• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat ayı hamişlik şüphesi olanlar buraya . Birlikte konuşalım .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 11. Günü canım önümüzdeki 1 hafta içinde olur yumurtlama ikimizşnde bence
İnşlalah bu ay beraber hamilelik yakalarız canım sende ne sorun var bende sadece pkos görünümü var hormonlar falam herşey normal eşimde normal herşeyi nihalin bahçesi hayıt macunu kullanıyorum inşallah yarar bana

İnşlalah bu ay beraber hamilelik yakalarız canım sende ne sorun var bende sadece pkos görünümü var hormonlar falam herşey normal eşimde normal herşeyi nihalin bahçesi hayıt macunu kullanıyorum inşallah yarar bana
Bende görünen bir sıkıntı yok aslında canım rahim ağzında küçük bir yara var dedi .oda engel değil dedi bakalım deneme bu ay devam :)

IMG_5880.webp
kizlar bisey varmi sizce ne dersiniz

Bende görünen bir sıkıntı yok aslında canım rahim ağzında küçük bir yara var dedi .oda engel değil dedi bakalım deneme bu ay devam :)
Yumurtlama gördün mü bu ay ben hala göremedim devam ediyorum bakalımm inşallah görürüm

Back
X