- 15 Aralık 2024
- 572
- 243
- 18
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
Evet canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahBeklemek en güzeli olucak heralde canım hayırlısı olsun inşallah hakkında
hayır kullanmadım, uygulamadan yumurtlama günlerimi takip ediyodum aslında her ay o tarih aralıklarına dikkat ediyordum. bu ay da aynı şekilde oldu ama yine olmaz zaten diye hamileliği düşünmedim hiç. mayısa kadar süre vermiştim kendime sonra takviye kullanmayı düşünüyodum eşimle birlikte. önceki aylar daha hevesliydim bu ay hiç umudum yoktu açıkcası düşünmediğim stres yapmadıgım zamanda olduOvülasyon testi kullanmış mıydınız nasıl değerlendirdinizhayırlı olsun
Bu arada beyaz akıntım var. Çok az sarı akıntı gördüm. O ne anlama geliyor acaba
Kızlar merhaba . Sat 5 şubatta başladı 10unda bitti yumurtlama 14 şubat test bu şekilde çıktı 10 dakika sonra kuruma çizgisine benzemiyor gibi ama yorumlar mısınız
Eki Görüntüle 3551976
Kızlar merhaba . Sat 5 şubatta başladı 10unda bitti yumurtlama 14 şubat test bu şekilde çıktı 10 dakika sonra kuruma çizgisine benzemiyor gibi ama yorumlar mısınız
Eki Görüntüle 3551976
Maşallah hayırlı olsun Allah hayırlıyla kucağına almayı da nasip etsin canımkızlar betam 418 çıktı bugün adet gecikmemin 2.günü isteyen herkese nasip olsun inşallah
Benimde testim böyle inşallah bende böyle haber veririmkızlar betam 418 çıktı bugün adet gecikmemin 2.günü isteyen herkese nasip olsun inşallah
Kızlar ben hiç inanmam normalde ama bende anlamadm nasıl olıyorYa tam anlamadım onun yapılışını. Yoksa deniycem dee
Cesaret edemem heraldeKızlar ben hiç inanmam normalde ama bende anlamadm nasıl olıyor
Bilmiyorum kiiNiye bebi bilsek nasıl oluyo
Tövbe yarabbi sıyırdık zaten iyce yapmadğmız şey kalmadı demeyiz onu da yapıncaBilmiyorum kii
Kendimizi parmaklamadığımız kalmıştıTövbe yarabbi sıyırdık zaten iyce yapmadğmız şey kalmadı demeyiz onu da yapınca
geciktiniz mi, inşallah vardır bebeişinizBenimde testim böyle inşallah bende böyle haber veririm
Hayırlısı ile yarın hastaneye gidiyorumgeciktiniz mi, inşallah vardır bebeişiniz
Hayırlısı ile yarın hastaneye gidiyorum
İki gün geciktim Allah razı olsun inşallahgeciktiniz mi, inşallah vardır bebeişiniz
bende iki gün gecikmeyle öğrendim inşalah sizede nasip olurİki gün geciktim Allah razı olsun inşallah
Allah razı olsun inşallahhh bende hayırlı haberlerle gelirimbende iki gün gecikmeyle öğrendim inşalah sizede nasip olur
Hayırlı uğurlu olsun diz kapağı ağrınızdan ikimizinde hamile olduğumuzu anlamıştım Benim beta hcg dün 84 çıktıİki gün geciktim Allah razı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?