Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

SLM KISLRRR NASILSINZ BAKLM GECMŞ BAYRMNZ MÜBRK OLSUN GİRMDIM VLLHA NETE FRSTM OLMADI EŞİMDE FRST VLDUMU O OTRYRDU BASNA İŞ BAŞI YAPTIM TÜM BAYRM GÜNÜ YAPLN İŞLR BRKMİŞ YANI EE SIZDEN NABER İİ KÖTÜ HABRLR VARMI DRMLR NASIL LISTMIZ NERDEopuyorumnanaktan

selam kızlar gecmiş bayramınız kutlu olsun forumda sorun var ondan kimse yok galiba inşallah en kısa zmnada sorun halledilirde eskiye döneriz bende yeni bir haber yok aynı tas aynı hamam kaydirigubbakcemile5

Ya bu forumun hali ne böle yaaaa....öfff sabahtan beri deniyorum
yeni girebildim...selam kızlar bu arada özledim hepiinzii

Günaydın kızlar forum yine ağırlaştı bi düzelemedi ya..Bende bildiğiniz gibi işte cumartesi eşim tekrar tahlil yaptırıp doktora çıkacak ilaç tedavisine başlayacak ona göre.Dün bi kilo keçiboynuzu pekmezi, 1 kiloda ballı fındık,fıstık bol bir karışım aldım.Onlarıda kullanmaya başladı bende adetten sonra incir kürü yapıcam bide preesedim gelse inşallah gelecek aya umutluyum ya..

Yoktan var eden,varlığından haberdar eden rabbime binlerce şükür olsun Rabbim emanetinden emin kıl.
kızlar rengimi söylüyorum BEYAZ BEYAZ BEYAZ
Şükürler olsun

selam arkadaşlar ben uzun zamandan beri buraya girmemiştim ama bu gün bi gireyim dedim eskiden sohbet bölümü vardı burada artık yok mu yoksa bende mi problem var bulamıyorum :)

İnşallah canım test çift çizgi yarın da bhcg sonucumu alıcam yarın kesinleşir sanırım :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
gunydn inşallh hamılesındır canım :Saruboceq: :sm_cool: tebrık ederm sımdıden :sm_cool:
selam arkadaşlar ben uzun zamandan beri buraya girmemiştim ama bu gün bi gireyim dedim eskiden sohbet bölümü vardı burada artık yok mu yoksa bende mi problem var bulamıyorum :)

hg canm formad sorun var ve bazı arkdslr grmyr ve oyuzdende dagıldlr arada geln vr ama frmdakı sorun gıdrse sanrm toplnrlr

selam kızlaaaarrrr
gülayım hayırlı olsun bidenemmmmmmmmm

yha nezamandır listeye bi el atamadık...
bana durumları bildirirmisiniz?
kimin günü ne zaman kim kırmızı gördü kim beklemede??

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

********KASIM*********

isolde: 8 Kasım

NİNİK : Kasım

gülgüzeli1769 :10 Kasım

DBS :14 Kasım

SARICİVCİV :23 Kasım

sblkmbsr :24 Kasım

Ceylan :25 Kasım

Livaza :25 Kasım

Ceylanmelek:27 Kasım

Elover :30 Kasım

********ARALIK*********

Sincap_ :1 Aralık

NAGİHAN:4 Aralık

Dark:6 Aralık

as.semasu.as.:6 Aralık

TUBİLOSHH: 8 Aralık

canikom38: 14 Aralık

KİTTYCAT :14 Aralık

NeVYas: 16 Aralık

kamyas: 18 Aralık

ÇİÇEKÇİK

NE SİHİRDİR NE KERAMETTTTT
SENDE TUBİLOSHUN LİSTESİNE YAZIL,
ÜST KATA TERFİİ EEETTTT zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…