• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Yok canım hissetmiyorum zaten regl ağrılarım başladı karnım fln ağrıyor yani hayırlısı böyle imiş demekki 😊 inşallah senin güzel haberlerini alirz 🤲
Evet canım hayırlısı diyelim artık inşallah bi daha ki ay olur 🥰 inşallah canım döngüm 40 güne çıktı resmen ona canım sıkılıyor benim de acil diyet spor bu döngüden sonra hemen başlıcam 🫤

Evet canım hayırlısı diyelim artık inşallah bi daha ki ay olur 🥰 inşallah canım döngüm 40 güne çıktı resmen ona canım sıkılıyor benim de acil diyet spor bu döngüden sonra hemen başlıcam 🫤
Bayada uzamış canım dongun sebebi varmı peki
Belkide 9 ay hiç regl olmuycaksin 😍 belkide bu ay tutundu senin bebikk😍

Pcosum kuzum ben o yüzden uzamaya başladı kilo sebebiyle. Ayy birden okuyunca dedim nasıl olmıcam olıyımm ya 😅 inşallah kuzum sıfır ümit ama hayırlısı diyorum hep 🥰😍🙏
İnsallh olmazsın hamiledirsin demek istedim yani 🤤😍 rabbim nasip etsin inşallah ya çok seviyorm gebelik haberi alınca 😊 nasibin belkide bu ay😊

Yok canım hissetmiyorum zaten regl ağrılarım başladı karnım fln ağrıyor yani hayırlısı böyle imiş demekki 😊 inşallah senin güzel haberlerini alirz 🤲
Benimde regl ağrılarım vardı oldum olacam gibi 4 . Gün gecikmenin hala devam ediyor hemen umutsuz olma Allah büyük.

Benim regl tarihim yarın ama asla öyle bi his ağrı hissetmiyorum gögsümün tamamında dört beş gün evvelden acı olurdu şimdi sadece uçlarda hassasiyet var birkaç gün önce uçuğum çıktı ve hafif grip başlangıcım var etim acıyo yatıp uyuyorum sadece yani bana çok garip geliyo
Canım dediklerinin aynısını yaşıyorum ve bat günlerimizde aynı 21 Şubat adet oldun mu ben hala olmadım

Hayır olmadım bu sabah regl ağrısı gibi bi ağrı yaşadım 3 4 saat sürdü arttı azaldı regl olcam dedim geçti olmadım regl filan da
Ya canım bende hastayım dudağım da uçuk bel ağrısı sağ kaşık batması ateş 2 gün önce test yaptım negatif di ama aynı hamilelik belirtileri yaşıyorum anlamıyorum artık

Ya canım bende hastayım dudağım da uçuk bel ağrısı sağ kaşık batması ateş 2 gün önce test yaptım negatif di ama aynı hamilelik belirtileri yaşıyorum anlamıyorum artık
Ek olarak bogaz ağrısı miğde bulantısı yaşadım afedersiniz kustum da şimdi hasta da oldum grıp herhalde yataktan çıkamıyorum bile ama adet hala olmadım

Back