Yok canım benim daha 10 gün önceden kanamam başladı rahim ağzında yara varmış ilaç tedavisi oluyorum şimdi adet olmak üzereyeım sen ne alemdesinSende de çıktı mı çıkmadı mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım benim daha 10 gün önceden kanamam başladı rahim ağzında yara varmış ilaç tedavisi oluyorum şimdi adet olmak üzereyeım sen ne alemdesinSende de çıktı mı çıkmadı mı
Hayırlısı inşallah cnmKizlar bende aşılama oldum beklemedeyim Perşembe günü kan testi günüm![]()
Bwn adet oldumYok canım benim daha 10 gün önceden kanamam başladı rahim ağzında yara varmış ilaç tedavisi oluyorum şimdi adet olmak üzereyeım sen ne alemdesin
Bende oldum cnm yine konuşalım inşallah bu ay :)Bwn adet oldum
Bende oldum cnm yine konuşalım inşallah bu ay :)
Benimde 11. Günü canım önümüzdeki 1 hafta içinde olur yumurtlama ikimizşnde bencebu ayda takip ediyorum hemüz yumurtlama görmedim adetimin 13. Günü sen ne durumdasınn
İnşlalah bu ay beraber hamilelik yakalarız canım sende ne sorun var bende sadece pkos görünümü var hormonlar falam herşey normal eşimde normal herşeyi nihalin bahçesi hayıt macunu kullanıyorum inşallah yarar banaBenimde 11. Günü canım önümüzdeki 1 hafta içinde olur yumurtlama ikimizşnde bence
Bende görünen bir sıkıntı yok aslında canım rahim ağzında küçük bir yara var dedi .oda engel değil dedi bakalım deneme bu ay devam :)İnşlalah bu ay beraber hamilelik yakalarız canım sende ne sorun var bende sadece pkos görünümü var hormonlar falam herşey normal eşimde normal herşeyi nihalin bahçesi hayıt macunu kullanıyorum inşallah yarar bana
Aaa var canım hayırlı olsunEki Görüntüle 3564213 kizlar bisey varmi sizce ne dersiniz
ayy kizlar insallahh ne kadar mutlu ettiniz benii ptsi kan vericem insallah cikarrAaa var canım hayırlı olsun
Benim küçük oğlumdada böyle çıkmıştı cnm hayırlı olsun şimdidenayy kizlar insallahh ne kadar mutlu ettiniz benii ptsi kan vericem insallah cikarr
Cnm merhabalar kan verdin mi sonuç neoldu ?ayy kizlar insallahh ne kadar mutlu ettiniz benii ptsi kan vericem insallah cikarr
Yumurtlama gördün mü bu ay ben hala göremedim devam ediyorum bakalımm inşallah görürümBende görünen bir sıkıntı yok aslında canım rahim ağzında küçük bir yara var dedi .oda engel değil dedi bakalım deneme bu ay devam :)
Vala canım benim sanki oldu gibi yumurtlama bakacaz bakalımYumurtlama gördün mü bu ay ben hala göremedim devam ediyorum bakalımm inşallah görürüm