kızlar ben bu avatar resmini profile koydum ama yazı sayfamda çıkmıyoer yanlış bişiymi yaptımm.
bide şu çiçek ismi yazan yere başka bişiy yazmak stiyorum nerden yazılıyor bulamadım bi el atınta halledelim yahu gıcık oldum kendime beceremedim yaaa
kimse yokmu ordakilerrrr bişi sordummmm ama yaaaaa mafoldumben
evet teyzesi iyileşiyor doktor 2 gün dinlensin dedi uyuyor şimdide şişttt ses yapmayın :roflol:
yok kız adet tarihimie daha var 12 eylül zaten kadıysam kalmışımdır bu bozuk bünyeyle biraz zor ama fikfiklere zarzorda olsa sürdürdük bitti herhalde yumurtlamam :)))))) ondan işte tereddütlerim var
acile gittik ağrıdan iki gün önce başım migrenim tuttu öyle böyle değil neyse sakın dedim gebelik düşünüyoruz ağır bi ilaç vermeyin:))))))))))) serum yedim geldim artık merak etmeyin dediler ne yaptılar bilmiyorum o halimle bile onu düşündüm yaa
annemle konuşuyorum telde ya dedim tamda yumurtlama zamanı hastayım dedim kızım sağlıklıyken olmuyordu belki şimdi olur dediiii yaa koptum orda kaydirigubbakcemile3
Nan çiçeeemmm böceeeemmm hoşgeldin Şeniz
İyileşmişsin gibi bişeyler duydum
Koştum geldim
Eeeee hani çayın çorban bişeyin yok mu? cokacimcoook
:roflol: kız belli mi olur anacım belkim kocanın tohumları tutmuştur :roflol: sen yinede ilaç alma
kız senin oğluşunmu varrr ayy yirim ben onuuuu allah bağışlasın tatlım yaa
almıyım demiii
ya içimden bi ses bu ay olcek diyoo yaa valla belli olmazda ben kendimden çok umutluyum yarım yamalak biri olaraktann sankiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
almıyım demiii
ya içimden bi ses bu ay olcek diyoo yaa valla belli olmazda ben kendimden çok umutluyum yarım yamalak biri olaraktann sankiiiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hahahaaaaa allahhh söylettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiay yok kız ne oğluşu hüdaverdim varya benim resmim vardı avatarda o benim oğluşum :roflol: allah iyiliğini versin :roflol:
hadi bize güzel haber verin bu ay minik kuşlarım zemuszemus
benim kırmızılar tam bitti bugün orucum derken hain 1 damla vurdu beni :bbo:
gettimi koca bir gün daha?
niyseh artıkın yarın tutarım.
çalışmalara başlamak istiom ama korkuyorum ya mafoldumben
rabbimin izniyle hemen hamile kalıyorum. ama yine aynı şeyi yaşarsam mahfolurum. bana bir akıl verin kızlar... :gitme:
yafriimmmm bana selam sabah yokmu?
küstünmü bağaaa :gitme:
dün eşim gelmişti. acil pc ye oturdu. iletilerine de bakamadım. ama saati çok merak ettim. zamanı geçmediyse tekrar link atsana msn den? Şeniz
hiç belli olmaz valla önemli olan çok fikfik yapmak değil zamanında yapmak kaydirigubbakcemile3 benimde içimden bi ses bu ay hamileymişim gibi geliyo inşallah allahım ya :Saruboceq: doktor bana ayın 3-4 gibi adet olmassan kanda test yaptır hemen dedi ilk bu ay klomen kullandımya bakalım haftaya cuma günü yaptırıcam
hoşgeldin bebikimmmmmmmmmm :1hug:hosgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan
hahahaaaaa allahhh söylettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi bize güzel haber verin bu ay minik kuşlarım zemuszemus
benim kırmızılar tam bitti bugün orucum derken hain 1 damla vurdu beni :bbo:
gettimi koca bir gün daha?
niyseh artıkın yarın tutarım.
çalışmalara başlamak istiom ama korkuyorum ya mafoldumben
rabbimin izniyle hemen hamile kalıyorum. ama yine aynı şeyi yaşarsam mahfolurum. bana bir akıl verin kızlar... :gitme:
te becerdim galibam ben profile koymuşum ondan görünmemiş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?