- 4 Aralık 2024
- 2.219
- 1.893
- 48
- 36
- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
Evet o kesin bak yukarda resim yükledim digitalli o da bir nevi kan testi kadar güvenilir diyim birkaç gün sonra yap onu ay bizde heyecanlandıkDigital olanı çok iyiama ona da yüreğim yemiyor yapmaya şuan
Koyu aslında buda daha mı pik olması lazım acaba ay bilmiyorum ya sabah olsun test yap sen normal gebelik5. Dk da çektim canım yeni yaptım bunu
Yok kuzu silik çıkarsa yarın o zaman alırım çok pahalıVarmı elindew
Tek kullanımlık mi o sendeni yurtdisindaydin monaliza :)Evet o kesin bak yukarda resim yükledim digitalli o da bir nevi kan testi kadar güvenilir diyim birkaç gün sonra yap onu ay bizde heyecanlandık
Ay yok silik çıkarsa koş kan verYok kuzu silik çıkarsa yarın o zaman alırım çok pahalı
Evet tek kullanımlık sadece ve dört beş gün sonra o pozitif şeylerde kayboluyor ben hep resim çekiyordum ondan hatıra kaldı şimdiTek kullanımlık mi o sendeni yurtdisindaydin monaliza :)
Öyle valla ucuz değil bu markanın boşuna demiyom şimdi köşelik olmuştukYok kuzu silik çıkarsa yarın o zaman alırım çok pahalı
Kuzu bak geçen ay yaptığım testler bunlarKoyu aslında buda daha mı pik olması lazım acaba ay bilmiyorum ya sabah olsun test yap sen normal gebelik
İnşallah bu ay nasıp olur canım soğan kürü fln yapıp gebis kalan var biraz araştır istersen denemedigsenİnşallah canım zaten daha bu ay normal deniyecegiz olmasa tekrardan tüp bebektedavisi yolu görünüyor o da o kadar zor bir süreç ki hiç kolay değil yani çok sagol güzel düşüncelerin için nasip olsun cümlemize isteyen herkese inşallah
Ay inşallah bu defa güzelce tutunur bebişinEvet tek kullanımlık sadece ve dört beş gün sonra o pozitif şeylerde kayboluyor ben hep resim çekiyordum ondan hatıra kaldı şimdi
Burda kan vermek sıkıntılı kuzum yaAy yok silik çıkarsa koş kan ver
Yaa sanki su en alttakinde öyle bı çizgi varKuzu bak geçen ay yaptığım testler bunlar
Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun hepimize nasip olsun sağlıklı gebelikler sağlıklı hayırlı evlatlar inşallahAy inşallah bu defa güzelce tutunur bebişin
Evet yaa bende atarken farkettimYaa sanki su en alttakinde öyle bı çizgi var
Ay evet evet konuşmuştuk seninle çok saçma imiş ya oralar kurban olum Türkiye'yeBurda kan vermek sıkıntılı kuzum ya
Tüh sana LeylaEvet yaa bende atarken farkettimtühhh Allah kahretmesin gelin güvey oldum yine
Neyse sabah yine bi yaparım test bat beklerim sakince artıkTüh sana Leyla
TeşekkürlerBence bu markanın sadece yurtdışında varekledim resim tüp bebekle hamile kalınca ne kadar test yapıyordum o çizgileri görmek için
Bence birkaç gün bekle en az dört gün geçsin ondan sonra kesin sonuç alırsın inşallahNeyse sabah yine bi yaparım test bat beklerim sakince artık
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah canımBence birkaç gün bekle en az dört gün geçsin ondan sonra kesin sonuç alırsın inşallahRabbim gönlüne göre versin inşallah Clearbluenun ovulasyon testini denedin mi hiç gülen yüz çıkan onlarda garanti sonuç veriyor bende kullandım geçen ay tabi benim negatif tutmadı belki sende işe yarar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?