Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin:dance: hayırlısıyla en kısa zamandada bizim engellerimizi kaldırsın hepimize versin en kısa zamanda:Saruboceq:Yoktan var eden,varlığından haberdar eden rabbime binlerce şükür olsun Rabbim emanetinden emin kıl.
kızlar rengimi söylüyorum BEYAZ BEYAZ BEYAZ
Şükürler olsun
selam kızlaaaarrrr
gülayım hayırlı olsun bidenemmmmmmmmm
yha nezamandır listeye bi el atamadık...
bana durumları bildirirmisiniz?
kimin günü ne zaman kim kırmızı gördü kim beklemede??
--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
********KASIM*********
isolde: 8 Kasım![]()
NİNİK : Kasım![]()
gülgüzeli1769 :10 Kasım![]()
DBS :14 Kasım![]()
SARICİVCİV :23 Kasım![]()
sblkmbsr :24 Kasım![]()
Ceylan :25 Kasım![]()
Livaza :25 Kasım![]()
Ceylanmelek:27 Kasım![]()
Elover :30 Kasım![]()
********ARALIK*********
Sincap_ :1 Aralık![]()
NAGİHAN:4 Aralık![]()
Dark:6 Aralık![]()
as.semasu.as.:6 Aralık![]()
TUBİLOSHH: 8 Aralık![]()
canikom38: 14 Aralık![]()
KİTTYCAT :14 Aralık![]()
NeVYas: 16 Aralık![]()
kamyas: 18 Aralık![]()
ÇİÇEKÇİK![]()
![]()
NE SİHİRDİR NE KERAMETTTTT
SENDE TUBİLOSHUN LİSTESİNE YAZIL,
ÜST KATA TERFİİ EEETTTT zemuszemus
canım ne güzel yazmışsınŞeniz inan o kadar istiyorum ki öle olmasını ama bi o kadarda umutsuzum rabbim tez vakitte hepimize versin hayırlısından inşallahgünaydın canlarımmm...
nasılsınız bakalım??
ben daha önce de dediğim gibi... bu ay saldım çayıra yaptım kaydirigubbakcemile3
ne hamiş lik nede adet belirtim var
umursamayınca böle olii zannumca...
3 günüm kaldı. kader kısmet... 2 günde bir die şartlamadık kendimizi. akışına bıraktık :jeyyar:
kırmızıları bekliyorum. gelirler ama. öyle tahmin ediyorum...
livazacım inşallah meleğin seninledir kuşum. bak kırmızılar da gelmemiş?
günün de geçmiş. testte çıkmadıysa geç döllenme olmuş olabilir inşallah :Saruboceq:
isoldecim inşallah kür sana şifalı gelir de meleğin bu ay seninledir :Saruboceq:
hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin:dance: hayırlısıyla en kısa zamandada bizim engellerimizi kaldırsın hepimize versin en kısa zamanda:Saruboceq:
günaydın kızlarrr......
gülaycım gözün aydın canım tebrik ederim....
tubiloshum valla benim durum bu ay biras karışık adetimin gelecek aydaki tarihini bilmiom...
bal tarçın çörekotu yaptım bu ay ve dün akşam bittii..
öle fik fik yapıp beklios işte...
rabbim nolur bu ay bende hamişler kervanına katılım noluuuurrrr...
tüm isteyen arkadaşlrmda katılsınlar rabbim noluuuuuuuuurrrrr
HAMİLEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HABERİ VEREYİMDE ÇIICAM ÇÜNKÜ...KIZALR 3 AYDIR ADETİN SAPITMIŞ DURUMDAYDI BİLİYORSUNUZ.BU AYDA GECİKTİ VE KİSTTEN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM C.TESİ DOKTORA GHİTTİM VE KAN TAHLİLİ YAPTIK HAMİLEYMİŞİM :lepi: