Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

nev yas
mürüvvet
tobulısh
Çok teşekür ederim allah razı olsun İnşallah en kısa sürede sizlerinde güzel haberlerinizi alırız.Dualarım sizinle:Saruboceq:

günaydın kızlarrr......
gülaycım gözün aydın canım tebrik ederim....
tubiloshum valla benim durum bu ay biras karışık adetimin gelecek aydaki tarihini bilmiom...
bal tarçın çörekotu yaptım bu ay ve dün akşam bittii..
öle fik fik yapıp beklios işte...
rabbim nolur bu ay bende hamişler kervanına katılım noluuuurrrr...
tüm isteyen arkadaşlrmda katılsınlar rabbim noluuuuuuuuurrrrr

Yoktan var eden,varlığından haberdar eden rabbime binlerce şükür olsun Rabbim emanetinden emin kıl.
kızlar rengimi söylüyorum BEYAZ BEYAZ BEYAZ
Şükürler olsun
hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin:dance: hayırlısıyla en kısa zamandada bizim engellerimizi kaldırsın hepimize versin en kısa zamanda:Saruboceq:

güaydıııın canlarım opuyorumnanaktan
bu site habire reklam yapacagına sistemini düzeltse ya sinir oldum ya kaç gündürlmaz:
tubiloscum elleme beni ben kasımda durayım geledi benim kırmızı bir kez kahveakıntım geldi o kadar teste yaptım tek çizgi beklemedeyim ben malesef:umursamaz:

günaydın canlarımmm...
nasılsınız bakalım??
ben daha önce de dediğim gibi... bu ay saldım çayıra yaptım kaydirigubbakcemile3
ne hamiş lik nede adet belirtim var
umursamayınca böle olii zannumca...
3 günüm kaldı. kader kısmet... 2 günde bir die şartlamadık kendimizi. akışına bıraktık :jeyyar:
kırmızıları bekliyorum. gelirler ama. öyle tahmin ediyorum...

livazacım inşallah meleğin seninledir kuşum. bak kırmızılar da gelmemiş?
günün de geçmiş. testte çıkmadıysa geç döllenme olmuş olabilir inşallah :Saruboceq:

isoldecim inşallah kür sana şifalı gelir de meleğin bu ay seninledir :Saruboceq:

günaydın kızlaarr....

tubicim ben 3 aralıkta regl oldum :sinifsinif: ilk kez gecikmeli geldi. bundan sonraki adet tarihimi biliyorum desem yalan olur..tahmin bile edemiyorum....ocakta bi gün olurum herhalde....
yıldım bıktım sıkıldım artık! :1no2:

canım ne güzel yazmışsınŞeniz inan o kadar istiyorum ki öle olmasını ama bi o kadarda umutsuzum rabbim tez vakitte hepimize versin hayırlısından inşallah

canlarım bizim temizlikçi bi ablamız var çok saf iyi birisi bayramdan önce gelmişti ben senin için istihareye yatmak istiyorum dedi bebek için daha öncedende hiç konuşmadık bebek mevzusunu olmadıgını biliyoduu kendininde olmamış yıllarca kendisinde öle rüyada görmüş bi tane oglu ölmüş şimdi bi kızı var hap tedavisiyle olmuş ve başkalarına da yatmış bu istihare gerçekten inanılarak duasıyla namazıyla yapıldıgında hakkımızda hayırlı olanı gösteriyolar bende yat sen bilirsin demiştim oda yatmış bi kız bide erkek görmüş ama tüp bebek diye konuşuyomuş bi amca biliyosunuz bende hep allahım kendiliginden versin diye dua ediyodum ama aşılamadan sonrada hep tüp bebekten yanaydı gönlüm ameller niyetlere göreymiş dahada ısındım tüp bebege yine diyorum inşalah ona gerek kalmaz ben tüp için para ayarlayana kadarrr çok var daha ama olsun umut işte rabbim en kısa zamanda hepimizie nasip etsin sizlerle de paylaşmak istedim

mrb kızlar nasılsınız?ben bu aralar hıc ıyı dıyılım.cok sukur bebeyı ıyı ama ben bu bulantılardan oluyorm.bu arada bebişim 9haftalıkmış.cok ozledım sızlerı.kusura bakmayın bu araları gıremıyorum hepınızı cok ozledım.cok optum fıstıklar.inşallah her sey ıyıdır.yenı haber falan var mı?hadı ben kacar by

hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin:dance: hayırlısıyla en kısa zamandada bizim engellerimizi kaldırsın hepimize versin en kısa zamanda:Saruboceq:

Sağol canımın içi Allah razı olsun İnşallah bundan sonra hepiniz herzaman dualarımdasınız

teşekür ederim güzelim İnşallah sen de bu ay meyveni toplarsın AMİN

Selam selam selaammmmm mılllettt forumumuz aÇılmıŞ....aÇılıŞa yakıŞır bı haber vereyım dedım ama kımse yok neyse sonra yaa<zarım artık

HAMİLEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

HABERİ VEREYİMDE ÇIICAM ÇÜNKÜ...KIZALR 3 AYDIR ADETİN SAPITMIŞ DURUMDAYDI BİLİYORSUNUZ.BU AYDA GECİKTİ VE KİSTTEN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM C.TESİ DOKTORA GHİTTİM VE KAN TAHLİLİ YAPTIK HAMİLEYMİŞİM :lepi:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ANAMMMMMMMMMMMMMMMMM KUŞUMMMMMMMMM HAYIRLI OLSUNNNNN
İNAN SÜPER BİR HABER BUUUUUUUUUUU :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool:
RABBİM SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİNNNNN

Niniikimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bacım tebriklerrrrrr Allahım tamamına erdrsn inşallah
Küçük ninik geliyo demek heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…