- 31 Ocak 2025
- 669
- 172
- 18
- 25
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
En son ne zmn yapmıştın canım test regl ne zmndi çok kişi ile konuşuyorum karıştırıyorum oyuzden ama bu testlerde belli gebelik olduğuHerkese tekrar merhaba ben 2 gün sonra tekrar çaldım testi bir bakar mısınız sizde tekrar
Hadi uyann uyandiysan test yapmış ol pozitif çıkmış olsunAyy vallahi kurumaysa atıcam testleri çöpe heyecan yaptırıyorlar insana
Hastanede verdim canım 2-3 saate çıkar dedileerAy senden çok ümitliyim ben kesinn gebesinne zmn cikicak canım özelde fln mi verdin inşallah sağlık ocağı değildir çok geç çıkıyor
Oh yandan yandan barkod fln aldinmi yoksa hastanedenmi alıcaksın sonucu e nabiza bak caim normalde 2 saatte çıkıyor ayy ayyy gelsin bebik haberleriHastanede verdim canım 2-3 saate çıkar dedileer
Oh yandan yandan barkod fln aldinmi yoksa hastanedenmi alıcaksın sonucu e nabiza bak caim normalde 2 saatte çıkıyor ayy ayyy gelsin bebik haberleri
Yok negatifOh yandan yandan barkod fln aldinmi yoksa hastanedenmi alıcaksın sonucu e nabiza bak caim normalde 2 saatte çıkıyor ayy ayyy gelsin bebik haberleri
İnşallah hamilesindir canım iki 3 güne tes yap canım varsa çıkarHanımlar benim çatlama 19 Şubat o üç günü üst üste değerlendirdim beyaz akıntım var biraz göğüs hassasiyeti bi de kasıkta dolgunluk ama hepsi adet belirtisi deüst üste değerlendirdim inşallah tutmuştur ama sanki hamile değilim gibi hissediyorum
Ay sen ciddimisn yaYok negatif
Ben de hiç ümidim yok ama bakalım ne olacak inşallah bir dahaki aya nasip olur üzülmemeye çalışınİnşallah hamilesindir canım iki 3 güne tes yap canım varsa çıkar
Ben 26 sında yaptım negatifti şimdide reglim basladi ben elendim
Eveet çok üzgünüümAy sen ciddimisn ya
İnşallah canım nasipte yokmuşBen de hiç ümidim yok ama bakalım ne olacak inşallah bir dahaki aya nasip olur üzülmemeye çalışın
Evet yok ya okadar da umitlendirdim senide ama regl de olmadın senEveet çok üzgünüüm
Yok kaderimiz yokmuuş senin adına da çok üzüldüm canım
Atayım
Yok kuşum ben zaten kendim ümitliydiim. Geç döllenme olduğunu düşünmüyorum. Önümüzdeki aya artık çalışmalara devamEvet yok ya okadar da umitlendirdim senide ama regl de olmadın sengeç döllenme fln olmuştur belkide regl olana kadar ümit var ben oldum regl ümidim bitti
Testi bırakmayın pik yok pcosta pik olursa geç oluyor pik olunca daha koyu çıkar veya aynıKızlar benim o ovulasyon testlerime de bakar mısınız bu ay ilk defa denedim tam hakim değilim yumurtlamam olmuş mu bahsettiğiniz günlerde bir koyulaşma var ama net değil pcos olduğum için mi böyle
Hayırlısı olsun inşallah haberleselimYok kuşum ben zaten kendim ümitliydiim. Geç döllenme olduğunu düşünmüyorum. Önümüzdeki aya artık çalışmalara devam
Tabikii haberleşeliiimHayırlısı olsun inşallah haberleselim
2 gün önce yapmıştım silikti baya bu kuruma değil 2-3 dk da çıkan yok yok pembe ılknur hanımEn son ne zmn yapmıştın canım test regl ne zmndi çok kişi ile konuşuyorum karıştırıyorum oyuzden ama bu testlerde belli gebelik olduğufotoğraf dan kaynakli mi gri gibi duruyor çizgi sen baktığında pembe ise geveliktir birde kaç dk da çıktı kuruma değildir değilmi
İnşallah önümüzde ki ay hayırlısıyla sağlıkla bebeğiniz olur dua ediyorum sizler içinEvet yok ya okadar da umitlendirdim senide ama regl de olmadın sengeç döllenme fln olmuştur belkide regl olana kadar ümit var ben oldum regl ümidim bitti
Hayırlısı olsun vakti vardırKızlar benim dün akşam regl başladı. Elendim. Sizler güzel haberleri alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?