- 4 Şubat 2025
- 110
- 23
- 13
- 25
- Konu Sahibi Filiz Filiz
Bazen belli etmiyor belki de bir kaç gün içinde olabilir herhangi bir belirti var mı akıntı vsÜçüncü günüydü heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen belli etmiyor belki de bir kaç gün içinde olabilir herhangi bir belirti var mı akıntı vsÜçüncü günüydü heralde
Akıntım iki gün önce baya oldu bende akıntı olur biter sonra iki üç gün içinde pik olur ama anlamadım ben de bu sefer ne olduğunu . O kadar akıntıya rağmen büyümesen çatlamış olabilir mi kiBazen belli etmiyor belki de bir kaç gün içinde olabilir herhangi bir belirti var mı akıntı vs
Bazen belli etmiyor belki de bir kaç gün içinde olabilir herahngğÜçüncü günüydü heralde
Belki erken olmuş olabilir ama deneyin siz yine deAkıntım iki gün önce baya oldu bende akıntı olur biter sonra iki üç gün içinde pik olur ama anlamadım ben de bu sefer ne olduğunu . O kadar akıntıya rağmen büyümesen çatlamış olabilir mi ki
Bakalım yapmaya devam edeceğim ne olacakBazen belli etmiyor belki de bir kaç gün içinde olabilir herahngğ
Belki erken olmuş olabilir ama deneyin siz yine de
Devam edin inşallah hayırlı haberler alırızBakalım yapmaya devam edeceğim ne olacak![]()
Dün öğlen bu şekildeydi sonraki silikleşti işteDevam edin inşallah hayırlı haberler alırız
Dün öğlen bu şekildeydi sonraki silikleşti işteEki Görüntüle 3544345 devam edin bu haftayı değerlendirdiniz mi
Değerlendirdiniz miKızlar sizce pik olmuş mu dün gece yaptım bikac saat sonra siliklesti
Muhakkak iki günü daha değerlendirin sonraki günler size kalmış artıkKızlar sizce pik olmuş mu dün gece yaptım bikac saat sonra siliklesti
Evet degerlendirdik bu ay rahim filmi de çektirdim inşallah olurMuhakkak iki günü daha değerlendirin sonraki günler size kalmış artık
İnşallah olur hepimizinEvet degerlendirdik bu ay rahim filmi de çektirdim inşallah olur![]()
Benimkine de bi bakar mısınız çok anlamıyorum ama yeni evliyim pcosum var ilk defa kullanmaya başladımTeşekkür ederim![]()
Bunu bende yaşadım kadın doğum doktoruna sorduğumda adetten hemen sonra olabiliyor sarı akıntı dedi.Bugün regl biteli 3 gün oldu ve sarımsı bir akıntı geldi açıkçası regl de 2 gün kanama gördüm 2 günde kahverengi kan geldi şimdi de sarımsı bir akıntı o yüzden Yumurtlamadır diye düşünüyorum
14 Şubat 18 48 yumurtlama günü onu değerlendirdiniz miBenimkine de bi bakar mısınız çok anlamıyorum ama yeni evliyim pcosum var ilk defa kullanmaya başladım
14 şubattan iki gün önce ve sonrasını değerlendirdiyseniz çok iyi14 Şubat 18 48 yumurtlama günü onu değerlendirdiniz mi
İnşallah güzel sonuçlar alırız bu ay bizlerin ayı olsun14 şubattan iki gün önce ve sonrasını değerlendirdiyseniz çok iyi![]()
Şöyle söyleyim 13 şubattan itibaren gün aşırı değerlendirmeye çalıştım doktorumuz eşime sperm problemin yok o yüzden 2 günde bit uygulaması yapmanıza gerek yok gün aşırı değerlendirebilirsiniz demişti14 şubattan iki gün önce ve sonrasını değerlendirdiyseniz çok iyi![]()
İnşallah tutunur ben bu ay her gün değerlendirdim nasip bakalım ne olacakŞöyle söyleyim 13 şubattan itibaren gün aşırı değerlendirmeye çalıştım doktorumuz eşime sperm problemin yok o yüzden 2 günde bit uygulaması yapmanıza gerek yok gün aşırı değerlendirebilirsiniz demişti