anlaşılan bebiş yaramazlıga başlamış hissettiriyo kendini yavaş yavaş anne hazırlan rahatını bozcam diyooohafıf bulntı karnm mıde agrsyla gecnıp gıdyrm işte canm sen nasılsn drmlr ne almde
canımmmmmmm bize mi geliyosunnnnnnn :roflol:çok sevindimgünaydın kızlar herkesin bayramını kutluyorum
bizde ankaraya gidiyoruz birazdan yola çıkıcaz yola çıkıcaklara da hayırlı yolculuklar kendinize iyi bakın canlarım...
selam canım hoş geldin biz anlatık nasıl oldugumuzu aşşagılarda sen nasılsınn :hulya:Selammmm kızlar nasılsınız bakalım
bugÜnn son İŞ gÜnÜ dedİm hepİnİz bende bÜyÜksÜnÜz elİnİzİ Öpeyİm...mÜro abla ellerİmnden Öperİm
selam canım hoşgeldinnna.s.selam kızlar nabersinizzzzz
GUNYDN CNM HOŞGLDNZ
HG CANM ÖP YAVRM AMA HARCLIK VERMMdelikafadulden CAM ŞEKRLRDEN İDARE ET:roflol:Selammmm kızlar nasılsınız bakalım
bugÜnn son İŞ gÜnÜ dedİm hepİnİz bende bÜyÜksÜnÜz elİnİzİ Öpeyİm...mÜro abla ellerİmnden Öperİm
HG CANMselam kızlar nabersinizzzzz
YERLŞME KANMSI OLBLR CNM DVMI GELMDYSE HADI HYRLSI CANM BEBİŞ YOLDA GIBIanlaşılan bebiş yaramazlıga başlamış hissettiriyo kendini yavaş yavaş anne hazırlan rahatını bozcam diyooocanım işte bende napiim çalışıyom bayram boyunca sonra durumuma gelince sadece kahve akıntı gördüm 3-4 gün önce bi sabah lavobaya çıktıgımda gördüm başka bişi yok dün olmam lazımdı keşke üstüne görmüş olsam ahhhh ne çok istiyorum ama bende bu anlamsız ateşle hiçde öle gözükmüyo :umursamaz:
GUNYDN CNM HOŞGLDNZ
HG CANM ÖP YAVRM AMA HARCLIK VERMMdelikafadulden CAM ŞEKRLRDEN İDARE ET:roflol:Selammmm kızlar nasılsınız bakalım
HG CANMselam kızlar nabersinizzzzz
YERLŞME KANMSI OLBLR CNM DVMI GELMDYSE HADI HYRLSI CANM BEBİŞ YOLDA GIBIanlaşılan bebiş yaramazlıga başlamış hissettiriyo kendini yavaş yavaş anne hazırlan rahatını bozcam diyooocanım işte bende napiim çalışıyom bayram boyunca sonra durumuma gelince sadece kahve akıntı gördüm 3-4 gün önce bi sabah lavobaya çıktıgımda gördüm başka bişi yok dün olmam lazımdı keşke üstüne görmüş olsam ahhhh ne çok istiyorum ama bende bu anlamsız ateşle hiçde öle gözükmüyo :umursamaz:
ölmem kuşum ya vakit kaybı olmasın diye yazmadım sen kendini anlat istedim kuzu anlatırım nolcek kiLİvaza yanİ bİ daha anlatsan ÖlÜrdÜn dİmİİİİ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?