• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Hanımlar benim çatlama 19 Şubat o üç günü üst üste değerlendirdim beyaz akıntım var biraz göğüs hassasiyeti bi de kasıkta dolgunluk ama hepsi adet belirtisi de 😌 üst üste değerlendirdim inşallah tutmuştur ama sanki hamile değilim gibi hissediyorum 🙃
ben de 19 şubatta gördüm yumurtayı 16-21 arası hergünü değerlendirdim ama bugün test yaptım negatif 😔 yarın adetim başlamalı bilemiyorum ya

Yine olmadı😔 Yarın adet olmam lazım bilemedim ya

Eklentiler

• IMG_5211.webp
    IMG_5211.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 35
17 şubatta yumurtlama olması gerekiyordu kızlar 19u gördüm pik. 2 gün geç yumurtlama birşeyi değiştirir mi?

Nerde bizim ki zorla olucak kolay iş sevmeyiz 😂 bak bende ne kuruma ne birşey ondan diyom senin ki silik te olsa görünüyor daha önceden hiç böyle çıktogı olmuşmuydu
Olur inşallah canım umudumuzu kaybetmeleyim 🥰 benim bu testte hiç böyle çıkmadı kuruma gibi çıktı ama bu kadar değil daha test kırmızı geçerken gördüm çizgiyi ama hala inanamıyorum işte 🫤

Olur inşallah canım umudumuzu kaybetmeleyim 🥰 benim bu testte hiç böyle çıkmadı kuruma gibi çıktı ama bu kadar değil daha test kırmızı geçerken gördüm çizgiyi ama hala inanamıyorum işte 🫤
Amin amin inşallah canım zaten pozitif olmasa hemen dediğin gibi idrarı çeker çekmez çıkmış biraz daha bekle bakalım 🤔 sonuç ne olur bana da yaz merak ettim 😁🫶🏻

Back
X