Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Arkadaşlar benim silinirken sarı hafif yeşile doğru az bir akıntım geldi. Ama normalde bir akıntım yok. Enfeksiyon mu? Gebeliğe engel olur mu? Bir arkadaşım senelerce bebek sahibi olamayıp doktorunu değiştirmişti. Meğersem yumurtalıklarında iltihap varmış. Bir iğne yaptırdıktan sonra hamile kalmıştı. Ama hangi iğneyi yaptırdı bilmiyorum. Reglim 30-31 günde bir. En son 4 şubatta olmuştum. Bugün de ara ara kramp girmesi ve sancım oldu.

Rahim tertemiz dedi ki sıfırlanmış beta

Merhaba hayırlı olsun büyük ihtimal gebesiniz kan tahlili verin mutlaka adetten önce test yapmış mıydınız ve negatif çıkmış mıydı
teşekkür ederimadetten önce test yapmadım adetimi bekliyodum yine olmaz sanmıştım ama gecikince yaptım ve bu şekilde çıktı. yarın beta baktırmaya gidicem hastaneye kanda da çıkacak mı bakalım

Kızlar baya kasık ağrım var kahve rengi leke gelmiş şimdi gördüm yerleşme olabilir mi ya

Regl günün olmadığına göre yerleşme olabilir sankii yaa yarın tekrarla bakalım testi dunkunden koyu çıkarsa HCG kesin hamilesindir inşallah
Of valla bilemedim ki canım aşırı kremsi akıntım da var resmen rahmim ağrıyor inşallah yumurta çatlamayıp da kist Mist olmamıştır

3 mart gözüküyor adetim. 1i sanmıştım ama 3 martmış. Test negatif bakalım bekliyorum. 2 gün geç yumurtladım belki o da uzatıyor süreyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…