• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

düşünsene 50/60 kişilik enaz bi liste ve eylül ayı sonunda hepsinin sağ yanında bebişiyle kavuştular yazıo hamile yazıo oy oy süper olur hadi inşallaaaaaaahh kızzlar

aslında akılcı düşününce çokkk büyük bir mucize gibi gözüküyor ama neden olmasın yaaa.mucizeler hep başkalarının başına gelecek değil ya.belki bu defa da burdakilerin başına gelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

herhalde canım düşünücek oursan herşey mucize şuan bize dilimize bu kadar kolay gelen tüp bebek gibi bi mucizemi var Allahım nasip ettimi oluyo işte umudumuz var çok şükür herşey olur herşey yeterki sabretmesini bilelim Allahımın izniyl patlatırız biz bu eylül ayınıkaydirigubbakcemile3

herhalde canım düşünücek oursan herşey mucize şuan bize dilimize bu kadar kolay gelen tüp bebek gibi bi mucizemi var Allahım nasip ettimi oluyo işte umudumuz var çok şükür herşey olur herşey yeterki sabretmesini bilelim Allahımın izniyl patlatırız biz bu eylül ayınıkaydirigubbakcemile3

Şeniz :içelim::nazar: a.s.

Kızlar baksanıza ya aramızda ne kadar PCOS hastası olanımız ne kadar çok.Bir da canlar eksiklerinizi listede tamamlayın lütfen.Tanrım hepimize kolaylık versin.İnşallah Listeyi full çekeriz....

Son düzenleme:
ben eylülde ilk adetimde gidicem ama araya bayram girebilir.orası nasıl olucak bilmiyorum.ekime kalmam inşallah

o ne illet bişeyse zaten pcos ben de hiç bi belirtisi olmadığı halde çıktı zayıfım adetlerim çok düzenli vs belli başlı ne kadar belirti varsa bende bitanesi bile yok ve o pcos yuzunden ohss oldum iki ay dır alamadım bebeklerimi bekliyorum artık kavuşmak istiyoruuuuuuummmmmmmm:sinifsinif:

benide ekleyin listeye ALLAH nasip ederse bizde eylülde düşünüyoruz ben 36 eşim 46 erkek infertilitesi jinemedde deniycem listemiz ugurlu gelir inşallah bu listede olan hiç kimseyi teselli etmek zorunda kalmayalım inşallah herkesin mutlu haberlerini alalım Allah kimsenin emegini boşa çıkarmasın hepimizin beta testleri 100 üzerinde çıksın inşallaaaah

kandil1jx01pv3.jpg

hayırlı kandiller canlarım

selam kızlar kandiliniz mübarek olsun.
bende eylülde start vermeyi düşünüyorum.3. denemem olacak.endo hastasıyım.maya tüp bebek düşünüyorum.

merhaba 2. aşılamaya başlayalı 4 gün oldu.aşılama tutmazsa eylülde ilk tüp bebek denememiz olacak.bizimki sebepsiz infertilite.ankara tüp bebek merkezine gidiyorum.doktorum cem akarsu.çok iyi bir doktor.kendisini benim yerime koyabiliyor.yani beni anlıyor.yaşım 31.eşim 37 yaşında.inRabbim hiçbirimizi daha fazla üzmesin ve bekletmesin.

vereliniortak:mymeka:vereliniortak
Kızlar eylül ayında tedaviye başlayanınız varsa gelin biz de burada toplanalım.Ne dersiniz...

1. DrGünay ........... 25 yaş........2 deneme...........Pco..........................................Alman hastanesi.......Dr Halit Fırat Erden
2. Naz....................28 yaş.......7 deneme.............Pco..........................................Alman hastanesi............................
3. geronimo85.......................1deneme.............Pco ve erkek inferlitesi..............Alman hastanesi............................
4. Sibelce.............................2deneme..............Pco............................................................................................
5. Brosa....................................................................................................................................................
6. Amor amor ...........................1 deneme .......Sebebsiz inferlite.........................................................................
7. Nmh.....................................4 deneme.........Yumurta rezervinde azlık...........Gürgan klinik..................................
8. Rokoko..............31yaş...........2deneme........erkek inferlitesi..........................Adana Ankara merkezi....................
9. ARTVİNTLİ19876..........................................erkek inferlitesi..........................Memorial hastanesi..........................
10. aymes................................2deneme..........erkek inferlitesi..........................Brüksel tüp bebek merkezi..............
11.LANSOR17......30 yaş...........3deneme..........erkek inferlitesi..........................Umut tüp bebek merkezi.........Dr Enver bey...............
12.justing76..........33yaş...........1deneme..........erkek inferlitesi........................................................................
13.windy..................................1 deneme.......................................................................................................
14.akman14..........28yaş..........1deneme............hormon bozukluğu...................Ankara başkent hastanesi........................
15.Sah_Mat..........36yaş..........1deneme............erkek inferlitesi........................Jinemed tüp bebek merkezi.....

Back