Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Yaa lİvaza test yaptın mmı pekİ..ay kız hadİ hayırlısı olsun bakalım canım benİmmmm
bayram hedİyesİ mİ olucak acaba
canım ya kociş istemiyo testi herseferinde aglıyorum diye boşver böle mutlusun her gü n bi umut yaşıyosun diyo
canım sana hayırlı bayramlar eti sakatatı tatlıyı turşuyu sarmayı ye enerji depola hepsini karıştır sonra bebiş yap bize

kızlar hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlar diliyorum.

inşallah önümüzdeki bayrama hepimiz anne olarak gireriz. kimimiz kucağımızda kimimiz karnımızda bebesiyle inşallaaaah.
canım sana da iyi bayramlar beklerim ben hep burdayım inşallah canım amin allahım hepimizin gönlünün muradını versin tez vakitte:Saruboceq:

meraba kızlar nasılsınız?hepınıze ıyı bayramlar ınşallah bu bayram hepımıze ıyı gelır.buyuklerın ellerınden,kucuklerınde gozlerınden operım.bayramınız kutlu olsun canlarım hepınızı cooooooooooooooooooooooook opuyor sevıyorum.nıce guzel saglıklı huzurlu mutlu bayramlara.ınşallah cocuk ısteyen her kese de dualarınız en kısa zamanda kabul olsun.dualarım hep sızınle canlarım.hepınızı optum.ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

muro senınleyım kuşum?nasıl gecıyo hamılelık?yaramazlık yapmıyo dımı bebişin?canım sanada ıyı bayramlar cok opuyorum kendıne cocuğa cooook ıyı bak

muro senınleyım kuşum?nasıl gecıyo hamılelık?yaramazlık yapmıyo dımı bebişin?canım sanada ıyı bayramlar cok opuyorum kendıne cocuğa cooook ıyı bak

İŞTE CANM NASIL GECSIN YEMK YEDIMMI KARNM ÖLE BI AGRYRKİ YEMEDIMMI MIDEM BULNYR BU SEFRDE OFFF YAA NE BICIM HAMILELK GECRYRM BEN HİÇ KMSEDEBÖLE SIKYT DUYMDIM KARN AGRMLA SORUNM VAR CANM SİZLRNDE BYRMI MBRK OLSN CNM II TATİLLLRopuyorumnanaktan

Naptınız fıstıklar.bı urayım dedım.hepınızı optum bayramınızı tekrar kutlar,saglık ve huzur dılerım

Naptınız fıstıklar.bı urayım dedım.hepınızı optum bayramınızı tekrar kutlar,saglık ve huzur dılerım
hoşgeldin canım ben iyiyim çalışıyorum öbür fıstıklarda bayram yapıyo olmalılar sen napiyosun opuyorumnanaktan

nabersiniz bayram şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrimmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı bayramlar kızlar.....
Hepinizin bayramı mübarek olsun büyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarından bol muckk:))

koca bayram üçgün boyunca üç kişi mi geldi ya bu koca topiğeeeeeeeeee çok yorgunummmmmmm bennnnnnnnn

yarın dökülürsünüz teker teker işlerlerinize pc başına delikafaduldensıkılmışsınızdır ama yarın kalkmak ne zor olur -tatlicadiarzu-bayram boyu burda yanlızdım ama dükkanda oturacak fırsat bulamadım :1closedeyes:

günadın arkadaşlar...
bende geçmiş bayramınızı kutluorm..
eee ne var ne yok anlatın bakem...

kızlar günaydııınnnnn
bu akşam saat 22 de istanbula dönüyorum.
hepinizin geçmiş bayramını tekrardan kutluyorum. öpüyorum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…