biliom gördügünü yorumuna cevup virdimmirmirmirmir
yerimseniben yerimseniben yerimseniben
Evettttt :lepi:Kedicikim sen konyada mısın kız ? :1shok:
kediciğim sende az değilmişsin :jeyyar: nasıl kapatmışsın ağızlarını tebrik ederim bacım vereliniortak
biliom gördügünü yorumuna cevup virdimmirmirmirmir
Kilolar çok önemli canım kilo vermeden yapma bencede yoksa hamileliktede çok kısıtlı
oluyosun.
Evettttt :lepi:
Yoksa susacakları yokdu napıyım
:):)):
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/278154-kosu-bandi-spor-forma-kavusmak-95.html
burdan bı bakın haftalık haftalık yazıyorum neler yapıyorum kılo vermek ıcn buarada bend egorumce kayın cokk ama esle mutluuym o onemlı hepınızı opuyorum sımdılık cıkmam lazım esımın mama saatı:)
canım konyaya gelebilirim bu ay bu arada senin kafe nerde? opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hayırdır ne ayak napacan Konya da sositososito
Merkezde degılım cnm ben şakkıdı
Nasrettın hoca torunuyum ovunmek gıbı olsun :lepi: :lepi: :lepi:
kate merhabalar canım burası senin yerin galiba ben yeniyi kk da işallah hep burdayım herkese sevgiler.
canlarım sizi öpüyorum ben gidiyorum artık aksama gelirim
nalansu canım tanıtır mısın kendini canım?
elbette canım ..mardin midyatın bi köyünde ebeyim .. yaklaşık 6 yıldır burdayım efe ve emre adında 2 tane oglum var..diyet olayını araştırırken kk yı buldum çokta iyi oldu çünkü burda yanlızım ve günerdir forumu hatmediyorum ..sizlerle tanışmak çok iyi oldu ya gerçekten çünkü çalıştıgım yer saglık evi yani tek saglık personeliyim ve köyde oturuyorum ..işallah paylaşımlarımız çok olacak sizinle herkesi çok öptüm sevgiler ..