Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Ama 20i silikleşti Tamamen yok olması mı gerekiyor? 19u T çizgisi C çizgisinden çok koyuydu. 20i ama hafif silikleşti. Sonra gittikçe yok olmaya başladı
20 si gittikçe yok olmaya başladıysa 20 si çatlamıştır canım çatladığı günü 1 den sayıyoruz. 14 veya 15. Gün adet oluyoruz. Yani en geç o zaman 3 martta regl olman lazım

O zaman olma ihtimali var mı acaba? Karnımda adet olucakmışım ağrılar var
Olma ihtimali tabi ki de var benim de aynı ağrılar var şuan 9. Günü sanırım yumurtlamamın ve adet ağrılarım var resmen. Gerçi benim biraz durumlar karıştı da hala testte çıkmama ihtimali var yani senin

20 si gittikçe yok olmaya başladıysa 20 si çatlamıştır canım çatladığı günü 1 den sayıyoruz. 14 veya 15. Gün adet oluyoruz. Yani en geç o zaman 3 martta regl olman lazım
Evet 20i artık T Cden silikti. Çünkü 19u T kopkuyu kırmızıydı. Hemen anladım 19 20 21 değerlendirdim. Ama ondan önce tabii 16,17,18de değerlendirmiştim. Negatif çıktı test o yüzden olmadı diye düşünüyorum

Hm o zaman bekleyeyim Sanki şimdi adet olucakmışım gibi birşeyler var belim falan ağrıyor
Erken gebelik mi yaptın yoksa kaset test mi canım. Sanırım benim de 21 inde çatlam olduğunu varsayıyorum 18,20,23 değerlendirdik ve şuan belime rahmimin üst kısmına iğne batıyor gibi oluyor aşırı da gaz var

Kızlar merhaba . Sat 5 şubatta başladı 10unda bitti yumurtlama 14 şubat test bu şekilde çıktı 10 dakika sonra kuruma çizgisine benzemiyor gibi ama yorumlar mısınız

Erken gebelik testi canım. Biraz daha bekleyelim belli olur inşallah güzel haberler alalım

Çokta üstüne düşmeyelim bekle bakalım regle kadar ozmn belli olur stes e girdin iyve
Evet kuzum sanırım testler bozuk 1 hafta daha bekleyeyim bakalım döngülerim de karıştı iyice ahahah ama nasıl çıktı o çizgiler hala aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…