- 4 Şubat 2025
- 118
- 26
- 13
- 25
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
Bende bunu kullandım yumurtlama gününü buldu inşallah hepimize şans getirirKızlar merhaba benim bu şekilde ovülasyon testim dün yaptığım en öndeki dünü değerlendirdik bakalım bugün pik görecek miyim bilemedimaralıkta kürtaj olmuştum inşallaah sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebek nasip eder inşallahEki Görüntüle 3543995 rabbim
İnşallahBende bunu kullandım yumurtlama gününü buldu inşallah hepimize şans getirir
Evet deneyin muhakkak en azından en yüksek günü bulmuş olacaksınızİnşallahbugün de yaptım yine pik değil biraz daha koyulaşmış kısmet yarına artık inşallah
İnşallahEvet deneyin muhakkak en azından en yüksek günü bulmuş olacaksınız
ben bulmuştum değerlendirdik ama nasip değilmiş artık bu ay bakalım ne olacak günaşırı deneyeceğim umuyorum ki ay olurİnşallah
Ay boyunca gün aşırı değerlendirmek spermler için iyi olmuyormuş yumurtlama Görene kadar üç günde bir ilişki yumurtalama görünce gün aşırı ilişki daha iyi oluyormuş ama siz bilirsiniz yine deben bulmuştum değerlendirdik ama nasip değilmiş artık bu ay bakalım ne olacak günaşırı deneyeceğim umuyorum ki ay olur
Teşekkür ederimAy boyunca gün aşırı değerlendirmek spermler için iyi olmuyormuş yumurtlama Görene kadar üç günde bir ilişki yumurtalama görünce gün aşırı ilişki daha iyi oluyormuş ama siz bilirsiniz yine de
Rica ederimmTeşekkür ederim
Uygulama çoğu kadında tutmuyor bence ben hiç uygulamaya göre yumurtlamadım şahsen. Bence üç günde bir ilişki ay boyunca ovülasyon testi yapmayan için daha garanti sankiBenım de uygulamada 14 şubat gösteriyor bugün karın ağrım var uygulamayada pek güvenemıyorum ama bakalım kasımdan beri planlıyoruz hala tutmadı bu ay insallah
aslında ovulasyon testim var ama beceremıyorum düzenli yapmayı çalısıyorum saatini falan ayarlayamyınca devam etmedim bıraktım onuda 2 günde bir şeklinde değerlendiriyoruz hayırlısı artıkUygulama çoğu kadında tutmuyor bence ben hiç uygulamaya göre yumurtlamadım şahsen. Bence üç günde bir ilişki ay boyunca ovülasyon testi yapmayan için daha garanti sanki
2 gün boş bi gün dolu şeklinde olursa denk gelir inşallah zaten spermler üç gün kadar yaşıyor iki günde bitmez benceaslında ovulasyon testim var ama beceremıyorum düzenli yapmayı çalısıyorum saatini falan ayarlayamyınca devam etmedim bıraktım onuda 2 günde bir şeklinde değerlendiriyoruz hayırlısı artık
Benim 14 Şubat yumurtlamam. İnş bu ay dileyen herkes hamile kalır :)Hanımlar yumurtlamanız 14 15 16 17 olanlar yorum yapsın değerlendirelim
İnşallah bu ay bu postta yazan herkes hamilelik haberi alır hepimize dua ediyorum bu gece dualarınızda bizleri de unutmayınBenim 14 Şubat yumurtlamam. İnş bu ay dileyen herkes hamile kalır :)
Adetin kaçıncı günü başladınız yapmayaKızlar benim ovülasyon tam pik olmadan silikleşti
Üçüncü günüydü heraldeAdetin kaçıncı günü başladınız yapmaya
Bir şey olmaz deneyin pcos var mıÜçüncü günüydü heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?