Hadi kızlar buyrun bizim teras kafeye muhabbet edelim.

hoş gördümmmm ŞenizŞeniz
sen beni böyle karşıla fizana gelirim ben senle Şeniz

canımsın her zaman sizin gibi dostlara kate_34 ün her zaman ihtiyacı var ŞenizŞenizŞenizŞeniz

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

Eşinin emekli olması ve yavrunun 20 yaşına kadar büyütüp üniversitelere göndermek çok gurur verici bir durum.bizim burda her hafta tiyatro gösterisi oluyo ama tiyatrodan önce adam olacak çocuk yarışmaları düzenliyorlar ve bu gün oğlum da katıldı şarkı söyledi o kadar duygulandım ki anlatamam. senağlamasenağlamasenağlama

anne baba için çok gurur verici bişey tabiki evladının okuduğunu görmek vede meslek sahibi olacağını bilmek.
zaman o kadar çabuk geçiyorki ne zaman büyüyorlar anlamıyorsun bide tek çocuk kızım yanımda değil kıbrısta okuyor

benimde bir tek oğlum var ve bu sene anaokuluna göndericem hayırlısıyla.ınşallah okuldada bir sorun yaşamayız. :nazar:

anne baba için çok gurur verici bişey tabiki evladının okuduğunu görmek vede meslek sahibi olacağını bilmek.
zaman o kadar çabuk geçiyorki ne zaman büyüyorlar anlamıyorsun bide tek çocuk kızım yanımda değil kıbrısta okuyor

gercekten cok mutluluk verici hayirlisi olsun allah basarilar versin cok özlenir evlat

katecim rep için t.ederim ben kullanamıyorum şu an..
allah sabır versin ne denilebilirki...ölümden öte köy yok işte

Hayırlısıyla evladına kavuşursun inşallah tatlım.Bende 7 senedir ailemden ayrıyım istanbul geliniyim.Ama telefonlar sağolsun her gün görüşüyorum annemle.

katecim rep için t.ederim ben kullanamıyorum şu an..
allah sabır versin ne denilebilirki...ölümden öte köy yok işte

Canım varlığın yeter tatlım.Bu arada sıkı bir beşiktaş aşığısın galiba yerimseniben

sende biraz tanıtırmısın tatlım kendini opuyorumnanaktan

bitooşum ne zamandır konuşuyoruz seninle ama çok tanımıyorum seni biraz kendini tanıtırmısın tatlım. opuyorumnanaktan

canim 46 yasindayim almanyada yasiyorum iki tane allah bagislasin evladim var kizim 22 yasinda oglum 19 yasinda 24 senelik evliyim buraya gelin olarak geldim kizim hemsirelik okuyor oglum meslek yapiyor calisiyorum böyle canim

canim 46 yasindayim almanyada yasiyorum iki tane allah bagislasin evladim var kizim 22 yasinda oglum 19 yasinda 24 senelik evliyim buraya gelin olarak geldim kizim hemsirelik okuyor oglum meslek yapiyor calisiyorum böyle canim

Bitoşum senin avatardaki sen değilmisin?Maaşallah canım ya ne güzel sende büyütmüşsün evlatlarını :nazar:

X