- 15 Aralık 2024
- 572
- 244
- 18
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
Selam canım 19 u pik gördün dimi? Testte silikleşme ne zaman oldu 20 sinde mi?17 şubatta yumurtlama olması gerekiyordu kızlar 19u gördüm pik. 2 gün geç yumurtlama birşeyi değiştirir mi?
Rahim tertemiz dedi ki sıfırlanmış betaBir iki haftaya olursunuz inşallah doktora hiç gittiniz mi değerleriniz sıfırlandın mı bence en azından ilk adetinizi bir olun rahim de dinlenmiş toparlanmış olur kürtaj olmuşsunuz çünkü yeni hamilelik için hazır olsun tekrardan sorun yaşamayın diye dilerim Rabbim cümlemize sağlıklı gebelikler versin inşallah
İyi en azından kafanız rahat olur Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallahRahim tertemiz dedi ki sıfırlanmış beta
Merhaba hayırlı olsun büyük ihtimal gebesiniz kan tahlili verin mutlakaEki Görüntüle 3551541
sizce hamile miyimdir 4 dakikada belirdi bu çizgi normal adet günüm dündü(27şubat)
teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun büyük ihtimal gebesiniz kan tahlili verin mutlakaadetten önce test yapmış mıydınız ve negatif çıkmış mıydı
amin inşallah teşekkür ederimEvet o zaman var sende canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
Regl günün olmadığına göre yerleşme olabilir sankii yaaKızlar baya kasık ağrım var kahve rengi leke gelmiş şimdi gördüm yerleşme olabilir mi ya
Of valla bilemedim ki canım aşırı kremsi akıntım da var resmen rahmim ağrıyor inşallah yumurta çatlamayıp da kist Mist olmamıştırRegl günün olmadığına göre yerleşme olabilir sankii yaayarın tekrarla bakalım testi dunkunden koyu çıkarsa HCG kesin hamilesindir inşallah
Sen bence en iysiimi bı kan testi ver için rahatlasın canım yarın git ver ikilemde kalmakta kötüOf valla bilemedim ki canım aşırı kremsi akıntım da var resmen rahmim ağrıyor inşallah yumurta çatlamayıp da kist Mist olmamıştır
Sabah ola hayrola canım test yaparsın yada kan verirsinOf valla bilemedim ki canım aşırı kremsi akıntım da var resmen rahmim ağrıyor inşallah yumurta çatlamayıp da kist Mist olmamıştır
Canım burda verilmiyor ki keşke verilse. Mecbur beklemek zorundayımSen bence en iysiimi bı kan testi ver için rahatlasın canım yarın git ver ikilemde kalmakta kötü
Evet 19 u gördüm canım. 20i silimleşti 21i daha d silikleşti. 16-21 şubat hergünü değerlendirdimSelam canım 19 u pik gördün dimi? Testte silikleşme ne zaman oldu 20 sinde mi?
Canım bugün senin çatlamanın 9. Günü yani regline 5 gün var daha inşallah tutmuşturEvet 19 u gördüm canım. 20i silimleşti 21i daha d silikleşti. 16-21 şubat hergünü değerlendirdim
6 Mart canım regl tarihin 21 inde çatlamış3 mart gözüküyor adetim. 1i sanmıştım ama 3 martmış. Test negatif bakalım bekliyorum. 2 gün geç yumurtladım belki o da uzatıyor süreyi
6 Mart canım regl tarihin 21 inde çatlamış.
O zaman olma ihtimali var mı acaba? Karnımda adet olucakmışım ağrılar var6 Mart canım regl tarihin 21 inde çatlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?