Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım
- Konu Sahibi DrGunay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?inşll listede her bırımızın sonucları pozitif olur allahım hiçbirimizi hayal kırıklıgına ugratmasın
İnşallah canımcımmmm..
merhaba canım.Bu ay 1 ağustos adet oldum.Ağustosun 29 adet olucamm.Ve inşallah 25 eylül tedaviye başlıycam.Yani eylülün sonu gibi inşallah canım.Sen nasılsın ne zaman başlıyorsun inşallah?
merhaba günaycım .bir şey sorucam.29 ağustosta adet olucaksan adetinin 3. günü hemen tedaviye başlanmıyomu.toksa tüp bebekte farklımı oluyo?
- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
merhaba canım.Bu ay 1 ağustos adet oldum.Ağustosun 29 adet olucamm.Ve inşallah 25 eylül tedaviye başlıycam.Yani eylülün sonu gibi inşallah canım.Sen nasılsın ne zaman başlıyorsun inşallah?
canım bir aksilik çıkmazsa ben de eylül sonunda karar verdim. ben de 29 agustos civarı adet olacağım ama benim adetler 26 günde bir yani eylül 23-24 gibi başlarım herhalde. 1-2 ün oynayabilir. bizimki daha çok ekim ayınd olacak gibi. inşallah bu sefer ikimiz de bebekleri kucağımıza alırızkaydirigubbakcemile5
merhaba günaycım .bir şey sorucam.29 ağustosta adet olucaksan adetinin 3. günü hemen tedaviye başlanmıyomu.toksa tüp bebekte farklımı oluyo?
Yok canım yanlış anladın sen.Yani ağustos sonu adet olduğumda değil de ondan sonrakı adetimde yani eylül sonu başlıycam demek istemiştim.
canım bir aksilik çıkmazsa ben de eylül sonunda karar verdim. ben de 29 agustos civarı adet olacağım ama benim adetler 26 günde bir yani eylül 23-24 gibi başlarım herhalde. 1-2 ün oynayabilir. bizimki daha çok ekim ayınd olacak gibi. inşallah bu sefer ikimiz de bebekleri kucağımıza alırızkaydirigubbakcemile5
İnşallah canım.tedavilerimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah...Allahım alalım artık bebeklerimizi kucağımıza...
dr günay benim birinci deneme yazmışsın canım keşke öyle olsaydı malesef altıncı mikro olacak ......mafoldumben
İnşallah son denemen olur canım benimm..Kavuşursun artık bebeklerine...
- 13 Şubat 2009
- 1.006
- 20
- 358
slm arkadaslar yeni gördüm gerçi uzun zamandır giremiyordum kulube tatıldeydım bende eylulde baslıycam kısmet olursa şimdilik tarih 12 eylül umarım en cok hamiş kalınan ay olur ikiz ikiz doğururuz inşallahhhh kaydirigubbakcemile3
Aminnnnnnnnnn...
Canım daha fazla bilgi verirsen sevinirim.Yanı kacıncı denemen hangi klinik doktor falan..
Kızlar eylül ayında tedaviye başlayanınız varsa gelin biz de burada toplanalım.Ne dersiniz...
1. DrGünay ........... 25 yaş........2 deneme...........Pco..........................................Alman hastanesi.......Dr Halit Fırat Erden
2. Naz....................28 yaş.......7 deneme.............Pco..........................................Alman hastanesi............................
3. geronimo85.......................1deneme.............Pco ve erkek inferlitesi..............Alman hastanesi............................
4. Sibelce.............................2deneme..............Pco............................................................................................
5. Brosa....................................................................................................................................................
6. Amor amor ...........................1 deneme .......Sebebsiz inferlite.........................................................................
7. Nmh.....................................4 deneme.........Yumurta rezervinde azlık...........Gürgan klinik..................................
8. Rokoko..............31yaş...........2deneme........erkek inferlitesi..........................Adana Ankara merkezi....................
9. ARTVİNTLİ19876..........................................erkek inferlitesi..........................Memorial hastanesi..........................
10. aymes................................2deneme..........erkek inferlitesi..........................Brüksel tüp bebek merkezi..............
11.LANSOR17......30 yaş...........3deneme..........erkek inferlitesi..........................Umut tüp bebek merkezi.........Dr Enver bey...............
12.justing76..........33yaş...........1deneme..........erkek inferlitesi........................................................................
13.windy..................................1 deneme.......................................................................................................
14.akman14..........28yaş..........1deneme............hormon bozukluğu...................Ankara başkent hastanesi........................
15.Sah_Mat..........36yaş..........6deneme............erkek inferlitesi........................Jinemed tüp bebek merkezi.....
16.Sena81...............................3deneme..........................................................Maya tüp bebek merkezi..............
17.Beryu..................................1deneme..........................................................................................................
18.Aykara2..........31 yaş..........1deneme...........sebebpsiz inferlite......................Ankara tüp bebek merkezi.........Dr Cem Akarsu...(İnşallah aşılamasıyla hamiş kalır da tüp bebeğe gerek kalmaz)
19.deniz bulut..........................2deneme.................................................................................................................................
20.Sweet33.............................................................................................................................................................................
saol canım inşallah öyle olur..inşallah bu listedeki herkes hemen hamiş olur.
Yok canım yanlış anladın sen.Yani ağustos sonu adet olduğumda değil de ondan sonrakı adetimde yani eylül sonu başlıycam demek istemiştim.
saol.cnm demekki ben yanlış anlamışım.bu arada benim eylülde bayram öncesine geliyo adetim.bayramdada biz burda olmıcaz.ya ekime kalıcak benimkisi yada dr la görüşücem bu ay olabiliyorsa bu ay olsun.daha fazla beklemek istemiyorum.