HADİ GELİN CALLANETİCS HAREKETLERİNE BİRLİKTE BAŞLAYALIM...BAŞLAYALIM, HIHI BAŞLAYALIM

Mail adresinizi yazın bi deneyeyim uzun olduğu için maille gitmiyor çok da anlamıyorum bu işlerden kırpıp kısaltarak deniycem videonun tamamı 1 saat gereksiz yerleri çıkarıp atmayı deniycem

bayadir yapiyosun sen bunu galiba.. sonuc nasil? youtube tan biraz izledim ama..pek aklima yatmadi nedense :)
Bir kere 21 gün yaptım, şimdi iki 21 yapmak amacım ama en fazla 6 gün yapıp bırakıyorum...Vücut gerçekten sıkılaşıyor ve kaslar güçleniyor. Bel inceliyor. Arkadaşıma sormuştum bende bi değişiklik farkediyor musun diye vücudun sıkılaştı demişti o da. Bence başlayın denemekten zarar gelmez

videolari youtubeta var mi? telefonumdan yapmak istiyorum cunku ...birde kac dakikalik bir program bu>? neden gun yapip birakiyosun?

videolari youtubeta var mi? telefonumdan yapmak istiyorum cunku ...birde kac dakikalik bir program bu>? neden gun yapip birakiyosun?
Youtube da türkçe yok. Paylaştığım video dan parçalar var ya da ben onları gördüm bilemiyorum kesin bir şey diyemiycem.
En fazla 6 gün yaptım en son bir turlu istikrarlı şekilde devam edemiyorum ara veriyorum hep. Amacım iki 21 yapmak yani 42 gün aralıksız yapmak çünkü o zaman asıl fayda görülüyormuş..

42 gun birsey degil aslinda. ben 2-3 aydir spor yapiyorum gunde 1 saat.

bu programi tamamen yapinca kac dakika suruyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…