatlı birisi, moral verdi bana inanıyorum bende en kısa zamanda anne olacağımmm kaydirigubbakcemile5
zaten ben bu gazla başlarsam çalışmalara ikiz, üçüz felan doğururm :roflol:

bebişler ben simdi kacıyorum yarın görüsürüzopuyorumnanaktan cosmocum ayaklarına corap giy canım opuyorumnanaktan iyigeceler kızlar Şeniz

biz burda yatarken balkonda yatıyoz
Gece çorap giyp uyuyayım belki ii gelir
Yani ağrıdan ziyade dediğim gibi sanki yara hissi uyandırıo aman ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…