- 4 Aralık 2024
- 2.187
- 1.818
- 48
- 36
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
kuruma olsa bende yapıyorum bembeyaz ne kuruma ne birşey sizde niye öyle çıkıyor buctestler yüzünden mahvoldukİnşallah canım ya bak aynı anda yumurtlama testi de yapmıştım bu da silikleşmedi
Yeni bi yumurtlamayı bu vücut kaldırmaz herhalde hahahaEvet baya kırmızı sanki yeni yumurtlama olacak gibi
Düzensizlik oldu mu insan emin olamıyor pcos var mı sendeYeni bi yumurtlamayı bu vücut kaldırmaz herhalde hahaha
ben de 19 şubatta gördüm yumurtayı 16-21 arası hergünü değerlendirdim ama bugün test yaptım negatifHanımlar benim çatlama 19 Şubat o üç günü üst üste değerlendirdim beyaz akıntım var biraz göğüs hassasiyeti bi de kasıkta dolgunluk ama hepsi adet belirtisi deüst üste değerlendirdim inşallah tutmuştur ama sanki hamile değilim gibi hissediyorum
Evet var maalesef canımDüzensizlik oldu mu insan emin olamıyor pcos var mı sende
Ya ondan dolayı düzensizlik var inşallah Rabbim uğraştırmadan nasip etsin inşallahEvet var maalesef canım
Evet amin inşallah hepimize nasip etsin canımYa ondan dolayı düzensizlik var inşallah Rabbim uğraştırmadan nasip etsin inşallah
Bak önceden yaptığım testEvet var maalesef canım
Keşke çift çizgi olsaydıBak önceden yaptığım test
Nerde bizim ki zorla olucak kolay iş sevmeyizKeşke çift çizgi olsaydı
Olur inşallah canım umudumuzu kaybetmeleyimNerde bizim ki zorla olucak kolay iş sevmeyizbak bende ne kuruma ne birşey ondan diyom senin ki silik te olsa görünüyor daha önceden hiç böyle çıktogı olmuşmuydu
Amin amin inşallah canım zaten pozitif olmasa hemen dediğin gibi idrarı çeker çekmez çıkmış biraz daha bekle bakalımOlur inşallah canım umudumuzu kaybetmeleyimbenim bu testte hiç böyle çıkmadı kuruma gibi çıktı ama bu kadar değil daha test kırmızı geçerken gördüm çizgiyi ama hala inanamıyorum işte
Evet çıktı ama zamanlama çok değişik oldu ya emin olamıyorum hayırlısı olsun inşallah canım haber veririm tabi kiiAmin amin inşallah canım zaten pozitif olmasa hemen dediğin gibi idrarı çeker çekmez çıkmış biraz daha bekle bakalımsonuç ne olur bana da yaz merak ettim
İnşallah inşallah Rabbim kalbine gönlüne göre versin inşallah etiketlemen yeter li gelirim ben genelde tüp bebek bölümündeyimEvet çıktı ama zamanlama çok değişik oldu ya emin olamıyorum hayırlısı olsun inşallah canım haber veririm tabi kii
Amin canım hepimize nasip olsun inşallah tamam etketlicemİnşallah inşallah Rabbim kalbine gönlüne göre versin inşallah etiketlemen yeter li gelirim ben genelde tüp bebek bölümündeyim
Ay var sankii canım yaaİnşallah canım ya bak aynı anda yumurtlama testi de yapmıştım bu da silikleşmedi
Nasip de yokmuş inşallah sen hamilesindirKuzucum üzülme yeni ay yeni umutlar inşallah
Deme inanırımmmAy var sankii canım yaa
Ya canım inşallahİnşallah canım
Nasip de yokmuş inşallah sen hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?