Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
terazi şekline tıkla canım orda çıkan yere okey de bişeylerde yazabilirsin ama dikkat et negatif kısmı işaretleme sen bana bi kere vermişin prolaktin topiğindeykennnnnn eksiiiii puan sana o kadan yardımcı olmaya çalışmıştım halbukiiiiiiklava: yaranamamışımmm kaydirigubbakcemile3
Çiçeemmmm kirtty küstü baan beni teselli et hadi
kızlar dbs gitmiş neden kine bilen varmı bende tubanın cvp kısmında gördüm geçmişi okumadım bugün
canım benimmmmm edem teselli gel bakem sen yamacıma yamacımaaaaaaa hahahaaaaaa gel gel korkmaaaaaaa gelir kittycikk sen merak etmeeeeeeee hormonlarından dolayı biraz gergin kuzucummmm :1hug:
ama haklıdaaaaaaaklava: onun açısından bakıyorum şimdide sen gel buraya koskoca kittye selam eylemeee olcek iş değilll :roflol:
ayy kıyamam sanaaaaaa
burda manik bi kişilik görebilirsin ama korkmaaaaaa seni çok seviyom bennn cosmonotummmmm opuyorumnanaktan
öğrenme aşamasındayımm affola walla bilinçli değil deneme yanılmayla bulmaya çalışıyorum şimdide ben boş yere rakam yazılıyor diye rakam yazdım gülersiniz artık bol bol
ayyyyy koptum yahu bak yanlız becerememişim dua et bu sefer sormadan yapmadım inşallah doğru yapmışımdır bi kontrol edin
ben de adet olcam gibi ağrım yok ama adet olcakmışım gibi tuvalete gidip duruyorum bişeyler geliyo gibi hayırlısı
mİYAV MİYAVVVVVV :teselli:
Biliyodum beni sevdğni
Bende seniiiiiiiiii Çiçeğimmmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyyt
ya üzüldümm ben tam tersine burda kafa dağıtıyorummm
tubatubatubatuba o fotodaki senmsn?
Tubacım hoş geldn anacım
BEnmde aynı sabah gene karnıma sancılar grmişti ağrısına uyandım valla
tek birşey biliyorum hiçbirşey dünyanın sonu değil her duygu bizim için var hepsinin tadı başka hepsinden tatmak gerekir.Allah kararını ayarlamıştır hepsinin bazen üstüste mutlu bazen mutsüz bazen acı bazen tatlı ama hepsi birbirinden farklı o yüzden hiç umudumu kaybetmem sizde öyle yapın ben varsam nefes alıyorsam hepsi olur Allahın izniyle çok şükür halimize niceleri var dertleri var dermansız Allah öyle büyük dert vermesinnn
evet canım ama şimdi saçlarım sarı röfleli bu 3 ay önceki bi foto yani
öyle canım haklısın vallaatek birşey biliyorum hiçbirşey dünyanın sonu değil her duygu bizim için var hepsinin tadı başka hepsinden tatmak gerekir.Allah kararını ayarlamıştır hepsinin bazen üstüste mutlu bazen mutsüz bazen acı bazen tatlı ama hepsi birbirinden farklı o yüzden hiç umudumu kaybetmem sizde öyle yapın ben varsam nefes alıyorsam hepsi olur Allahın izniyle çok şükür halimize niceleri var dertleri var dermansız Allah öyle büyük dert vermesinnn