bir daha söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :kedi:
bir daha söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sositososito
bende seni sev-gi-limmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool:
kızlar acayip uykum var ya içim uyuyor bide afedersiniz kustum sabah hala midem kıyılıyor.oruçlu değilim.bu sene tutmuyorum.düşük yaptığım gebeliktede midem bulanıyodu ama hiç kusmamıştım.uyku halim diğeriyle aynı yatağa yapışıyorum sabahları acaba hamilemiyim yineregl günümede 6 gün var
kızlar acayip uykum var ya içim uyuyor bide afedersiniz kustum sabah hala midem kıyılıyor.oruçlu değilim.bu sene tutmuyorum.düşük yaptığım gebeliktede midem bulanıyodu ama hiç kusmamıştım.uyku halim diğeriyle aynı yatağa yapışıyorum sabahları acaba hamilemiyim yineregl günümede 6 gün var
öyle canım haklısın vallaa
cosmonotum geçmiş olsun aşkımcım neyin varrrrr
inş canım 6 gün çabuk geçer sende hamile olduğunu öğrenirsin
AŞIK OLUYORUM EYVAH
YERİMDE DURAMIYORUM
BİLE BİLE YANIYORUM EYVAH
.............
YA ŞAKA Bİ YANA DA NE GÜZEL ŞEYDİR AŞIK OLMAK BE :icecream:
dün test yaptığıma çok pişman oldum ya daha adetime 2 gün vardı bir daha asla yapmıycam
geçmiş olsun tatlım kız olabilirrr inşallahhhhhhhhhhhh
evet yaa insanı fena yapıyor test yapmakta yapmadanda duramıyoruz :)))
aay demi yaaa süper bişey ama başlayan safhalar özellikleeee öylemi böylemi diye kafa yorarsın anlamaya çalışırsın inek altında buzağı ararsın hahahahaaaaaaa
çin takvimine baktım 27 yaşındayım kaldıysam ay ağustos kız çıkıyor içine mi doğdu acaba ayyyy ağzını seveyimmm seni inşallah yaaa
şidi testi çöpten çıkardım bir daha baktım düle aynı böyle beyaz bi ikinci çizgi var yani görünüyo ama gölge gibi sanırım çizginin kendi yeri var ya o
eee ben de ağustosun 16 sında 27 ye girdim benim de mi bu ay olursa kız oluyo yoksa hala 26 mı sayılıyorum acaba
bu yıldan doğduğun yılı çıkar kalan yaşın kabul ediliyor yani takvim ay hesabı yapmıyor yıla göre yaşını hesapla
BENDE ÇOK YAPARDIM BUNUÇÖPTEN GERİ ÇIKARIP ÇIKARIP BAKARDIM
SIYIRDIK BİZ VALLA BAK kaydirigubbakcemile3[/QUO
evet yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?