• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Senjnkiler baya gebelik belirtisi canım test al yap hemen 😍🤲 hayırlı haberlerini bekliyorum😊
IMG_7031.webp

sizce hamile miyimdir 4 dakikada belirdi bu çizgi normal adet günüm dündü(27şubat)

Kızlar regle 4 gün kala beya baktırdım 0.6 çıktı bugün regl günüm olmadım hiç belirtimde yok aşırı beyaz akıntım var evde kaset test var yapsammı acaba ya kan verdikten sonra nasılsa yok diyip bazamı kaldırmadım evi mi kaldırıp indirmedim alkol mü içmedim ne ararsanız onu yaptım :(

Hadi uyann uyandiysan test yapmış ol pozitif çıkmış olsun 😍🤲
Kuzum bugün arkadaşlarla kahvaltı planımız vardı bakamadım buraya ama sabah yaptım test koyuyorum şimdi silik çıktı eve gelince tekrar çektim testi yalnız biraz fazla batırmışım galiba testi bi bak bakalım
En son da ki ikiliyi şimdi çektim beklemiş hali üstteki dün yaptığım alttaki de sabah

Eklentiler

• IMG_0583.webp
    IMG_0583.webp
    62,7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0581.webp
    IMG_0581.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_0588.webp
    IMG_0588.webp
    160,9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_0588.webp
    IMG_0588.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 37
Kuzum bugün arkadaşlarla kahvaltı planımız vardı bakamadım buraya ama sabah yaptım test koyuyorum şimdi silik çıktı eve gelince tekrar çektim testi yalnız biraz fazla batırmışım galiba testi bi bak bakalım
En son da ki ikiliyi şimdi çektim beklemiş hali üstteki dün yaptığım alttaki de sabah
mayala katar mayala katar canım clearblue digital Test aldım ama testlerim de şuan silik çıktı şuan yapsam da çıkmaz gibi geliyor acaba ne zaman çıkar senin bilgin var mı?

Bende görüyorum silik inşallah vardır ya 🥹

Arkadaşlar kürtaj sonrası ne zaman adet olunur bugün 38. Gün ama daha olmadım veya ne Zaman hamile kalinir bilgisi olan yok mu

Arkadaşlar kürtaj sonrası ne zaman adet olunur bugün 38. Gün ama daha olmadım veya ne Zaman hamile kalinir bilgisi olan yok mu
Bir iki haftaya olursunuz inşallah doktora hiç gittiniz mi değerleriniz sıfırlandın mı bence en azından ilk adetinizi bir olun rahim de dinlenmiş toparlanmış olur kürtaj olmuşsunuz çünkü yeni hamilelik için hazır olsun tekrardan sorun yaşamayın diye dilerim Rabbim cümlemize sağlıklı gebelikler versin inşallah 🤲

Ay adetim de ne zaman olur ki günler testler hepsi birbirine girdi gerçekten 🙈😅 bu silikliğe göre beta kaçtır acaba eğer varsa 🥹
Adetin düzenli mi yoksa belli olmuyor mu henüz beta düşüktür insan çok tedirgin oluyor ya eğer sabır etmem dersen sabah ilk idrarla digtali yap 🤭

Adetin düzenli mi yoksa belli olmuyor mu henüz beta düşüktür insan çok tedirgin oluyor ya eğer sabır etmem dersen sabah ilk idrarla digtali yap 🤭
36 güne çıktı adetim aslında 32 idi çok değişti bu ara ben de hesap edemiyorum artık yumurtlama testi yapayım dedim o da işe yaramadı gibi şu durumda 😬😅
10 ml hcg algılıyor bu testler şuan böyleyse yarın bi tık daha belirgin olur sanırım yarın ki teste göre bakarım artık 🥹🥰

Back
X