Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

eloverimmm yafrim senden naber?
listeyi düzenlicem daha 10 kasımda kalmışım
herkezden haber bekliommm durumunuz nedürr...

ninikim seni üst gata aliom :jeyyar:

ninoooşummmm kuşuuuum tebrik ederim canım benim. ne demiştim sana bu ay tamam çünkü benimle tanıştın, ben sana uğur getircem dememiş miydim naaaannnnnn. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı isteyen herkesin ve tabi benim başıma. sen de bana uğur getir nan. seviyorum seni ooolum :1hug: :hooray:

Evttt benım arkamdan da tıopıĞın bÜtÜn eskıelerı tek tek dÖkÜlÜcek Şeytanın bacaĞını kırdık sonunda ınŞallah arkası gelıcek kızlar buna ınanıyorum

eloverimmm yafrim senden naber?
listeyi düzenlicem daha 10 kasımda kalmışım
herkezden haber bekliommm durumunuz nedürr...

ninikim seni üst gata aliom :jeyyar:

heheh ben hali hazırda reglim canım. bitmek üzere. en son 3 aralıktı işte takıl kafacığına göre tubiloşum. bu arada ninoşun alt katı bana ve çiçeğime ayır kuzu dublex ossun :sm_cool:

ninikkkkkkkkkkkkk sonundaa erdik muradımıza
allahım sağlıcaklan hayırlısıylan tamamına erdirsin kuşummmmmmm
allahım kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat versin sana inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Evttt benİm arkamdan da tıopİĞİn bÜtÜn eskİelerİ tek tek dÖkÜlÜcek Şeytanın bacaĞını kırdık sonunda İnŞallah arkası gelİcek kızlar buna İnanıyorum

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN opuyorumnanaktan

heheh ben hali hazırda reglim canım. bitmek üzere. en son 3 aralıktı işte takıl kafacığına göre tubiloşum. bu arada ninoşun alt katı bana ve çiçeğime ayır kuzu dublex ossun :sm_cool:

inşallah kuzu inşallahhhhhhhhh opuyorumnanaktan

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

********KASIM*********

gülgüzeli1769 :10 Kasım

DBS :14 Kasım

SARICıVCıV :23 Kasım

sblkmbsr :24 Kasım

Ceylan :25 Kasım

Livaza :25 Kasım

Ceylanmelek:27 Kasım

********ARALIK*********

Sincap_ :1 Aralık

NAGıHAN:4 Aralık

Dark:6 Aralık

as.semasu.as.:6 Aralık

TUBıLOSHH: 8 Aralık

canikom38: 14 Aralık

KıTTYCAT :14 Aralık

NeVYas: 16 Aralık

kamyas: 18 Aralık

isolde

********OCAK*********

Elover :3 ocak

ÇıÇEKÇıK

NE SıHıRDıR NE KERAMETTTTT
SENDE TUBıLOSHUN LıSTESıNE YAZIL,
ÜST KATA TERFıı EEETTTT zemuszemus

Son düzenleme:
TUBıŞıMMMMM TEŞEKKÜRLER HAYATIMM BU ARADA AYRICALIĞIMIDA GÖRDÜM YANıı ÇOK MERSı ŞEKER...delikafadulden

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA CÜMLENıZE ıNŞALLAH NASıP ETSıN ÖNCELıKLE ÇOK BEKLEYENLERE SONRA SIRAYLA HERKESE ıNŞALLAH

mucxxx aşkitomaaa Şeniz
diğer isimler siteden kaynaklanan sorundan dolayı şu an görülemiyor.
ama ayar çekicem onlara...

rabbim isteyen herkeze virsin inşallahh :Saruboceq:

canımmmmmmmmmmmm tebrik ederim çok sevindimmmm
yaşasıııınnnnnnnnnnnn :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

şuna bak ya allahım bu ay iki hamilemiz varr GÜLAY YUSUF VE NİNİK inşallah önümüzdeki aylarda da böle çifter çifter dökülelim inşallah

Kızım hıÇ bır belırtım yokkı hala...ne ıÇ bulantısı ne baŞ dÖnemseııı...hele bıde adet Önceı belırtı dıyorlarya...onun kesınlıkle olmadıĞına ınandım ben artık

Hayır Özel hıÇ bır Şey yapmadım klomanıde
2-3 aydır kullanmıyordum kıstten dolayı bırakmıŞtım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…