- 4 Aralık 2024
- 2.208
- 1.884
- 48
- 36
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
İnşallah canım dilerim gerek kalmaz bu ay hamileAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah canımyok denemedim onu bi daha ki döngüde onu denerim bu ay olmazsa teşekkür ederim
Tüh sana LeylaEvet yaa bende atarken farkettimtühhh Allah kahretmesin gelin güvey oldum yine
Aynen öyle canım sabah ola hayrolaNeyse sabah yine bi yaparım test bat beklerim sakince artık
Ay neler varmış baya gülüyor buİnşallah canım dilerim gerek kalmaz bu ay hamilekalırsın
Evet gülünce yumurtlama oluyor demek yüz çıkmayınca daha yumurtlama değilAy neler varmış baya gülüyor bu
Buralara gelemedi öyle şeylerEvet gülünce yumurtlama oluyor demek yüz çıkmayınca daha yumurtlama değilay zaman geçtikçe neler çıkıyor
Ay görüyorum ama bilemiyorum ki canım kuruma fln mi acabaAy bildiğin bu şekilde çıkıyor ya sabahı nasıl yapcam ahjajaja I Ilknur0310
Ayy vallahi kurumaysa atıcam testleri çöpe heyecan yaptırıyorlar insanaAy görüyorum ama bilemiyorum ki canım kuruma fln mi acaba
Ama inşallah hamilesindir yasu parmak olayı inşallah sende de hamileliği göstermiştir
25 şubatta pik olmuş 26 şubat çatlamış diye anladım canımArkadaşlar çatlama olmuş mu bi bakar mısınız bide hangi günler önenli
Senjnkiler baya gebelik belirtisi canım test al yap hemenkızlar merhaba benim sat 3 şubat, bat 27 şubat ama hala regl olmadım. en olmaz dediğim aydı bu ay çünkü kasımdan beri deniyoruz bu ay da diğerleri gibi olmaz diye düşünmüştüm çok da umut etmemiştim yani. belirti olarak bat günüme 3-4 gün kala aşırı kasık ağrım oldu ama şu an bu ağrı geçti. iç bacak kısımlarım ve diz kapaklarım hala ağrıyor kemiklerim özelikle, göğüslerim aşırı hassas taş gibi kolum değse bile aşırı sızlıyo dün gece yan yattıkça uyandım yatağa değdikçe göğsüm sızlıyo normalde regl zamanımda hiç böyle göğüslerim hassas olmazdı, başım arada ağrıyo ve aşırı gazım var alt karnım çok şiş. sabah test alıp yapıcam böyle belirtileri olan var mı?
Hadi yaaKızlar benim dün akşam regl başladı. Elendim. Sizler güzel haberleri alırsınız inşallah
Değildir insallh ya canım test yaptinmiAyy vallahi kurumaysa atıcam testleri çöpe heyecan yaptırıyorlar insana
Ay senden çok ümitliyim ben kesinn gebesinKızlar testi verdim şimdii bol bol dua ediin noluur
Herkese tekrar merhaba ben 2 gün sonra tekrar çaldım testi bir bakar mısınız sizde tekrarAy senden çok ümitliyim ben kesinn gebesinne zmn cikicak canım özelde fln mi verdin inşallah sağlık ocağı değildir çok geç çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?