Oley lansor demek sende umut kızı olacaksın sonunda Çok ama Çok sevİndİm İst geldİĞİnde lÜtfen gÖrÜŞelİm emİ senİ Çok ÖpÜyorum
enver beyde karra kılaman İnan Çok sevİndİnm gÖrÜŞmeye gİtİtİnmİ
hİÇ rabbİm İŞallah bu tedavİnden saĞlıkla ve hayırlısı İle kucaĞına alacaĞın alacaĞımız evlat hamİellİĞİ nasİp etsİn İnŞallah
kızlar liste gerilerde kalmış yawwww
Dr günay nasılsın cnm
slm günay.benide listene eklermisin.ben gerçi eylüle kadar deneme aşamasındayım yani doğal yolla kalma ihtimali.ama benim umudum hiç yok.dr um hamile kalamazsan eylülde ilk adetinde gel demişti.galiba bize yol göründü
kızlar hakkımızda hayırlısı olur inşallah.....
ben de eylülde düşünüyorum ama kesin değil o yüzden listeye şimdilik beni eklemeyin ...
Ama sizleri takip edicem......
canım yaşım şuanda 30 ama eylülde 31 olacağım ve sonunda kararımı verdim umut tüp bebek merkezinde olacak inşallah rabbim başka bir dert keder vermezse...
arkadaşım başlıkaçtım ilaç hakkında kimse cevap yazmadı farlutal kullanan oldumu hiç çevrende korkuyorum bi etkisi olur diye çünkü adetim hep normaldi ilk tedavimde dahi gecikme olmadı birde diyorlar bu ilaçtan sonra gebe kalma şansı çokmuş gerçekten doğrumu acaba aklım çok karışık ilaç konusunda 2 gündür kullanıyorum hala bende tık yok ne ağrım var ne başka birşey hiç adet belirtisi yok
allahım aklıma mukayet ol bu yaşıma kadar hiç görmediğim yaşamadığım şeyleri yaşıyorum sabrımın mükafatını bana ver ve tüm isteyenlere çok çok bebiş
günaycım meraba ben de yeni kayıt oldum bu siteye alman hastanesine gitmeyi düşünüyorum sen halit fırat erden e gitmişsin nasıl dr gene ona mı gideceksin ben izmir de oturuyorum oraya gelince nerde kalıcam napıcam hiç bilmiyorum
Bende eylül gibi düşünüyorum. Bir defa aşılama olduk negatif sonuçlandı. ilk tüp bebek denemesi olacak bizim için.. inşallah ekim ayına hepimiz hamiş hamiş gezeriz ortalıkda yerimseniben
BENDE varım arkadaşlar yaş 28 bende de fsh sınırda ankara başkent hastanesi ben ağustosta başlıcam ama sonucu eylülde alırım sanırım
Kızlar zaman daralıyo.Tedavimize az kaldıı.İstiyorum ki gözlerimi kapatayım açtığımda tedavim başlamış olsun.Çok sabırsızlanıyorum..
merhaba kızlar bende eylül gelsin diye sabırsızlananlardanım temmuz sonu olacaktı transferim ama ohss oluduğum için ertelendi ağustos için gittim daha iyileşmemişim yine eylüle ertelendi ama Allahtan bişi çıkmazsa eylül de olucak umarım alman hastanesindeyim dondurulmuşlarla ilk denememi yapıcam listeye ekleyin benide lütfen ha geyret bakalım listeyi full çekeriz inşallaaaaaaaaaaaaah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?