Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

günaydın kızlar herkesin bayramını kutluyorum
bizde ankaraya gidiyoruz birazdan yola çıkıcaz yola çıkıcaklara da hayırlı yolculuklar kendinize iyi bakın canlarım...

hafıf bulntı karnm mıde agrsyla gecnıp gıdyrm işte canm sen nasılsn drmlr ne almde
anlaşılan bebiş yaramazlıga başlamış hissettiriyo kendini yavaş yavaş anne hazırlan rahatını bozcam diyooo canım işte bende napiim çalışıyom bayram boyunca sonra durumuma gelince sadece kahve akıntı gördüm 3-4 gün önce bi sabah lavobaya çıktıgımda gördüm başka bişi yok dün olmam lazımdı keşke üstüne görmüş olsam ahhhh ne çok istiyorum ama bende bu anlamsız ateşle hiçde öle gözükmüyo :umursamaz:

günaydın kızlar herkesin bayramını kutluyorum
bizde ankaraya gidiyoruz birazdan yola çıkıcaz yola çıkıcaklara da hayırlı yolculuklar kendinize iyi bakın canlarım...
canımmmmmmm bize mi geliyosunnnnnnn :roflol:çok sevindim
şimdiden hayırlı yolculuklar iyi bayramlar a.s.

Selammmm kızlar nasılsınız bakalım
bugÜnn son ıŞ gÜnÜ dedım hepınız bende bÜyÜksÜnÜz elınızı Öpeyım...mÜro abla ellerımnden Öperım

Hepınıze ıyı bayramlar...............................................................

bugÜnn son İŞ gÜnÜ dedİm hepİnİz bende bÜyÜksÜnÜz elİnİzİ Öpeyİm...mÜro abla ellerİmnden Öperİm
selam canım hoş geldin biz anlatık nasıl oldugumuzu aşşagılarda sen nasılsınn :hulya:

kamyas, muruvvet günaydın kızlar..nasılsınız
GUNYDN CNM HOŞGLDNZ

bugÜnn son İŞ gÜnÜ dedİm hepİnİz bende bÜyÜksÜnÜz elİnİzİ Öpeyİm...mÜro abla ellerİmnden Öperİm
HG CANM ÖP YAVRM AMA HARCLIK VERMMdelikafadulden CAM ŞEKRLRDEN İDARE ET:roflol:

selam kızlar nabersinizzzzz
HG CANM

YERLŞME KANMSI OLBLR CNM DVMI GELMDYSE HADI HYRLSI CANM BEBİŞ YOLDA GIBI

ıyyım canım sen nasılsın nasıl gıdıyor..
Kızlar Çıkıyorum hapınıze ıyı bayramlar...

kamyas, muruvvet günaydın kızlar..nasılsınız
GUNYDN CNM HOŞGLDNZ

HG CANM ÖP YAVRM AMA HARCLIK VERMMdelikafadulden CAM ŞEKRLRDEN İDARE ET:roflol:

selam kızlar nabersinizzzzz
HG CANM

YERLŞME KANMSI OLBLR CNM DVMI GELMDYSE HADI HYRLSI CANM BEBİŞ YOLDA GIBI

Lİvaza yanİ bİ daha anlatsan ÖlÜrdÜn dİmİİİİ...
ölmem kuşum ya vakit kaybı olmasın diye yazmadım sen kendini anlat istedim kuzu anlatırım nolcek ki
ben iyiyim bayram boyu çalışıyorum topikteyim burda agırlıycam misafirleri sonra hastalanmadım sadece bir kez kahve akıntım oldu 3-4 gün önce üstüne görmüşümdür diye umuyorum o ateşlerle nasıl olcak bende bilmiyorum ama umut işte dün adet görmem lazımdı ama yokkaydirigubbakcemile2 sen nasısın

kızlar hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlar diliyorum.

inşallah önümüzdeki bayrama hepimiz anne olarak gireriz. kimimiz kucağımızda kimimiz karnımızda bebesiyle inşallaaaah.

Yaa lıvaza test yaptın mmı pekı..ay kız hadı hayırlısı olsun bakalım canım benımmmm
bayram hedıyesı mı olucak acaba

ayy mürocum agzından bal damlıyo yanlız ben hemen hazırım hamile moduna girmeye bayılıyom herseferinde yıllardır her ay varmı varmı diye beklemeye keşke olsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…