• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Belirti için çok erken :) psikolojik çok etkileniyor insan böyle zamanda. Adeti bekle bence
16 şubatı değerlendirmiş olmam yeterli mi acaba eşim nöbette olduğu için bide bu gece değerlendireceğim🥹 evet yaaaa sürekli forum forum geziyorum böyle planlı olmakta psikolojimi bozdu

16 şubatı değerlendirmiş olmam yeterli mi acaba eşim nöbette olduğu için bide bu gece değerlendireceğim🥹 evet yaaaa sürekli forum forum geziyorum böyle planlı olmakta psikolojimi bozdu
Olmazsada sıkma canını bir dahaki ay daha sık değerlendirme yapmaya çalış inşallah denk gelebilir günler vs ☺️

Kızlar belirtileriniz var mı ? Erken mi yoksa belirtiler için.adetime 4 gün var. Arada kasık ağrısı bugün de kuyruk sokumumda bir ağrı başladı. Memede hassasiyet vs yok sizdeki durumlar nedir?

Selam kızlar 😍
Benim de 16 sı sabah Pik olmuştu. Zaten hastanede çalışıyorum. 17si öğleden sonra kadın doğuma gittim usg ile baktı çatlamış sol yumurtalık dedi.
15-16-18-21(bugün) denedik. 17si değerlendiremedik eşim halsizdi 🙈 Bence 16sı akşam çatladı öyle hissettim ben ama inşallah tutmuştur ❤️ dün ve bugün ara ara kasık ağrısı hissediyorum. Günler geçmiyorki bi test yapalım ya

Back