günaydın şeker, iyiyim çok şükür.
asıl sen nasılsın özlettin kendini, iyileştinmi
sermacım nasılsın tatlım
kamyassss sanada günaydın bebişimm
dün silindi canım, temizlik yapıldı kaydirigubbakcemile3
günaydın canım nasılsın nasıl oldun ya güzelim geçmediyse bi doktora gitsene
saol canım benim iyi diyelim iyi olalımmm ayy 30u devirdim ya konuşma tarzım değişti tabeee
daha iyiyim canım ya valla sıkıldım bi haftadır nerdeyse evdeyim eşimde sürekli bilgisyarda iyi olduğum zamanlarda öyle giremedim çok özledim valla arada baktım ama kısa kısa:))))
sen nasılsın canım ağrın sancın varmı
ne zaman canım adet tarihin adet tarihinden 2-3 gün önce kan testi yaptır ondan sonra tomografi çektir
canım ben ağrılra alışkanlık kazanıcam artık bu gidiişle ilaçlarla biraz geçiyor sonra yine başlıyor işte senağlama
günaydın kızlar
beni listeden çıkarabilirsiniz yeni listeye falanda eklemeyin artık gelmiycem takipte etmiycem çünkü.hepinizi tanıdıgıma çok memnun oldum ve sizi çok sevdim umarım en azından siz hamilesinizdir yada en kısa zamanda kalırsınız
hoşçakalın ...
yok kız adet tarihimie daha var 12 eylül zaten kadıysam kalmışımdır bu bozuk bünyeyle biraz zor ama fikfiklere zarzorda olsa sürdürdük bitti herhalde yumurtlamam :)))))) ondan işte tereddütlerim var
acile gittik ağrıdan iki gün önce başım migrenim tuttu öyle böyle değil neyse sakın dedim gebelik düşünüyoruz ağır bi ilaç vermeyin:))))))))))) serum yedim geldim artık merak etmeyin dediler ne yaptılar bilmiyorum o halimle bile onu düşündüm yaa
annemle konuşuyorum telde ya dedim tamda yumurtlama zamanı hastayım dedim kızım sağlıklıyken olmuyordu belki şimdi olur dediiii yaa koptum orda kaydirigubbakcemile3
canım böyle karamsar olma.hepimiz her ay kırmızıları görüyoruz ve birdahaki aya diyip kendimizi topluyoruz.neden böyle konuşuyorsun?
hepimiz burada acı tatlı duygularımızı paylaştık. sende dahil. bizi cezalandırır gibi listeye falan eklemeyin,birdahada gelmicem takipte etmicem, gibi sözler yakışmadı sana...
tamam bir anlık duygu yoğunlugu yaşamış olabilirsin ama eminim ki bu söylediklerini unutup tekrar geliceksin.hayat bitmediki? devam ediyor. rabbim vermediyse bir bildiği vardır.
neden bizim milletimiz 'HERŞEYDE BİR HAYIR VAR. BUNA DA ŞÜKÜR' demekten yoksun?
ciçeeem he ya belli mi olur belki şimdi olur. rabbim sağlıklı sıhhatli evlat versin.
geç olsun da güç olmasın hemii Şeniz
seviyorum seni kuşum... opuyorumnanaktan
kamyaaaaaaassssssssssssssssssss opuyorumnanaktan
noldu oğlan iyileşti mi sengözlerimebaksanab
Nan çiçeeemmm böceeeemmm hoşgeldin Şeniz
İyileşmişsin gibi bişeyler duydum
Koştum geldim
Eeeee hani çayın çorban bişeyin yok mu? cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?