• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HADİ GELİN CALLANETİCS HAREKETLERİNE BİRLİKTE BAŞLAYALIM...BAŞLAYALIM, HIHI BAŞLAYALIM

42 gun birsey degil aslinda. ben 2-3 aydir spor yapiyorum gunde 1 saat.

bu programi tamamen yapinca kac dakika suruyor?
Ben akşam yatmadan önce yaptığım için zor geliyor useniyorum bazen.
Ilk zamanlar hareketleri öğrenene kadar videodan bakıp yapacağın için 1 saat sürüyor. Sonra öğrenince benim 45 dakika sürüyordu.

Ben akşam yatmadan önce yaptığım için zor geliyor useniyorum bazen.
Ilk zamanlar hareketleri öğrenene kadar videodan bakıp yapacağın için 1 saat sürüyor. Sonra öğrenince benim 45 dakika sürüyordu.
45 dakika iyi bir zaman bence..gunluk 30 dk hareket yeterli saglikli bi kalp icin ama 1 saat daha iyi tabii :)) ben leslie yapiyorum isinmak icin 1 mile. sonra spor hareketlerime basliyorum. bakarak yapmak evet cok gicik oluyor..surekli takip etmek ve yapmak..sklasmak dedigin kas yapmakta giriyor mu isin icine? bu sira taktim kas cikarmaya :)

45 dakika iyi bir zaman bence..gunluk 30 dk hareket yeterli saglikli bi kalp icin ama 1 saat daha iyi tabii :)) ben leslie yapiyorum isinmak icin 1 mile. sonra spor hareketlerime basliyorum. bakarak yapmak evet cok gicik oluyor..surekli takip etmek ve yapmak..sklasmak dedigin kas yapmakta giriyor mu isin icine? bu sira taktim kas cikarmaya :)
Kaslarim kuvvetlendi sadece iş yaparken daha az yoruluyorum yorganlarin nevresimlerini daha kolay geçiriyorum mesela :KK71:

Kaslarim kuvvetlendi sadece iş yaparken daha az yoruluyorum yorganlarin nevresimlerini daha kolay geçiriyorum mesela :KK71:
hahaha gozle gorunur birseyler oldumu? gobek kasina takmis vaziyetteyim ablacim mazur gor :)

youtubetan ariyorum ama sadece baslayanlar icin kisa kisa video yapmislar

hahaha gozle gorunur birseyler oldumu? gobek kasina takmis vaziyetteyim ablacim mazur gor :)

youtubetan ariyorum ama sadece baslayanlar icin kisa kisa video yapmislar
Belimde 6 cm incelme oldu :KK73:
Paylaştığım videoda hareketlerin tamamı var ama türkçe değil bi bak istersen anlayamadigin yerleri sor yardimci olmaya çalışırım

Belimde 6 cm incelme oldu :KK73:
Paylaştığım videoda hareketlerin tamamı var ama türkçe değil bi bak istersen anlayamadigin yerleri sor yardimci olmaya çalışırım
oha 6 cm nedir :)) baya iyi yaaa :))) sklasmada yapiyosa aradigim budur belkide :)) ne kadar surede oldu bu dedigin? 6 gunde degil dimi :))

paylastigin linki mi diyosun?

Yarın akşam Callanetics e tekrar başlamak istiyorum ve inşallah bu sefer 42 günü tamamlayabilirim. :KK200::nazar:

6/42 tamamlandı :KK200::nazar:

Yarın kasların dinlenmesi için yapılması gereken 1 günlük ara (her 6 günde 1) :halay::KK76::rapci:

6 günlük Callanetics hareketlerinin ve seker, un diyetinin sonucuuuuuuuuu :KK76::sampiyon::KK68::KK9:

Kg: 61 (aynı) :işsiz:

Bel: 82-79 (-3) :KK54:

Karın : 94-92 (-2) :KK9:

Kalça: 99-96 (-3) :super:

Back