- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
- 113
- Konu Sahibi Kulis tiyatro
-
6 gun yapıp 1 gün dinlenerek her seferinde, nasıl oluyor da 16 bitimi ertesi gün dinlenme oluyor acaba hımmmm?Benim de yarın dinlenme günüm bugün 16 olucak yarın bakalım birlikte belki motive eden bir şeyler görürüz
Hahahahh tatlıs mısın :) canım ben hiç ara vermeden 10 gün yaptım sonra pazar gününe denk geldi molamı verdim molayı saymayınca bugün 16.günüm oluyor6 gun yapıp 1 gün dinlenerek her seferinde, nasıl oluyor da 16 bitimi ertesi gün dinlenme oluyor acaba hımmmm?
6 nın katları 6 - 12 - 18 değil mi . Bu nasıl hesap yahuuu
Cısssssss yanlış yapmışsın 6 gün sonunda 1 gün ara verecektin. Niye kafana göre takılıyorsun a benim güzel evladım? Kuralına uygun yap, daha çok faydasını görürsünHahahahh tatlıs mısın :) canım ben hiç ara vermeden 10 gün yaptım sonra pazar gününe denk geldi molamı verdim molayı saymayınca bugün 16.günüm oluyor23 ağustosta baslamısım baktım simdi :)
Ya bak etiket attığım topikte herkes öyle yapıyormus ondan öyle se ettim tabi bundan sonra 6 günde bir mola hala yapmadım yalnızCısssssss yanlış yapmışsın 6 gün sonunda 1 gün ara verecektin. Niye kafana göre takılıyorsun a benim güzel evladım? Kuralına uygun yap, daha çok faydasını görürsün
Kalk kalk çabuk yap sonra uyuya kalırsın falan hafazanallahYa bak etiket attığım topikte herkes öyle yapıyormus ondan öyle se ettim tabi bundan sonra 6 günde bir mola hala yapmadım yalnız
Kalkıyom yarım saate bitiririmKalk kalk çabuk yap sonra uyuya kalırsın falan hafazanallah
Japon nefesi nedir kiNotlarıma baktım tibet ve Japon nefesi yle bir haftada 4 cm vermiştim belden ama bırakınca kalinlaşmış gene, süreklilik önemli bu hareketlerde ve diyette tabi. Yani bende öyle... ye ye hareket yap sadece olmuyor dikkat etmekte gerekiyor..
Tibet Kızlarında bahsetmiştim ya videoda yüklenmiştim haniJapon nefesi nedir ki
Canım ben öyle bir sey duymadım videoda hareketlerin sonunda 2 defa diyafram nefesi alın diyor sadeceGünaydın
Purewow canım bu çevirdiğin ingilizce videoda hareketlerin sonunda dinlenme ile ilgili birsey demiş mi ? Bi 15 dakika diyolar, bi yarım saat diyolar..
öyle yapalım madem :)
Canım biliyo musun ben dayanamadım dün ölçü aldım tam tamına 2 cm hem belden hem üst bacaktan incelme vardı dün ödül günümdü ve biraz kaçırdım ucunu bu sabah yine baktım 1 cm görünüyorNaptın canım aldın mı ölçü?
Haftasonu alerjim tuttu ilaç aldım.alerji ilacı bende ödem yapıyor.o yüzden ölçülerde pek fark çıkmadı.halbuki haftaiçi vardı(neyse bi daha ki sefere artık
Canım biliyo musun ben dayanamadım dün ölçü aldım tam tamına 2 cm hem belden hem üst bacaktan incelme vardı dün ödül günümdü ve biraz kaçırdım ucunu bu sabah yine baktım 1 cm görünüyor
Aynen öyle :)Çok nankör bu cm ler yaaa.dün benimde vardı bugün yok oldular:))
tibette 2. hareket mi ? nasıl yptın işe yaradıHa bu arada hani yazmıştınya ikinci harekette elleri iterek yapın diye.sabah öyle yaptım gerçekten faydası oldu.daha az zorlandım
Egzersiz sirasinda burundan alip veriyolar dimi nefesi? Ben oyle gordum...Canım ben öyle bir sey duymadım videoda hareketlerin sonunda 2 defa diyafram nefesi alın diyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?