• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Kızlar merhaba benim bu şekilde ovülasyon testim dün yaptığım en öndeki dünü değerlendirdik bakalım bugün pik görecek miyim bilemedim 😌 aralıkta kürtaj olmuştum inşallaah sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebek nasip eder inşallahEki Görüntüle 3543995 rabbim 🥹
Bende bunu kullandım yumurtlama gününü buldu inşallah hepimize şans getirir 🌸

Kızlar sizce pik olmuş mu dün gece yaptım bikac saat sonra siliklesti

Eklentiler

• IMG-20250212-WA0002.jpg
    IMG-20250212-WA0002.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 23
ben bulmuştum değerlendirdik ama nasip değilmiş artık bu ay bakalım ne olacak günaşırı deneyeceğim umuyorum ki ay olur 🌸
Ay boyunca gün aşırı değerlendirmek spermler için iyi olmuyormuş yumurtlama Görene kadar üç günde bir ilişki yumurtalama görünce gün aşırı ilişki daha iyi oluyormuş ama siz bilirsiniz yine de 🌸

Benım de uygulamada 14 şubat gösteriyor bugün karın ağrım var uygulamayada pek güvenemıyorum ama bakalım kasımdan beri planlıyoruz hala tutmadı bu ay insallah

Benım de uygulamada 14 şubat gösteriyor bugün karın ağrım var uygulamayada pek güvenemıyorum ama bakalım kasımdan beri planlıyoruz hala tutmadı bu ay insallah
Uygulama çoğu kadında tutmuyor bence ben hiç uygulamaya göre yumurtlamadım şahsen. Bence üç günde bir ilişki ay boyunca ovülasyon testi yapmayan için daha garanti sanki

Uygulama çoğu kadında tutmuyor bence ben hiç uygulamaya göre yumurtlamadım şahsen. Bence üç günde bir ilişki ay boyunca ovülasyon testi yapmayan için daha garanti sanki
aslında ovulasyon testim var ama beceremıyorum düzenli yapmayı çalısıyorum saatini falan ayarlayamyınca devam etmedim bıraktım onuda 2 günde bir şeklinde değerlendiriyoruz hayırlısı artık

aslında ovulasyon testim var ama beceremıyorum düzenli yapmayı çalısıyorum saatini falan ayarlayamyınca devam etmedim bıraktım onuda 2 günde bir şeklinde değerlendiriyoruz hayırlısı artık
2 gün boş bi gün dolu şeklinde olursa denk gelir inşallah zaten spermler üç gün kadar yaşıyor iki günde bitmez bence 😅 bitse de üçüncü gün yenileri gelir işte 😅

Back