- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
- 113
- Konu Sahibi Kulis tiyatro
5/42 tamamlandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpeerrsiiiin5/42 tamamlandı
Teşekkür ederim bu sefer tamamliycam inşallah asıl 2. 21 tamamlandıktan sonra fayda görülüyormuşSüpeerrsiiiin
Derdin ne senin
Derdin ne senin
Beni bir daha rahatsiz etmezsen sevinirim
Olmazzzz sen başlattınBeni bir daha rahatsiz etmezsen sevinirim
Ya bi git allah aşkınaOlmazzzz sen başlattın
Benim gibisini bulamazsın amaaa, bak sonra pişman olmaYa bi git allah aşkına
Yoo birbirimizi anlamaya çalışıyoruz benim için bi sorun yokHanımlar,
hayırdır kavga mı var?
bayadir yapiyosun sen bunu galiba.. sonuc nasil? youtube tan biraz izledim ama..pek aklima yatmadi nedense :)
Bir kere 21 gün yaptım, şimdi iki 21 yapmak amacım ama en fazla 6 gün yapıp bırakıyorum...Vücut gerçekten sıkılaşıyor ve kaslar güçleniyor. Bel inceliyor. Arkadaşıma sormuştum bende bi değişiklik farkediyor musun diye vücudun sıkılaştı demişti o da. Bence başlayın denemekten zarar gelmezbayadir yapiyosun sen bunu galiba.. sonuc nasil? youtube tan biraz izledim ama..pek aklima yatmadi nedense :)
videolari youtubeta var mi? telefonumdan yapmak istiyorum cunku ...birde kac dakikalik bir program bu>? neden gun yapip birakiyosun?Bir kere 21 gün yaptım, şimdi iki 21 yapmak amacım ama en fazla 6 gün yapıp bırakıyorum...Vücut gerçekten sıkılaşıyor ve kaslar güçleniyor. Bel inceliyor. Arkadaşıma sormuştum bende bi değişiklik farkediyor musun diye vücudun sıkılaştı demişti o da. Bence başlayın denemekten zarar gelmez
Youtube da türkçe yok. Paylaştığım video dan parçalar var ya da ben onları gördüm bilemiyorum kesin bir şey diyemiycem.videolari youtubeta var mi? telefonumdan yapmak istiyorum cunku ...birde kac dakikalik bir program bu>? neden gun yapip birakiyosun?
42 gun birsey degil aslinda. ben 2-3 aydir spor yapiyorum gunde 1 saat.Youtube da türkçe yok. Paylaştığım video dan parçalar var ya da ben onları gördüm bilemiyorum kesin bir şey diyemiycem.
En fazla 6 gün yaptım en son bir turlu istikrarlı şekilde devam edemiyorum ara veriyorum hep. Amacım iki 21 yapmak yani 42 gün aralıksız yapmak çünkü o zaman asıl fayda görülüyormuş..