HAMİLEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HABERİ VEREYİMDE ÇIICAM ÇÜNKÜ...KIZALR 3 AYDIR ADETİN SAPITMIŞ DURUMDAYDI BİLİYORSUNUZ.BU AYDA GECİKTİ VE KİSTTEN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM C.TESİ DOKTORA GHİTTİM VE KAN TAHLİLİ YAPTIK HAMİLEYMİŞİM :lepi:
eloverimmm yafrim senden naber?
listeyi düzenlicem daha 10 kasımda kalmışım
herkezden haber bekliommm durumunuz nedürr...
ninikim seni üst gata aliom :jeyyar:
Evttt benİm arkamdan da tıopİĞİn bÜtÜn eskİelerİ tek tek dÖkÜlÜcek Şeytanın bacaĞını kırdık sonunda İnŞallah arkası gelİcek kızlar buna İnanıyorum
heheh ben hali hazırda reglim canım. bitmek üzere. en son 3 aralıktı işte takıl kafacığına göre tubiloşum. bu arada ninoşun alt katı bana ve çiçeğime ayır kuzu dublex ossun :sm_cool:
TUBİŞİMMMMM TEŞEKKÜRLER HAYATIMM BU ARADA AYRICALIĞIMIDA GÖRDÜM YANİİ ÇOK MERSİ ŞEKER...delikafadulden
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA CÜMLENİZE İNŞALLAH NASİP ETSİN ÖNCELİKLE ÇOK BEKLEYENLERE SONRA SIRAYLA HERKESE İNŞALLAH
canımmmmmmmmmmmm tebrik ederim çok sevindimmmmHAMİLEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HABERİ VEREYİMDE ÇIICAM ÇÜNKÜ...KIZALR 3 AYDIR ADETİN SAPITMIŞ DURUMDAYDI BİLİYORSUNUZ.BU AYDA GECİKTİ VE KİSTTEN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM C.TESİ DOKTORA GHİTTİM VE KAN TAHLİLİ YAPTIK HAMİLEYMİŞİM :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?