- 15 Aralık 2024
- 572
- 243
- 18
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
20 si gittikçe yok olmaya başladıysa 20 si çatlamıştır canım çatladığı günü 1 den sayıyoruz. 14 veya 15. Gün adet oluyoruz. Yani en geç o zaman 3 martta regl olman lazımAma 20i silikleşti Tamamen yok olması mı gerekiyor? 19u T çizgisi C çizgisinden çok koyuydu. 20i ama hafif silikleşti. Sonra gittikçe yok olmaya başladı
Olma ihtimali tabi ki de var benim de aynı ağrılar var şuan 9. Günü sanırım yumurtlamamın ve adet ağrılarım var resmen. Gerçi benim biraz durumlar karıştı da hala testte çıkmama ihtimali var yani seninO zaman olma ihtimali var mı acaba? Karnımda adet olucakmışım ağrılar var
Tekrar hesapladım canım 20 çatlama 6 Mart regl tarihi seninEvet 19 u gördüm canım. 20i silimleşti 21i daha d silikleşti. 16-21 şubat hergünü değerlendirdim
Evet 20i artık T Cden silikti. Çünkü 19u T kopkuyu kırmızıydı. Hemen anladım 19 20 21 değerlendirdim. Ama ondan önce tabii 16,17,18de değerlendirmiştim. Negatif çıktı test o yüzden olmadı diye düşünüyorum20 si gittikçe yok olmaya başladıysa 20 si çatlamıştır canım çatladığı günü 1 den sayıyoruz. 14 veya 15. Gün adet oluyoruz. Yani en geç o zaman 3 martta regl olman lazım
Hm o zaman bekleyeyimTekrar hesapladım canım 20 çatlama 6 Mart regl tarihi senin
Erken gebelik mi yaptın yoksa kaset test mi canım. Sanırım benim de 21 inde çatlam olduğunu varsayıyorum 18,20,23 değerlendirdik ve şuan belime rahmimin üst kısmına iğne batıyor gibi oluyor aşırı da gaz varHm o zaman bekleyeyimSanki şimdi adet olucakmışım gibi birşeyler var belim falan ağrıyor
Haftaiçi kan testi verEvet o zaman var sende canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
Kızlar baya kasık ağrım var kahve rengi leke gelmiş şimdi gördüm yerleşme olabilir mi ya
Benimde 6 marttt beklemedeyimmmmTekrar hesapladım canım 20 çatlama 6 Mart regl tarihi senin
Erken gebelik testi canım. Biraz daha bekleyelim belli olur inşallah güzel haberler alalımErken gebelik mi yaptın yoksa kaset test mi canım. Sanırım benim de 21 inde çatlam olduğunu varsayıyorum 18,20,23 değerlendirdik ve şuan belime rahmimin üst kısmına iğne batıyor gibi oluyor aşırı da gaz var
Bu arada beyaz akıntım var. Çok az sarı akıntı gördüm. O ne anlama geliyor acaba
Sarı akıntı idrar yolu enfeksiyonu cnm bended oluyorduBu arada beyaz akıntım var. Çok az sarı akıntı gördüm. O ne anlama geliyor acaba
Tekrarla bakalım testi insallh koyulaşma vardırCanım burda verilmiyor ki keşke verilse. Mecbur beklemek zorundayım
Tekrarladım kuzum testler benimle dalga geçiyor bu sefer yaptım hiç bişey çıkmadı şaka gibiAa doğru ya
Tekrarla bakalım testi insallh koyulaşma vardır
Normal kaset test fln yap istersen birdeTekrarladım kuzum testler benimle dalga geçiyor bu sefer yaptım hiç bişey çıkmadı şaka gibi
Çokta üstüne düşmeyelim bekle bakalım regle kadar ozmn belli olur stes e girdin iyveTekrarladım kuzum testler benimle dalga geçiyor bu sefer yaptım hiç bişey çıkmadı şaka gibi
Evet kuzum sanırım testler bozuk 1 hafta daha bekleyeyim bakalım döngülerim de karıştı iyice ahahahÇokta üstüne düşmeyelim bekle bakalım regle kadar ozmn belli olur stes e girdin iyve
kızlar betam 418 çıktı bugün adet gecikmemin 2.günü isteyen herkese nasip olsun inşallahEki Görüntüle 3551541
sizce hamile miyimdir 4 dakikada belirdi bu çizgi normal adet günüm dündü(27şubat)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah şimdidenkızlar betam 418 çıktı bugün adet gecikmemin 2.günü isteyen herkese nasip olsun inşallah
Beklemek en güzeli olucak heralde canım hayırlısı olsun inşallah hakkındaEvet kuzum sanırım testler bozuk 1 hafta daha bekleyeyim bakalım döngülerim de karıştı iyice ahahahama nasıl çıktı o çizgiler hala aklım almıyor
amin inşallah çok teşekkür ederim, inşallah sizlere de nasip olurAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah şimdidendarısı bizlere hayırlı olsun
Ovülasyon testi kullanmış mıydınız nasıl değerlendirdinizamin inşallah çok teşekkür ederim, inşallah sizlere de nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?