Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kittyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nasıl da kızmış Şeniz
Kız delim benim işim vardı tepemde 3 adamla çene çalıyodum :mymeka:
Anaaaammm nasılda üstüne alınırmış bebemmm benim gel buraya kaydirigubbakcemile

Kityyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :gitme:

inşallah inşallah canım hepimiz aynı zamanda hamile oluruz o zaman daha süper olur:Saruboceq:

ay kız ağzından bal damlıyorrr inşallahhhh

cosmo sende yanlız kaldın bugün sevgulun nerde kıss küstünüzmü yoğusam

ben onu teselli ederimmmmmm süprizzzzz

cosmo kittyyyy kayıplara karıştı yaa bak üzüldüm şimdi diğeride açık gelirse yazarım hemen geç öte tarafa.
bu kızan kesin hamile demedi demeyin bak görürsünüz alınganlığı üstünde çünkü canım kittyyy im benimmm ya

kızlar ben size puan vermek istiyorum ama malumunuz nasıl yapılıyor bulamadım bana vermişsiniz bende vereyim size dedim eline yüzüne bulaştırdım bi el atma daha rica etsem karşılığı puan olarak geri gelecektir saygılarımla öpüldünüz yanaktannn

gayet sakiniz bugünnn benim bedenim dükkanda ruhum evde yatıyor daha uyanamamışız sen neler yapıyorsun

canım sayfanın sağ tarafında terazi var oraya tıkla ver

terazi şekline tıkla canım orda çıkan yere okey de bişeylerde yazabilirsin ama dikkat et negatif kısmı işaretleme sen bana bi kere vermişin prolaktin topiğindeykennnnnn eksiiiii puan sana o kadan yardımcı olmaya çalışmıştım halbukiiiiii klava: yaranamamışımmm kaydirigubbakcemile3

ya nereye canım ya biz de seni sevdik eğer kafan rahat etcekse gelme tabi ama seni özlycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…