- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
- 113
- Konu Sahibi Kulis tiyatro
-
Ben akşam yatmadan önce yaptığım için zor geliyor useniyorum bazen.42 gun birsey degil aslinda. ben 2-3 aydir spor yapiyorum gunde 1 saat.
bu programi tamamen yapinca kac dakika suruyor?
45 dakika iyi bir zaman bence..gunluk 30 dk hareket yeterli saglikli bi kalp icin ama 1 saat daha iyi tabii :)) ben leslie yapiyorum isinmak icin 1 mile. sonra spor hareketlerime basliyorum. bakarak yapmak evet cok gicik oluyor..surekli takip etmek ve yapmak..sklasmak dedigin kas yapmakta giriyor mu isin icine? bu sira taktim kas cikarmaya :)Ben akşam yatmadan önce yaptığım için zor geliyor useniyorum bazen.
Ilk zamanlar hareketleri öğrenene kadar videodan bakıp yapacağın için 1 saat sürüyor. Sonra öğrenince benim 45 dakika sürüyordu.
Kaslarim kuvvetlendi sadece iş yaparken daha az yoruluyorum yorganlarin nevresimlerini daha kolay geçiriyorum mesela45 dakika iyi bir zaman bence..gunluk 30 dk hareket yeterli saglikli bi kalp icin ama 1 saat daha iyi tabii :)) ben leslie yapiyorum isinmak icin 1 mile. sonra spor hareketlerime basliyorum. bakarak yapmak evet cok gicik oluyor..surekli takip etmek ve yapmak..sklasmak dedigin kas yapmakta giriyor mu isin icine? bu sira taktim kas cikarmaya :)
hahaha gozle gorunur birseyler oldumu? gobek kasina takmis vaziyetteyim ablacim mazur gor :)Kaslarim kuvvetlendi sadece iş yaparken daha az yoruluyorum yorganlarin nevresimlerini daha kolay geçiriyorum mesela
Belimde 6 cm incelme olduhahaha gozle gorunur birseyler oldumu? gobek kasina takmis vaziyetteyim ablacim mazur gor :)
youtubetan ariyorum ama sadece baslayanlar icin kisa kisa video yapmislar
oha 6 cm nedir :)) baya iyi yaaa :))) sklasmada yapiyosa aradigim budur belkide :)) ne kadar surede oldu bu dedigin? 6 gunde degil dimi :))Belimde 6 cm incelme oldu
Paylaştığım videoda hareketlerin tamamı var ama türkçe değil bi bak istersen anlayamadigin yerleri sor yardimci olmaya çalışırım
Süresini hatırlamıyorum ama 21 gün yaptım bir kere demiştim ya o 21 günün içinde olmuştuoha 6 cm nedir :)) baya iyi yaaa :))) sklasmada yapiyosa aradigim budur belkide :)) ne kadar surede oldu bu dedigin? 6 gunde degil dimi :))
paylastigin linki mi diyosun?
onuda yaptim bi ara :))) hahaha yapmadigim kalmamis :) cok vakit lazim bunlara yaa..her gun 1 saat iyi bana..cok uzun surdugunde bikiyorum ve vakit bulamiyorumAma ben tibetin 5 gençlik pınarını da yapıyorum ikisinin birlikte etkisi olmuş olabilir
Tibeti sabah callanetics i akşam yapıyorum. Tibeti ne kadar yaptın 21 oldun mu hiç?onuda yaptim bi ara :))) hahaha yapmadigim kalmamis :) cok vakit lazim bunlara yaa..her gun 1 saat iyi bana..cok uzun surdugunde bikiyorum ve vakit bulamiyorum
Yok bir zamanlar yapmistim baya oluyo.. 2 hafta olmustur ama.. ise yaradi mi hic bilmiyorumTibeti sabah callanetics i akşam yapıyorum. Tibeti ne kadar yaptın 21 oldun mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?