cosmo bu sana son yazısım bundan sonra sana tek kelime yazmicam haberin olsun!!!!!!!!! selam sabah vermiyorsan artık benimde selamım sabahım olmaz birde bana topikte yoksun gelmiyorsun diyorsunuz ninikle işte böyle seylere kafam bozuluyor onun icinde arada gelip gidiyorum
aferin kız sana becerikli hatun kaydirigubbakcemile3
cosmo kittyim sana fena kızmış ateştedir gel gönlünü alalımmm
kızlar bu ay herkes kendinden ümitli bu çok hoşuma gitti.desenize topicte bebişler tavan yapacak bu ay ayyyy ne güzel oluryaaa hep yokluklarını konuştuk bu zamana kadar birazda hamileliğin bizdeki değişikliklerini konuşuruz ne güzel olur bee
kızlar bu ay herkes kendinden ümitli bu çok hoşuma gitti.desenize topicte bebişler tavan yapacak bu ay ayyyy ne güzel oluryaaa hep yokluklarını konuştuk bu zamana kadar birazda hamileliğin bizdeki değişikliklerini konuşuruz ne güzel olur bee
cosmo sende yanlız kaldın bugün sevgulun nerde kıss küstünüzmü yoğusam
cosmo sende yanlız kaldın bugün sevgulun nerde kıss küstünüzmü yoğusam
selam kızlar
kızlar ben size puan vermek istiyorum ama malumunuz nasıl yapılıyor bulamadım bana vermişsiniz bende vereyim size dedim eline yüzüne bulaştırdım bi el atma daha rica etsem karşılığı puan olarak geri gelecektir saygılarımla öpüldünüz yanaktannn
gayet sakiniz bugünnn benim bedenim dükkanda ruhum evde yatıyor daha uyanamamışız sen neler yapıyorsun
kızlar ben size puan vermek istiyorum ama malumunuz nasıl yapılıyor bulamadım bana vermişsiniz bende vereyim size dedim eline yüzüne bulaştırdım bi el atma daha rica etsem karşılığı puan olarak geri gelecektir saygılarımla öpüldünüz yanaktannn
günaydın kızlar
beni listeden çıkarabilirsiniz yeni listeye falanda eklemeyin artık gelmiycem takipte etmiycem çünkü.hepinizi tanıdıgıma çok memnun oldum ve sizi çok sevdim umarım en azından siz hamilesinizdir yada en kısa zamanda kalırsınız
hoşçakalın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?