• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Bülent Tıraş hocada tedavi olanlar gelin konuşalım hadi hangi aşamdasanız

Neden böyle dediniz bende araştırıyorumda
Ordaki tüp bebek tedavileri aşırı ilaç iğne basıyorlar kadın vücuduna, bu hem vücudu mahfediyor hemde maddi olarak külfetli bu bir ikincisi çok gereksiz pahalı. Para sağma yerleri yani sizi perişan ederler.Üçüncüsü çok yoğun randevun 11 ise 2 veya 3 e kadar beklersin. Madem bu var neden randevuya 11 yazıyorsun randevunun anlamı o değil mi sonuncusu ve en önemlisi biz orda tedavimiz olumsuz oldu olabilir normaldir belki ellerinden geleni yaptılar biz maddi manevi perişan olmuşken bülent hoca ile görüşmek istedik hani bir sonraki süreç için ne yapabilirz sonumuz ne olacak diye çok dağılmıştık moral bitmişti, bizimle 2 dk bile konuşmadı size gereken söylendi diye. Yani be insafsız adam bizim gibi çaresiz gariban çiftlere konuşman sadaka niyetine geçer bir duamızı alırdı düşün 2 dk ayırmadı bize yani orda adamın canını mı alacağız yoksa başka bir şey mi bu anı hiç bir zaman unutmyacağım. Diğer türlü de tv lere çıkar şov yaparlar güya ailelere çocuk için her şeyi yapan melekler gibi orda affedersin ama para sıçman lazım en ufak eksiklikte senin suratına bakmazlar yok ya hep diyorum bu ve vb yerlerin dini imanı kitapları yok

Ordaki tüp bebek tedavileri aşırı ilaç iğne basıyorlar kadın vücuduna, bu hem vücudu mahfediyor hemde maddi olarak külfetli bu bir ikincisi çok gereksiz pahalı. Para sağma yerleri yani sizi perişan ederler.Üçüncüsü çok yoğun randevun 11 ise 2 veya 3 e kadar beklersin. Madem bu var neden randevuya 11 yazıyorsun randevunun anlamı o değil mi sonuncusu ve en önemlisi biz orda tedavimiz olumsuz oldu olabilir normaldir belki ellerinden geleni yaptılar biz maddi manevi perişan olmuşken bülent hoca ile görüşmek istedik hani bir sonraki süreç için ne yapabilirz sonumuz ne olacak diye çok dağılmıştık moral bitmişti, bizimle 2 dk bile konuşmadı size gereken söylendi diye. Yani be insafsız adam bizim gibi çaresiz gariban çiftlere konuşman sadaka niyetine geçer bir duamızı alırdı düşün 2 dk ayırmadı bize yani orda adamın canını mı alacağız yoksa başka bir şey mi bu anı hiç bir zaman unutmyacağım. Diğer türlü de tv lere çıkar şov yaparlar güya ailelere çocuk için her şeyi yapan melekler gibi orda affedersin ama para sıçman lazım en ufak eksiklikte senin suratına bakmazlar yok ya hep diyorum bu ve vb yerlerin dini imanı kitapları yok
Yiğit çakıroğlu ile görüştünüz mü hiç o iyi diyorlar

Yiğit çakıroğlu ile görüştünüz mü hiç o iyi diyorlar
Ben orda tedavı goruyorum bana çok ilaç falan verılmedı , sorunu çoksa belkı verilir evet doğru bekleme suresı çok buna katlıyorum , ben başka yerde tedavı gordum mehmet reşitoglunda ırda doktor gormuyordum hiç ama Bülent hoca ıle sıhbet de etdım zamanda ayrıyor sağolsun ben memnunum ordan sadece evet bekleme suresı fazla negatıf bir bu , para falan demışaınız tum tüp bebek merkezlerı aynı şu an turkuyede ne ucuzkı

Olumsuz sonuç geldiği zaman bir iki kelam etmemeleri çok büyük eksisi. Sizin anlattığınıza göre beyfendinin o anki ruh durumuna göre hastalarına dönüt veriyor. Orda yiğit hoca var o çok iyi bir doktor. Ama genel olarak iyi bir merkez değil. Embiriyogları ile görüştüm. Biigisi amatör seviyede birisi idi. Dedim ki yani bu kadar milyon dolarlık hastahane bu adamla mı çalışıyor şok oldum.Bence durumu normal olan küçük sorunları olup gidip burda pozitif görenler bu merkez ile ilgili anca olumlu yazar ancak daha ileri sorunları olan kesinlikle buraya gitmemeli diye düşünüyorum.Pahalı konusuna gelince şunu demek istedim. Tüp bebek ile ilgili yöntemleri avrupa dan öğrenip kendi merkezlerinde çok pahalı işlem ile resmen insanları denek olarak kullanıyorlar. Mesela bana prp ve ekzozom yapıldı bunlar pahalı işlemler, prp değilde ekzozom etkisini şuan tam bilmiyoruz sadece iyi geliyor diye yapıyoruz demişlerdi. Ben sonradan başka tüp bebek merkezleri ile görüştüğüm doktorlar bu işlemler prp ekzozom vs tarzı etkisi yumurta üzerinde olmayan şeyler boşuna dedi yani bizim gibi aciz çocuk bekleyenlerde malesef her dediklerini yapıyorlar bir nevi para tuzağı gibi.

Back
X