orada akrabaların var mı tatlım ?
biitoşum bu arada neden üzgünsün tatlım? :teselli:
bütün akrabalarim izmirde canim,cenazemiz vardi o yüzden:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orada akrabaların var mı tatlım ?
biitoşum bu arada neden üzgünsün tatlım? :teselli:
hoş gördümmmm ŞenizŞeniz
sen beni böyle karşıla fizana gelirim ben senle Şeniz
bütün akrabalarim izmirde canim,cenazemiz vardi o yüzden:çok üzgünüm:
davete icaber etmek gerekir,bende geldim katecimhihoyyyt
Eşinin emekli olması ve yavrunun 20 yaşına kadar büyütüp üniversitelere göndermek çok gurur verici bir durum.bizim burda her hafta tiyatro gösterisi oluyo ama tiyatrodan önce adam olacak çocuk yarışmaları düzenliyorlar ve bu gün oğlum da katıldı şarkı söyledi o kadar duygulandım ki anlatamam. senağlamasenağlamasenağlama
canım Allah rahmet eylesin.Neden vefaat etti akraban ? çocuğu falan varmıydı?
başınız saolsunmide kanseri daha 40 yasindaydi iki tane kücük cocugu vardi 6 ve 5 yasinda dün defnettik cok aci verici gercekten:çok üzgünüm:
anne baba için çok gurur verici bişey tabiki evladının okuduğunu görmek vede meslek sahibi olacağını bilmek.
zaman o kadar çabuk geçiyorki ne zaman büyüyorlar anlamıyorsun bide tek çocuk kızım yanımda değil kıbrısta okuyor
mide kanseri daha 40 yasindaydi iki tane kücük cocugu vardi 6 ve 5 yasinda dün defnettik cok aci verici gercekten:çok üzgünüm:
başınız saolsun
sanırım duygusal bi konuşmanın üstüne geldim..hoşbulduk katecim
ah canım ya çocukları da çok küçükmüş daha Allah yardımcıları olsun bitanem ya. :çok üzgünüm:
amin canim amin :Saruboceq:
anne baba için çok gurur verici bişey tabiki evladının okuduğunu görmek vede meslek sahibi olacağını bilmek.
zaman o kadar çabuk geçiyorki ne zaman büyüyorlar anlamıyorsun bide tek çocuk kızım yanımda değil kıbrısta okuyor
katecim rep için t.ederim ben kullanamıyorum şu an..
allah sabır versin ne denilebilirki...ölümden öte köy yok işte
bitooşum ne zamandır konuşuyoruz seninle ama çok tanımıyorum seni biraz kendini tanıtırmısın tatlım. opuyorumnanaktan
canim 46 yasindayim almanyada yasiyorum iki tane allah bagislasin evladim var kizim 22 yasinda oglum 19 yasinda 24 senelik evliyim buraya gelin olarak geldim kizim hemsirelik okuyor oglum meslek yapiyor calisiyorum böyle canim
katecim rep için t.ederim ben kullanamıyorum şu an..
allah sabır versin ne denilebilirki...ölümden öte köy yok işte