- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
iyiyim bende canım kk'dayım her zamanki gibi kaydirigubbakcemile3
tamam tüyo için sağol, gazoza dikkat :jeyyar:
sağol canım benim
çalışıyorum canım
her cumartesi forumdayız kocişle kaydirigubbakcemile3
sinemaya, alışverişe, kahve içmeye
sende mi izmirdesin yoksa
kate cim süper bi cafeymiş burası yahu ..else .incitanem sizede merhaba arkadaşlar ..senin bişeycik ikram edicegin yok bari ben kendime bi kahve alimde öyle okuyayım geçmişiopuyorumnanaktan
Kız biraz önce sana baklava veren kimdi aa ne çabuk bitirdin öyle 2 dk da :1shok:
iyiyim bende canım kk'dayım her zamanki gibi kaydirigubbakcemile3
tamam tüyo için sağol, gazoza dikkat :jeyyar:
opuyorumnanaktanmerhaba tatlim kate mizin kusuruna bakma eli yavas gelen gidenle laflicam diye unutuveriyo servisikaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanafferim cabuk ögreniyosun:jeyyar:benim rütbemi görmedin anlasilan:jeyyar:bendeki gazozlar orjinal kate arkadasimdakiler sahte:jeyyar:
tatlım onun gazozlar ilaçlı kazoz inanma sakın ilaçlı kazozu içince nuri abiye sevkediyolar.:jeyyar:
kate cim süper bi cafeymiş burası yahu ..else .incitanem sizede merhaba arkadaşlar ..senin bişeycik ikram edicegin yok bari ben kendime bi kahve alimde öyle okuyayım geçmişiopuyorumnanaktan
tatlım onun gazozlar ilaçlı kazoz inanma sakın ilaçlı kazozu içince nuri abiye sevkediyolar.:jeyyar:
sonuç: kimseden gazoz içmiceksin :roflol: :roflol:
salçalı baklava olmuş o biraz :roflol:
tatlının üzerine kahveleri de ben yapayım bari
canım herşeyi devletten beklemeyelim ama dimi?İkeadaki sistemi buraya getiriyorum herşeyi kendiniz alıyosunuz bundan sonra ilk gelenlere ben veriyorum sonradankilere siz kendiniz alıyosunuz maksat kaynaşmak dimi ama?
allah seni ne etmesin kız öldürdün burda güldürmekten beni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:mymeka:de get herkeze kiymam kiz ben:mymeka:hem senin kafede misafirim yaparmiyim hic öyle bisey:jeyyar:
salçalı baklava olmuş o biraz :roflol:
tatlının üzerine kahveleri de ben yapayım bari
:mymeka: seni gidi tembel ev sahibi kaydirigubbakcemile3
ben yaptım kahveeri için gari :içelim:
valla bilmiyom bacım sana güvenim sonsuz ama kazozların için aynı şeyi diyemem :roflol::roflol::roflol::roflol:
çaldın mı kız kahveyi :1shok:
:1shok:abovvvvvvv bu bizide sollamis calinti kahve veriyo:roflol:
sana incimin gazozunu verelim anlaşıldı delikafadulden
opuyorumnanaktanhep gül insallah balim hem sagliklidir hem maliyeti sifirrrrrrropuyorumnanaktan