Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

ben de 19 şubatta gördüm yumurtayı 16-21 arası hergünü değerlendirdim ama bugün test yaptım negatif yarın adetim başlamalı bilemiyorum ya

17 şubatta yumurtlama olması gerekiyordu kızlar 19u gördüm pik. 2 gün geç yumurtlama birşeyi değiştirir mi?

Nerde bizim ki zorla olucak kolay iş sevmeyiz bak bende ne kuruma ne birşey ondan diyom senin ki silik te olsa görünüyor daha önceden hiç böyle çıktogı olmuşmuydu
Olur inşallah canım umudumuzu kaybetmeleyim benim bu testte hiç böyle çıkmadı kuruma gibi çıktı ama bu kadar değil daha test kırmızı geçerken gördüm çizgiyi ama hala inanamıyorum işte

Olur inşallah canım umudumuzu kaybetmeleyim benim bu testte hiç böyle çıkmadı kuruma gibi çıktı ama bu kadar değil daha test kırmızı geçerken gördüm çizgiyi ama hala inanamıyorum işte
Amin amin inşallah canım zaten pozitif olmasa hemen dediğin gibi idrarı çeker çekmez çıkmış biraz daha bekle bakalım sonuç ne olur bana da yaz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…