HADİ GELİN CALLANETİCS HAREKETLERİNE BİRLİKTE BAŞLAYALIM...BAŞLAYALIM, HIHI BAŞLAYALIM

42 gun birsey degil aslinda. ben 2-3 aydir spor yapiyorum gunde 1 saat.

bu programi tamamen yapinca kac dakika suruyor?
Ben akşam yatmadan önce yaptığım için zor geliyor useniyorum bazen.
Ilk zamanlar hareketleri öğrenene kadar videodan bakıp yapacağın için 1 saat sürüyor. Sonra öğrenince benim 45 dakika sürüyordu.

Ben akşam yatmadan önce yaptığım için zor geliyor useniyorum bazen.
Ilk zamanlar hareketleri öğrenene kadar videodan bakıp yapacağın için 1 saat sürüyor. Sonra öğrenince benim 45 dakika sürüyordu.
45 dakika iyi bir zaman bence..gunluk 30 dk hareket yeterli saglikli bi kalp icin ama 1 saat daha iyi tabii :)) ben leslie yapiyorum isinmak icin 1 mile. sonra spor hareketlerime basliyorum. bakarak yapmak evet cok gicik oluyor..surekli takip etmek ve yapmak..sklasmak dedigin kas yapmakta giriyor mu isin icine? bu sira taktim kas cikarmaya :)

Kaslarim kuvvetlendi sadece iş yaparken daha az yoruluyorum yorganlarin nevresimlerini daha kolay geçiriyorum mesela

Kaslarim kuvvetlendi sadece iş yaparken daha az yoruluyorum yorganlarin nevresimlerini daha kolay geçiriyorum mesela
hahaha gozle gorunur birseyler oldumu? gobek kasina takmis vaziyetteyim ablacim mazur gor :)

youtubetan ariyorum ama sadece baslayanlar icin kisa kisa video yapmislar

hahaha gozle gorunur birseyler oldumu? gobek kasina takmis vaziyetteyim ablacim mazur gor :)

youtubetan ariyorum ama sadece baslayanlar icin kisa kisa video yapmislar
Belimde 6 cm incelme oldu
Paylaştığım videoda hareketlerin tamamı var ama türkçe değil bi bak istersen anlayamadigin yerleri sor yardimci olmaya çalışırım

Belimde 6 cm incelme oldu
Paylaştığım videoda hareketlerin tamamı var ama türkçe değil bi bak istersen anlayamadigin yerleri sor yardimci olmaya çalışırım
oha 6 cm nedir :)) baya iyi yaaa :))) sklasmada yapiyosa aradigim budur belkide :)) ne kadar surede oldu bu dedigin? 6 gunde degil dimi :))

paylastigin linki mi diyosun?

Yarın akşam Callanetics e tekrar başlamak istiyorum ve inşallah bu sefer 42 günü tamamlayabilirim.

6/42 tamamlandı

Yarın kasların dinlenmesi için yapılması gereken 1 günlük ara (her 6 günde 1)

6 günlük Callanetics hareketlerinin ve seker, un diyetinin sonucuuuuuuuuu

Kg: 61 (aynı)

Bel: 82-79 (-3)

Karın : 94-92 (-2)

Kalça: 99-96 (-3)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…