Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

öğrenme aşamasındayımm affola walla bilinçli değil deneme yanılmayla bulmaya çalışıyorum şimdide ben boş yere rakam yazılıyor diye rakam yazdım gülersiniz artık bol bol

ayyyyy koptum yahu bak yanlız becerememişim dua et bu sefer sormadan yapmadım inşallah doğru yapmışımdır bi kontrol edin

Çiçeemmmm kirtty küstü baan beni teselli et hadi

canım benimmmmm edem teselli gel bakem sen yamacıma yamacımaaaaaaa hahahaaaaaa gel gel korkmaaaaaaa gelir kittycikk sen merak etmeeeeeeee hormonlarından dolayı biraz gergin kuzucummmm :1hug:
ama haklıdaaaaaaa klava: onun açısından bakıyorum şimdide sen gel buraya koskoca kittye selam eylemeee olcek iş değilll :roflol:
ayy kıyamam sanaaaaaa

burda manik bi kişilik görebilirsin ama korkmaaaaaa seni çok seviyom bennn cosmonotummmmm opuyorumnanaktan

kızlar dbs gitmiş neden kine bilen varmı bende tubanın cvp kısmında gördüm geçmişi okumadım bugün

mİYAV MİYAVVVVVV :teselli:
Biliyodum beni sevdğni
Bende seniiiiiiiiii Çiçeğimmmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt

hımmm piki o zaman seni cezalandırmıycimmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tek birşey biliyorum hiçbirşey dünyanın sonu değil her duygu bizim için var hepsinin tadı başka hepsinden tatmak gerekir.Allah kararını ayarlamıştır hepsinin bazen üstüste mutlu bazen mutsüz bazen acı bazen tatlı ama hepsi birbirinden farklı o yüzden hiç umudumu kaybetmem sizde öyle yapın ben varsam nefes alıyorsam hepsi olur Allahın izniyle çok şükür halimize niceleri var dertleri var dermansız Allah öyle büyük dert vermesinnn

haklısın canım sen böyle geniş açıdan bakabilyor olabilirsin ama işte dedim ya herkesin bi bakış açısı var napcan

kızlar acayip uykum var ya içim uyuyor bide afedersiniz kustum sabah hala midem kıyılıyor.oruçlu değilim.bu sene tutmuyorum.düşük yaptığım gebeliktede midem bulanıyodu ama hiç kusmamıştım.uyku halim diğeriyle aynı yatağa yapışıyorum sabahları acaba hamilemiyim yineregl günümede 6 gün var

öyle canım haklısın vallaa

cosmonotum geçmiş olsun aşkımcım neyin varrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…