- 8 Aralık 2024
- 137
- 57
- 13
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
Senjnkiler baya gebelik belirtisi canım test al yap hemenhayırlı haberlerini bekliyorum
Evet o zaman var sende canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınEki Görüntüle 3551541
sizce hamile miyimdir 4 dakikada belirdi bu çizgi normal adet günüm dündü(27şubat)
Ay ne güzel kan ver hemen2 gün önce yapmıştım silikti baya bu kuruma değil 2-3 dk da çıkan yok yok pembe ılknur hanım
Çok teşekkür ederim canım sende sağlıcakla al kucağına inşallahİnşallah önümüzde ki ay hayırlısıyla sağlıkla bebeğiniz olur dua ediyorum sizler için
Evet hamilesin canım hayirli olsun inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimEki Görüntüle 3551541
sizce hamile miyimdir 4 dakikada belirdi bu çizgi normal adet günüm dündü(27şubat)
Kuzum bugün arkadaşlarla kahvaltı planımız vardı bakamadım buraya ama sabah yaptım test koyuyorum şimdi silik çıktı eve gelince tekrar çektim testi yalnız biraz fazla batırmışım galiba testi bi bak bakalımHadi uyann uyandiysan test yapmış ol pozitif çıkmış olsun
Kuzucum üzülme yeni ay yeni umutlar inşallahSonucu atsana canım bı
Bende regl oldum
Kuzum bugün arkadaşlarla kahvaltı planımız vardı bakamadım buraya ama sabah yaptım test koyuyorum şimdi silik çıktı eve gelince tekrar çektim testi yalnız biraz fazla batırmışım galiba testi bi bak bakalım
En son da ki ikiliyi şimdi çektim beklemiş hali üstteki dün yaptığım alttaki de sabah
Adetine 4 gün kala yapabilirsin varsa çıkartır eğer ki erken yumurtlama olduysa inşallah çıkar Allah’ın izniylemayala katar canım clearblue digital Test aldım ama testlerim de şuan silik çıktı şuan yapsam da çıkmaz gibi geliyor acaba ne zaman çıkar senin bilgin var mı?
Bende görüyorum silik inşallah vardır yaKuzum bugün arkadaşlarla kahvaltı planımız vardı bakamadım buraya ama sabah yaptım test koyuyorum şimdi silik çıktı eve gelince tekrar çektim testi yalnız biraz fazla batırmışım galiba testi bi bak bakalım
En son da ki ikiliyi şimdi çektim beklemiş hali üstteki dün yaptığım alttaki de sabah
Silikse vardir hayırlı olsun dariisi isteyen tüm anne adaylarınaBende görüyorum silik inşallah vardır ya
Bir iki haftaya olursunuz inşallah doktora hiç gittiniz mi değerleriniz sıfırlandın mı bence en azından ilk adetinizi bir olun rahim de dinlenmiş toparlanmış olur kürtaj olmuşsunuz çünkü yeni hamilelik için hazır olsun tekrardan sorun yaşamayın diye dilerim Rabbim cümlemize sağlıklı gebelikler versin inşallahArkadaşlar kürtaj sonrası ne zaman adet olunur bugün 38. Gün ama daha olmadım veya ne Zaman hamile kalinir bilgisi olan yok mu
Ay adetim de ne zaman olur ki günler testler hepsi birbirine girdi gerçektenAdetine 4 gün kala yapabilirsin varsa çıkartır eğer ki erken yumurtlama olduysa inşallah çıkar Allah’ın izniyle
İnşallah canım ya bak aynı anda yumurtlama testi de yapmıştım bu da silikleşmediBende görüyorum silik inşallah vardır ya
Adetin düzenli mi yoksa belli olmuyor mu henüz beta düşüktür insan çok tedirgin oluyor ya eğer sabır etmem dersen sabah ilk idrarla digtali yapAy adetim de ne zaman olur ki günler testler hepsi birbirine girdi gerçektenbu silikliğe göre beta kaçtır acaba eğer varsa
Ya inşallah umarım vardır teşekkür ederimSilikse vardir hayırlı olsun dariisi isteyen tüm anne adaylarına
Evet baya kırmızı sanki yeni yumurtlama olacak gibiİnşallah canım ya bak aynı anda yumurtlama testi de yapmıştım bu da silikleşmedi
36 güne çıktı adetim aslında 32 idi çok değişti bu ara ben de hesap edemiyorum artık yumurtlama testi yapayım dedim o da işe yaramadı gibi şu durumdaAdetin düzenli mi yoksa belli olmuyor mu henüz beta düşüktür insan çok tedirgin oluyor ya eğer sabır etmem dersen sabah ilk idrarla digtali yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?