Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Ovülasyon testi kullanmış mıydınız nasıl değerlendirdiniz hayırlı olsun
hayır kullanmadım, uygulamadan yumurtlama günlerimi takip ediyodum aslında her ay o tarih aralıklarına dikkat ediyordum. bu ay da aynı şekilde oldu ama yine olmaz zaten diye hamileliği düşünmedim hiç. mayısa kadar süre vermiştim kendime sonra takviye kullanmayı düşünüyodum eşimle birlikte. önceki aylar daha hevesliydim bu ay hiç umudum yoktu açıkcası düşünmediğim stres yapmadıgım zamanda olduAllah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize

Arkadaslar selam herkese esimle bebek denemeye yeni basladik ovulasyon testi konusunda baya bilgisizim ufak bisey soracagim size.
Simdi benim son adet dongulerim 27-28 gun civarinda normal seyrediyor olmasina ragmen bu ay adetten itibaren sayarak 9. Gunde clearblue ile test yaptim gulucuk cikti. Ertesi gun tekrar yaptim negatif cikti, bugun de negatif cikti… 28 gunluk bir dongude 9. Gun pik olmasi bana biraz anormal geldi acaba ovulasyon testinde mi hata var yoksa olabilir mi bilgisi olan varsa yardim rica ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…